aga345 12.12.06, 19:02 czym sie rozni CHAD ad depresji 2biegunowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: ? 12.12.06, 19:07 CHAD-choroba afektywna dwubiegónowa/depresja dwubiegunowa/psychoza maniakalno depresyjna to jedna i ta sama choroba pod postacią różnych nazw-dawniej psychoza maniakalno depresyjna teraz poprostu CHAD. CHAJ natomiast to skrót od depresji jednobiegunowej czyli tej tradycyjnej nadającej się do wyleczenia Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: ? 12.12.06, 19:33 suchyxxx2 napisał: CHAJ natomiast to skrót od > depresji jednobiegunowej czyli tej tradycyjnej nadającej się do wyleczenia Kurcze, nie wiedziałam, że mam CHAJ, moje doły są tradycyjne i do wyleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: ? 12.12.06, 19:42 abasia471 napisała: > Kurcze, nie wiedziałam, że mam CHAJ, moje doły są tradycyjne i do wyleczenia. No widzisz, wystarczy że wybierzesz dobre myśli ;-) A w ogóle to podruffki, Basiu! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: ? 13.12.06, 12:22 suchyxxx2 napisał: > CHAD-choroba afektywna dwubiegónowa/depresja dwubiegunowa/psychoza maniakalno > depresyjna to jedna i ta sama choroba pod postacią różnych nazw-dawniej > psychoza maniakalno depresyjna teraz poprostu CHAD. CHAJ natomiast to skrót od > depresji jednobiegunowej czyli tej tradycyjnej nadającej się do wyleczenia kurde wielki specjalista od czad się znalazł. smiech na sali i nic wiecej... ;] Odpowiedz Link Zgłoś