siwa 04.12.06, 09:44 Chciałam się przywitać. Mam się opiekować forum i pomagać Wam. pozdrawiam s i w a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Witam 04.12.06, 09:48 witam serdecznie nową ofiarę forum Depresja:) ps można wiedzieć na czym będzie polegać pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Witam 04.12.06, 09:56 > można wiedzieć na czym będzie polegać pomoc? Na zapobieganiu standardowym uciążliwościom :) pozdrawiam s i w a Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Witam 04.12.06, 10:01 nie wiem co to są "standardowe uciążliwości". a czy mogłabyś umieścić w widocznym miejscu napis "porzućcie wszelką nadzieję wy którzy tu wchodzicie"? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Witam 04.12.06, 10:43 lucyna_n napisała: a czy mogłabyś umieścić w widocznym miejscu napis > "porzućcie wszelką nadzieję wy którzy tu wchodzicie ja bym proponowala inny. zmodyfikowana nieco wypowiedz Wolnego_Foruma z watku moje forum: uwaga: mnostwo osob nie wypowiada sie na temat depresji, tylko przychodzi tu w celach: towarzyskich, artystycznych, rozrywkowych. z punktu widzenia, osoby poszukujacej pomocy wartosc ich wpisow bedzie dla Ciebie zerowa. ale jesli sie wciagniesz i zaczniesz tu bywac mozesz sie niekiedy rozerwac. nie da sie wykluczyc, ze czasem trafi Ci sie odpowiedz merytoryczna. zachowaj dystans w stosunku do wiekszosci wypowiedzi.argumentacja ad personam jest tu na porzadku dziennym ( natura zaburzenia u niektorych klikaczy wrecz skazuje ich na tylko i wylacznie taka argumentacje ). witam Pania Siwa! Odpowiedz Link Zgłoś
e.a.foe Re: Witam 04.12.06, 10:49 pani uwielbienie dla wolnego foruma jest zastanawiające Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Witam 04.12.06, 10:54 moja uwage zwrocily natomiast Panstwa nieustajace polemiki Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Witam 04.12.06, 14:55 witam, witam proszę o sprecyzowanie: standardowe uciążliwości. bo ja jak do tej pory z czymś takim się tu nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Witam 04.12.06, 14:59 może chodzi o jakieś standardowe uciążliwości dla administracji gazety? bo w depresji to każdy ma inny standard uciążliwości, ja mam na przyklad uciążliwość dla otoczenia, nie wiem czy to się da zlikwidować bez likwidowania szanownej mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Witam 04.12.06, 15:02 oooo, czyli z chodzeniem gazety i logowaniem chce coś zrobić? suuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Witam 04.12.06, 15:04 no banerek reklamowy ponoć już wszystkim przestał latać po oczach, dla mnie to już coś! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Witam 04.12.06, 11:05 też kiedyś mówili na mnie siwa, bo mialam bardzo jasne włosy. myslę, ze Ty tez musisz byc sliczną blondynką, na pewno się zaprzyjaźnimy ze sobą. całuski przesylam i pozdrawiam gorąco :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Witam 04.12.06, 11:11 Jeśli to Śiwa, bóg zniszczenia i śmierci, to wszystko pasuje. Moje gratulacje/kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Witam 04.12.06, 11:13 taa jasne. e chyba nie. chciałbyć może ale to na pewno nie o to chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Witam 04.12.06, 15:00 Domyślam sie, kto kryje się pod wolnym forumem z kreską, a kim jest ten z kropką? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Witam 04.12.06, 15:02 ło jeny, no tak, ja mam dzisiaj wyraźne problemy z koncentracją, nie zauważylam tej kropki. W obliczu tego mój poniższy wpis należy unieważnić. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Witam 04.12.06, 15:00 najpierw wolny forum, a teraz wypad? weż se zaznacz jako wrog w "moje forum" i nie marudź. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.forum Re: Witam 04.12.06, 15:03 nie ma wolności dla wrogów wolności -- NO PASARAN! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Witam 04.12.06, 15:16 wolny.forum napisał: > wypad z foruma jesli wolny.forum to wolny_forum, a przypuszczam ze owszem: wiesc gminna niesie, ze jak nastal na to forum przed laty, to na swoim pierwszym nicku aniolem dobroci byl niemal a teraz taki kawal anarchisty. nastolatkiem juz raczej nie jest wiec troche za pozno na takie fanaberie moze zbyt dlugi staz na forum istotnie zle robi na glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Witam 04.12.06, 15:19 > a Ty cos siwa wiesz o depresji? im mniej wie, zwlaszcza z autopsji tym lepiej chociaz moderator na tym forum moglby byc normalny Odpowiedz Link Zgłoś
e.a.foe podpisuję się pod postulatem 05.12.06, 08:24 tristezza napisała: > chociaz moderator na tym forum moglby byc normalny Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Witam 04.12.06, 17:51 czeeeeeeść siwa. witaj w Domu Waryatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: Witam 04.12.06, 18:11 ooo, jak milusio ze mamy "opiekę" zyczę zdrowia, bo kaftan już wisi nad Twoją głową ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Witam 04.12.06, 18:30 Przyglądam i wsłuchuję sie razem z całą moją świtą good morning Real- sneeper Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Witam 05.12.06, 11:15 > genialne:) noo, fajne jest taki rysunek mleczki: witaj (a moze dzien dobry)kowalski. to ja, twoja rzeczywistosc ale good morning real swiezsze. niezly tytul filmu moglby byc do pani moderatorki: w imieniu licznego fanklubu Sneepera bardzo prosze o oszczedzanie jego postow, to postac kultowa FD Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Witam 05.12.06, 11:38 swita swoja droga:-) najpiekniejsze powitanie Pani Siwej Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Witam 05.12.06, 14:32 glupia krowa raz sie raczyla odezwac a teraz ma was wszystkich w dupie :] Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Witam 05.12.06, 14:38 Euforyjka weź może trochę wystopuj z takimi uwagami, gdyż są obraźliwe... Jest kilka zasad ktyórymi się ludzie kierują i powinni się kierować: 1. szacunke!! I nie zdziw się że za jakiś czas inni przestaną się do Ciebie odzywać lub będą pomijać Twoje posty! radzę się zastanowić Olla Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Witam 05.12.06, 14:47 Ryjka, a nie sądzisz, że z banem będzie Ci trudno moderować to Twoje genialne forum? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Witam 05.12.06, 18:24 niom, ale z drugiej strony to faktycznie nieładnie że szanowna pani siwa nie raczy na żadne z naszych pytań odpowiedzieć. Ups, na jedno raczyła. Czy to nie brak szacunku dla nas, podwalin tego foruma? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Witam 05.12.06, 18:48 anatemka napisała: > Czy to nie > brak szacunku dla nas, podwalin tego foruma? To odpowiem hurtem: O klinicznej depresji pojęcie mam, acz szczęśliwie tylko teoretyczne. Login nie ma związku ani z kolorem włosów ani z Śiwą. Pomoc moderatora jest określona w regulaminie portalu gazeta.pl. Napisy umieszcza administracja, acz nie wiem, czy Dante jest najszczęśliwszym wyborem. Na chodzenie gazety.pl i logowanie nie mam wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Witam 05.12.06, 19:00 Cześć. Owocnej pracy i dużo cierpliwości życzę, bo na pewno się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Witam 07.12.06, 16:17 Witam serdecznie. Dopiero teraz piszę, aby się przywitać, bo jestem ograniczony (pod względem dostępu do internetu, oczywiście). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Witam 07.12.06, 16:18 marwolo napisał: > Witam serdecznie. Dopiero teraz piszę, aby się przywitać, bo jestem ograniczony > > (pod względem dostępu do internetu, oczywiście). > pzdr Ale jestem błyskotliwie dowcipny, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: Witam 08.12.06, 01:58 tak mi przyszło do głowy ze na modka depresji bardziej by pasował nick edward nożycoręki Odpowiedz Link Zgłoś