12.12.06, 19:02
czym sie rozni CHAD ad depresji 2biegunowej?
Obserwuj wątek
    • suchyxxx2 Re: ? 12.12.06, 19:04
      niczym bo to to samo jest
      • suchyxxx2 Re: ? 12.12.06, 19:07
        CHAD-choroba afektywna dwubiegónowa/depresja dwubiegunowa/psychoza maniakalno
        depresyjna to jedna i ta sama choroba pod postacią różnych nazw-dawniej
        psychoza maniakalno depresyjna teraz poprostu CHAD. CHAJ natomiast to skrót od
        depresji jednobiegunowej czyli tej tradycyjnej nadającej się do wyleczenia
        • abasia471 Re: ? 12.12.06, 19:33
          suchyxxx2 napisał:

CHAJ natomiast to skrót od
          > depresji jednobiegunowej czyli tej tradycyjnej nadającej się do wyleczenia

Kurcze, nie wiedziałam, że mam CHAJ, moje doły są tradycyjne i do wyleczenia.
          • miriam11 Re: ? 12.12.06, 19:42
            abasia471 napisała:

> Kurcze, nie wiedziałam, że mam CHAJ, moje doły są tradycyjne i do wyleczenia.

No widzisz, wystarczy że wybierzesz dobre myśli ;-) A w ogóle to podruffki, Basiu!
        • euforyjka Re: ? 13.12.06, 12:22
          suchyxxx2 napisał:

> CHAD-choroba afektywna dwubiegónowa/depresja dwubiegunowa/psychoza maniakalno
          > depresyjna to jedna i ta sama choroba pod postacią różnych nazw-dawniej
          > psychoza maniakalno depresyjna teraz poprostu CHAD. CHAJ natomiast to skrót od
          > depresji jednobiegunowej czyli tej tradycyjnej nadającej się do wyleczenia

kurde wielki specjalista od czad się znalazł. smiech na sali i nic wiecej... ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka