Dodaj do ulubionych

mam sie uczyć

06.12.06, 17:16
mam się uczyć a mi się niechce Co mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • szyderca_i_glupawiec Re: mam sie uczyć 06.12.06, 17:19
      mam taką samą sytuację i do tego dzisiaj padam z nóg, proponuję czekoladę w łapę i próbujemy się zmobilizować do nauki
      • ollaboga77 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 17:20
        zmuszanie się a juz szczególnie do nauki nie wychodzi na dobrze....

mi nie wyszło...
        • euforyjka Re: mam sie uczyć 06.12.06, 18:51
          Tobie nic nie wychodzi ;]
          • ollaboga77 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 19:37
            no mi nie wyszło zmuszanie się do nauki ,,, czyli Euforyjka w sumie to wyszło
            na + :-)))
            kobieta sama logika a TY się gubisz... i TY fiże studiujesz ;-) jest to
            niemożliwe!
            • suchyxxx2 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:21
              Zauważyliście że euforyjka zawsze zaczyna swoją wypowiedź od "Tobie nigdy" Jak
              wieśniaczka rodem ślązaczka:)
              • euforyjka [...] 06.12.06, 20:37
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • szyderca_i_glupawiec Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:25
            euforyjka napisała:

> Tobie nic nie wychodzi ;]

To było pierwsze słowa jakie usłyszała Euforyjka po urodzeniu. Mamusia spojrzała na niemowlę, pózniej na tatusia i rzekła do niego powyższe słowa. A ja się nie dziwię, nie dziwię sie jej wcale.
            • suchyxxx2 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:29
              heh nieźle ją zgasiłeś.ale powinno być że po urodzeniu euforyjki mama spojrzała
              na pewnego pana a potem na lekarza i powiedziała powyższe słowa;d
              • suchyxxx2 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:33
                albo powiedziała/no i po co brałam ten seroxat w ciąży
                • euforyjka [...] 06.12.06, 20:40
            • ollaboga77 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:33
              hahaaaaaaaaaaa
              to było piękne... szyderco uśmiałam się do łez:))))
              • euforyjka [...] 06.12.06, 20:39
                • suchyxxx2 Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:41
                  taaa rozwali mnie tekstem o prawiczku jakby mnie to dotykało...
                  • euforyjka Re: mam sie uczyć 06.12.06, 20:43
                    to ze jestes prawiczkiem to nic w porownaniu z tym, że zajezdza ci z ryja
                    wczorajszym czosnkiem. pozdrawiam
            • euforyjka [...] 06.12.06, 20:42
              • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:45
                p.s nienawidzę czosnku
                • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:46
                  co z tego jak i tak od Ciebie jedzie? to moze cebulą albo zeszlotygodniową
                  pizzą? :)
              • ollaboga77 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:46
                TY dziewczyno zapewnie nie bierzesz tylko leków na depresje, a jesli jeszcze
                ich nie bierzesz to koeniecznie iz do lekarza.... bo czas tylko pogłebi Twoją
                frustracje i nienawisc do ludzi!!

szczerze wspólczyje tak znacznego uszkodzenia mózgu!
                • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:47
                  to wszystko wina seroxatu branego doraźnie:)
                  • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:47
                    pizzę jadłem 2 tygodnie temu a nie tydzień-zaburzenia czasoprzestrzeni
                    charakterystyczne u osób biorących ssri;p
                • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:47
                  ok, ide łyknąć dwa seroxaciki. zaraz wracam :)
                  • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:48
                    heh 1 widzę osobę która myśli że gdy weźmie antydepresanty to tak jakby wzięła
                    proszki uspokajające-to nie to samo ale widać głupota bierze górę
                    • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:51
                      no i myję dokładnie zęby po jedzeniu zwłaszcza po duszonej cebuli i pizzy
                      • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:51
                        eufo a jakie masz sny? śnią ci się tańczące seroxaciki czy już horrory że
                        zabijasz wszystkich a na końcu samą siebie?
                        • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:55
                          widzisz tak sie podnieciles nie wiem czym, chyba tym seroxatem, ze az trzy z
                          rzedu posty napisales...
                          koles wyluzuj bo jeszcze narobisz w majtki przed tym komputerem ;)
                          • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:57
                            nie martw się-nie zapomnę narobić na ciebie
                            • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 20:58
                              tylko sprobuj... poszczuję Cię wiesz kim, a Ty sie jego bardzo boisz...
                              • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:03
                                ja się nikogo nie boję.
                                • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:04
                                  jasne, że sie nie boisz. Ty po prostu umierasz ze strachu :]
                                  • ollaboga77 euforyjka to dla Ciebieee 06.12.06, 21:07
                                    .. bo wiem, że się boisz ludzi więc wyjde pierwsza:)))

www.wegetarianie.pl/MeG-showpic-gid-11-pid-123-orderby-dateD.html
                                    • euforyjka ???? 06.12.06, 21:12
                                      nic nie kapuje. ide se lyknąć jeszcze jedną tableteczkę <3 :)
                              • ollaboga77 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:03
                                jeśli mówisz o jokkerze to fajny człowiek... w sumie...

Tylko za bardzo odbiera personalnie i atakująco...
                                • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:05
                                  tez go lubię :)
                                • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:05
                                  fobia to już dawna przeszłość i nieprawda.uważaj bo spadnie złoty deszcz
                                  • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:06
                                    to śnią ci się te seroxaciki w kolorowych opakowaniach niczym tęcza czy nie?
                                    • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:10
                                      kolorowych seroxatów lalalalala-hicior na prowincji euforyjki
                                      • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:11
                                        a nie przepraszam u nich śpiewa się dopiero mydełko fa bo dopiero sygnał z
                                        poprzedniego 20 wieku do nich dociera do radia i tv.Socjalizm dawno przeminął
                                        tak dla informacji
                                        • euforyjka Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:13
                                          a Ty wychodzisz srac na dworzu bo w domu kibla nie macie. seroxaty mi sie nie
                                          snią. pozdrawiam
                                          • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:22
                                            a ty robisz pod siebie bo tak wygodniej-no tak na logikę to po co wychodzić na
                                            dwór za potrzebą jak można zrobić pod siebie
                                            • suchyxxx2 Re: szyderca i glupawiec 06.12.06, 21:23
                                              jak robisz pod siebie to pewnie rodzina ci wtedy brawo bije i jest z ciebie
                                              dumna co nie?;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka