17.12.06, 19:18
gdzie się podzial moj watek o twarzy Suchego tzn. czemu nie ma go tam gdzie
powinien byc, czyli na oślej???
Obserwuj wątek
    • euforyjka Re: do Siwa 17.12.06, 19:20
      www.polchat.pl/chat/?room=seroxat
      czat dla seroxatowcow. zapraszam
    • abasia471 Re: do Siwa 17.12.06, 19:46
      Euforyjka, może przestań się już kompromitować i zajmować innych swoimi
      kretyńskimi zachowaniami. Większość z tu obecnych już dawno jest przekonana, że
      mądrością nie grzeszysz, więc przestań to bez przerwy udowadniać.
    • zoltanek Re: do Siwa 17.12.06, 20:53
      Poziom forum ma wykres sinusoidalny, euforujka to Pi. Musimy trochę pobyć w
      dołku, który gwarantuje nam euforyjka by uzyskać efekt odbicia i powrócić do
      prwidziwie tematycznego forum. Konieczność dziejowa. Nic sięna to nie poradzi.
      Osobiście nawet się cEufieszę, że rolę Trolla w czasie kryzysu odgrywa właśnie
      Euforyjka, sympatyczna dziewczyna, łatwo ją okiełznać, a jej kozioł ofiarny -
      sychutki powala ją jednym palcem.
      Mogło być gorzej. W zamierzchłych czasach zdarzały się inteligentne Trolle z
      ciętą ripostą, do tego zgorzkniałe jak ..... no nie wiem coś gorzkiego....hmmmm
      jak porażka?
      Euforyjka zwiastuje nadejście dobrego okresu FD i chwała jej za to!
      • euforyjka Re: do Siwa 17.12.06, 20:56
        dziekuje za mile slowa. ale mi smutno dzisiaj :( strasznie mi sie nudzi, a moj
        chlopak przyjezdza do mnie dopiero za jakies dwa tygodnie :(((
      • molee Re: do Siwa 17.12.06, 20:57
        moim zadaniem to niestety tylko mrzonka.
        Noa apoka ,lipa sie kroi i tyle, zaden dobrobycik niestety nie
      • abasia471 Re: do Siwa 17.12.06, 20:58
        A mnie ona i jokuś nie bawią. Mogłabym znieść inteligentnego i błyskotliwego
        trolla, ale oni są po prostu chamscy. Kiedy patrzę na te kretyńskie popisy, to
        zastanawiam się, jak można na własne życzenie robić z siebie takie indywiduum.
        Ludzie to jednak dość dziwny gatunek.
        • goleem_4 Re: do Siwa 17.12.06, 21:02
          popisy to niestety nie sa tylko

]to tylko charakter a tresc jest calkiem oddzielna rzecza
          • goleem_4 Re: do Siwa 17.12.06, 21:04
            co w starozytnosci Izraelici zrobili by wam za zniszczenie Swiatyni Swojego Umyslu
            • suchyxxx2 Re: do Siwa 17.12.06, 21:05
              Pokazać Wam czym na co dzień zajmuje się euforyjka i jakie są jej i jokkusia
              klimaty?;p poczekajcie zaraz dam linka jak znajdę-ostrzegam może być niesmaczny
              • goleem_4 Re: do Siwa 17.12.06, 21:06
                jak jestes lekarzem albo dziennkiarzem ciesz sie ze nie byles u mnie na herbatce
                albo nie jadles ze mna zupki
              • lucyna_n Re: do Siwa 17.12.06, 21:07
                daruj sobie
                • euforyjka Re: do Siwa 17.12.06, 21:08
                  chłopak musi jakoś odreagować...
              • euforyjka Re: do Siwa 17.12.06, 21:07
                nudzi Ci się chyba też. dziewczyna by się jakaś przydala, a tak to się tylko
                pie..mi zajmujesz. pozdrawiam :(
                • suchyxxx2 [...] 17.12.06, 21:08
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • euforyjka Re: do Siwa 17.12.06, 21:09
                    boje się tam zajrzeć nawet, stary kręci się po mieszkaniu :(
                    • suchyxxx2 Re: do Siwa 17.12.06, 21:09
                      hahaha też sobie popatrzy;dd tylko przygotujcie miski do wymiotowania
                    • goleem_4 Re: do Siwa 17.12.06, 21:10
                      byl watek...
                  • euforyjka Re: do Siwa 17.12.06, 21:09
                    chyba sam to ogladasz skoro znasz takie linki...
                    • suchyxxx2 Re: do Siwa 17.12.06, 21:10
                      hahaha twoje codzienne zabawy
                      • suchyxxx2 Re: do Siwa 17.12.06, 21:10
                        odwiedzaj chat swój bo nikogo nie ma
                        • suchyxxx2 [...] 17.12.06, 21:15
                          • euforyjka Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:17
                            i to grubo!!!
                            • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:18
                              ty już na samym początku przesadziłaś;ddd wystarczy ze widzę ten twój ryj
                              • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:22
                                Suchy frajerze-tak będzie wyglądał twój pierwszy raz....hehe....
                            • zoltanek Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:19
                              Suchy, przesadziłeś..
                              Po cholere dajesz się prowokować i zniżasz się do poziomu trolla.
                              Spokój i ignor, to moja propozycja.
                              Właśnie przez to euforyjka Cię atakuje, innym daje spokój bo srają na jej posty.
                              No chyba, że Cię to bawi?
                              • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:20
                                chyba mam euforię przez cital-dzisiaj 1 dzień odkąd biorę znowu
                                • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:21
                                  o kurna 2 godziny nie brałem stabilizatora ojej zapomniałem i stąd moja
                                  euforia... idę wziąć
                                  • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:23
                                    Suchy frajerze-tak będzie wyglądał twój pierwszy raz....hehe.... no twój już
                                    był właśnie taki i inny nie będzie;ddd
                                  • euforyjka Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:24
                                    ok i nie dawaj już nigdy linka do takich obrzydliwych stron. seks to jeszcze
                                    może być ale widok gówna to już przesada. pozdrawiam
                                    • el_fascisto Re: Suchy chyba przesadziles!!! 19.12.06, 17:37
                                      euforyjka napisała:

> ok i nie dawaj już nigdy linka do takich obrzydliwych stron. seks to jeszcze
                                      > może być ale widok gówna to już przesada. pozdrawiam

Coś się wesoło zrobiło, aż za wesoło!:D:D:D
                                    • el_fascisto "...seks to jeszcze może być..." 21.12.06, 11:04
                                      euforyjka napisała:

>(...)seks to jeszcze może być ale widok gówna to już przesada. pozdrawiam

Oho, to już wiemy z tej w/w aprobaty jakie stronki euforyjka lubi przeglądać
                                      kiedy rodziców nie ma w domu;D;D;D
                              • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:23
                                Zoltanek i Suchy-dwa ciapki pospolite....hehe....
                                • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:25
                                  ok nie daje już takich stron na forum ale zooltanek i suchyxxx2 to nie ciapy
                                  • euforyjka Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:26
                                    ok
                                  • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:28
                                    A dawaj ile chcesz,mnie to zwisa.Ale widzę ,że oglądasz frajerze dziurę w którą
                                    będziesz pchał.Oglądaj,oglądaj-a i tak trafisz nie w tą co trzeba i smród
                                    będzie wielki....hehe....
                                    • abasia471 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:36
                                      Suchy, czy ty chcesz się upodobnić, do tych, którym chcesz się odciąć?
                                      W tym wpisie wyszło Ci aż za bardzo. Daj sobie lepiej spokój i wyskocz z tych
                                      kolein.
                                      • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:50
                                        No widzisz,zajrzałaś -pobrudziłaś się i śmierdzisz.Tak cię twój kolega suchy
                                        urządził.
                                • zoltanek Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:26
                                  czy Ty nie możesz choć trochę się wysilić. czy naprawdę aż taką trudność
                                  sprawia Ci pojechanie po kimś w sposób bardziej kreatywny?
                                  • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:27
                                    znaczy to o mnie biega czy o j215?
                                    • euforyjka Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:31
                                      suchy wiesz mnie też kiedyś kręciły takie strony, było to gdzieś na początku
                                      brania psychotropów. już mi przeszlo to na szczęście :) Tobie też przejdzie,
                                      czego ci życzę, bo to naprawdę jest obrzydliwe. pozdrawiam i trzymaj się!
                                      • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:31
                                        ale mnie nie kręcą tylko okolega dał na gg a dokładnie simon i postanowiłem to
                                        wkleić - osobiście mi niedobrze
                                    • zoltanek Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:31
                                      o j215 oczywiście.
                                  • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:31
                                    Jak ktoś coś prezentuje-to dostaje więcej.Widocznie nie zasłużyłeś.Przeczytałem
                                    twoje dzisiejsze teksty i są żałosne.
                                    • suchyxxx2 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:32
                                      Zooltanka texty nigdy nie są żałosne przykazanie nr 1
                                      • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:35
                                        Ty,on,eizo-wszyscy jesteście gó.. warci....
                                    • zoltanek Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:34
                                      I znowu to samo. Widocznie nie potrafisz inaczej.
                                      Jesteś tak marnym Trollem, że nawet nie umiesz wyprowadzić mnie z równowagi.
                                      • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 21:46
                                        Jak ktoś ma zerowe mniemanie o sobie to trudno go wyprowadzić z
                                        równowagi....hehe....
                                        • abasia471 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 22:01
                                          j215 napisał:
                                          > Jak ktoś ma zerowe mniemanie o sobie to trudno go wyprowadzić z
                                          > równowagi....hehe...

Taka miernota jak ty nie wyprowadza z równowagi tylko budzi politowanie.
                                          Zoltankowi do pięt nie dorastasz. Jedyne co ci się udaje, to prowokować Suchego
                                          w chamski sposób, ale to żadna chwała, bo jedziesz na najprostszych schematach.
                                          • j215 Re: Suchy chyba przesadziles!!! 17.12.06, 22:09
                                            A z tobą to odwrotnie-kiwniesz palcem i ty już zęby zaciskasz.Powiedz skąd się
                                            to u ciebie bierze.Musisz mieć język i wargi pogryzione....
                  • eizo1 Re: do Siwa 17.12.06, 21:32
                    koprofilia mniam
                    ten temat już był na forum wałkowany
                    w ramach sczekanek z trolami
                    • j215 Re: do Siwa 17.12.06, 21:34
                      ty się jeszcze pałętasz....hehe....
    • euforyjka proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 21:38
      w końcu idą święta :) bądźmy mili dla siebie... :(
      • suchyxxx2 Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 21:39
        haaa już widzę jak przebiegnie tu wigilia i Boże Narodzenie;ddd
        • j215 [...] 17.12.06, 21:44
          • zoltanek Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 21:46
            nie, nie ma sensu tu siedzieć. żenada. spadam, narazie.
            • j215 Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 21:47
              No przecie,tu nie miejsce dla frajerów....
              • suchyxxx2 Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 21:56
                Jako prawowity i kulturalny obywatel też spadam bo nie będę siedział w
                towarzystwie takie lumpa jokkera.Za niska klasa jak dla mnie.Już nawet euforyjkę
                polubiłem bo coś mądrego napisała ale ciebie lumpie? Chyba nigdy nie
                zaakceptuję.Nara frajerze
                • j215 Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 21:58
                  Byłeś i zostaniesz tylko małym śmierdzielem.....
                  • suchyxxx2 Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 22:00
                    uważaj bo panowie w białych fartuchach już biegną-za dużo siedzisz na internecie
                    w tych tworkach borderlajnie
                    • j215 Re: proszę Was nie kłóćcie się już! 17.12.06, 22:04
                      Jak wklejałeś tego linka to się pewnie gównem pobrudziłeś....
        • j215 [...] 17.12.06, 21:55
    • j215 [...] 17.12.06, 22:55
    • j215 Re: do Siwa 18.12.06, 11:53
      Siwa czemu ty zostawiasz tylko moje nawiasy.Pewnie masz dwoje dzieci i jedno
      non stop głodne chodzi....A jak ich nie masz to i lepiej....Myślisz,że tak
      będziesz robić bez konsekwencji.
      • euforyjka Re: do Siwa 18.12.06, 11:56
        nie przejmuj się i tak jesteś lepszy od Suchego. na razie jest 3:2 dla Ciebie.
        może jak Suchy znowu wklei jakiegoś linka z jego ulubioną potrawą [czytaj:
        gównem] to będzie remis. pozdrawiam gorąco!!!
        • j215 Re: do Siwa 18.12.06, 11:58
          Wkurza mnie, ona chyba jest jakaś kulawa.
          • j215 Re: do Siwa 18.12.06, 12:00
            Tu nie chodzi o Suchego,na samym dole wycięła głupią frezję-a jej nie ma.
            • euforyjka [...] 18.12.06, 12:01
              • j215 Re: do Siwa 18.12.06, 12:04
                Napiszę do Prezydenta,że ta małpa w czerwonym teraz mnie prześladuje.
                • euforyjka Re: do Siwa 18.12.06, 12:09
                  Buhehehehehe :D
                  • el_fascisto Re: do Siwa 18.12.06, 12:28
                    Czemu nie "do Siwej"?
                    • euforyjka Re: do Siwa 18.12.06, 12:34
                      żeby było zabawniej ;)
      • siwa Re: do Siwa 18.12.06, 12:36
        Bardzo proszę się błotem na priva okładać.
        • eizo1 Re: do Siwa 18.12.06, 12:39
          siwa nie widzisz że ich to podnieca
        • j215 Re: do Siwa 18.12.06, 13:49
          siwa napisała:

> Bardzo proszę się błotem na priva okładać.
          >

Nie odpowiedziałaś na pytanie-dlaczego nie ma tu nawiasu frezji po jej
          podłym wpisie?
        • euforyjka Re: do Siwa 18.12.06, 19:28
          na priva czyli tak bez widowni to bez sensu. sama to na pewno zrozumiesz droga
          Siwa...
    • tarja30 Re: do Siwa 18.12.06, 14:29
      euforyjka masz swoje forum zapros tam kolege jot i tam sobie bluzgajcie
      • suchyxxx2 Re: do Siwa 18.12.06, 14:36
        dawajcie powiedzcie coś jeszcze na Siwą a dostaniecie bana:) oby tak
        było.Euforyjko 3:2 dla jokkera? dlaczego niby? że więcej postów pisze? bo
        widocznie jest chory i jest neurotykiem jak ty a waszą 2-ką nikt już na tym
        forum się nie przejmuje-nawet admin wycina wasze posty a nie moje więc przegrywacie
        • j215 Re: do Siwa 18.12.06, 15:52
          Suchy,ty frajerze,powinieneś pamiętać,że jest to forum ludzi przegranych.
          • zoltanek Re: do Siwa 18.12.06, 19:50
            no nie jest to forum dla dresów na fecie...
    • lucyna_n na oślą z tym wątkiem:) 18.12.06, 16:22

• suchyxxx2 Re: na oślą z tym wątkiem:) 18.12.06, 17:06
        to nie jest forum dla przegranych.jeżeli twoim zdaniem przegrani=depresyjni to
        jesteś głupim smarkaczem.co ja będę gadał z tak niedojrzałymi ludźmi
        • euforyjka [...] 18.12.06, 19:31
          • zoltanek Re: na oślą z tym wątkiem:) 18.12.06, 19:42
            czerwony kapturek

zmnieniam sobie podpis!
            -
            Czerwony kapturek nie śpi nigdy
            • aurelia_aurita Re: na oślą z tym wątkiem:) 18.12.06, 20:22
              > zmnieniam sobie podpis!
              > -
              > Czerwony kapturek nie śpi nigdy

nareszcie! :)
              • euforyjka Re: na oślą z tym wątkiem:) 18.12.06, 20:24
                a nie lepiej małpa w czerwonym nie śpi nigdy?
                • zoltanek Re: na oślą z tym wątkiem:) 18.12.06, 20:37
                  nie lepiej, bo psychodela bez nawiązania do klasyki jest jak toitoi zamknięty
                  na klucz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka