10.12.06, 14:55
brał to ktoś, pomaga przy uzależnieniach? prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • miriam11 Re: KuDzU 10.12.06, 15:24
      Jest to tzw. pic na wodę, szeroko reklamowany w pewnym radiu z Torunia... Działa
      na zasadzie placebo, o ile w ogóle. Testowałam na sobie i nie działał.
      • internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:37
        jak w toruniu to nie kupuje. a tabex jest na recepte czy moge isc do apteki i kupić?
        • internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:39
          ale szkoda z tym toruniem, bo tak pisali ze serotonine podnosi i dopamine.
          zaklamane skurczybyki.
          • internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:57
            przeciez pewne radio z torunia nie jest komercyjne tylko jakies inne, to czemu
            reklamy puszcza?
            • internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 15:59
              Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku.. Ku..

nie lubie kleru
            • miriam11 Re: KuDzU 10.12.06, 16:00
              internetowany napisał:

> przeciez pewne radio z torunia nie jest komercyjne tylko jakies inne, to czemu
              > reklamy puszcza?

Eeech, pytasz jak dziecko ;-)
              A nie puszczają reklamy tylko w jakichś programach o zdrowiu się pojawia jakaś
              pani dr która handluje tym kudzu i opowiada jakie to super. Wiem bo mam sąsiadkę
              radiomaryjną, to ona mi kudzu poleciła. Zresztą wrzuć w wyszukiwarkę to wyskoczą
              Ci opinie słuchaczy :-)
        • miriam11 Re: KuDzU 10.12.06, 15:58
          Z Tabexem zależy jak trafisz, oficjalnie na receptę, ale zdarza się, że można
          kupić bez. Tabex jest świetny, bezboleśnie rzuciłam z nim palenie. A paliłam po
          2 paczki dziennie. Zajrzyj na forum Uzależnienia, tam o Tabexie sporo piszą. O
          kudzu zresztą chyba też.
          • suchyxxx2 Re: KuDzU 10.12.06, 18:42
            mi tabex kompletnie nie pomagał a nawet jakby wzmagał chęć palenia...mi pomagała
            tylko guma nicorette ale to też nikotyna więc wychodzi na to samo co papieros
            tyle że zdrowiej bo bez dymu;p Kudzu to taki program w linuxie-już nie pamiętam
            do czego służy ale jest
            • euforyjka Re: KuDzU 10.12.06, 19:15
              ty smierdzacy palaczu z zóltymi paluchami i zepsutymi zębami, a potem się
              dziwisz smierdzielu, że nie masz dziewczyny.
          • internetowany Re: KuDzU 10.12.06, 19:13
            nie ma tego w aptekach i ponoc takze w hurtowniach od miesiaca. wiec trzeba sie
            odzwyczaic bez wspomagania.
            • suchyxxx2 Re: KuDzU 10.12.06, 19:25
              ty smierdzacy palaczu z zóltymi paluchami i zepsutymi zębami, a potem się
              dziwisz smierdzielu, że nie masz dziewczyny

i znowu mądra panna napisała na temat...gdyby coś wniosła ale nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka