Dodaj do ulubionych

Znowu pytanie o alkohol

03.01.07, 09:22
Witajcie!Czytam to forum od jakiegoś czasu...jestem 2gi miesiąc na Citalu.W
następnym tygodniu wybieram się na pewną imprezę i na pewno będzie
alkohol.Cital biorę rano 20mg.I teraz nie wiem czy wogóle mogę jakiś alkohol
wypić?Czy tego dnia nie wziąć tabletki?Poradźcie mi coś bo nie wiem jak to
obejść...dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi:)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Znowu pytanie o alkohol 03.01.07, 09:46
      Nie pić alkoholu, jak towarzystwo nahalne to nalać sobie piwa albo wina i moczyć usta, ale odradzam
      upicie sie, nie ze względu nawet na interakcję z lekiem bo takiej teoretycznie nie ma co fakt że u wielu
      osób nawet niewielka ilość alko powoduje nasilenie objawów depresyjnych, a więc tym samym cofasz sie
      w leczeniu.
      • suchyxxx2 Re: Znowu pytanie o alkohol 03.01.07, 11:34
        No to fakt-cital nie wchodzi w interakcje z alkoholem więc niby można chlać
        dosłownie i napewno nie umrzesz ale alkohol jak napisała Lucyna może nasilać
        depresję ale to też niekoniecznie-zależy od osoby ale na ogół tak jest:/
        • molee Re: Znowu pytanie o alkohol 03.01.07, 12:35
          spirytus w eterze ,czyli opary alkocholu unoszace sie w powietrzu maja 45 %

ilosc alkocholu zmierzona alkomatem podczas rozmowy z alkocholikiem przez telefon
          jest jeszcze mniejsza, zbadano tez ze opary alkocholu wydobywajace sie ze
          sluchawki maja podobny , ale inny nieco sklad chemiczny ;)_

--
          Szanowni panstwo
          informujemy ze ETER nie istnieje !!
          istnieja fale elktromagnetyczne !!

/-z kongresu fizykow
          • euforyjka Re: Znowu pytanie o alkohol 03.01.07, 13:06
            ja mam teraz w nocy jakieś głupie natrętne sny po ostatnich moich popijawach,
            no więc moze rzeczywiście lepiej nie pic tyle alkoholu... :/
            • euforyjka Re: Znowu pytanie o alkohol 03.01.07, 13:08
              najbardziej wkurzający jest taki sen, że chcę się obudzić a nie moge, wokól
              jest bardzo ciemno i nie mogę się ruszyć. zupełnie jakbym się przekręciła albo
              co. dośc nieprzyjemne uczucie, ale mialam juz kilka razy więc wiem jak sobie z
              tym radzić. trzeba po prostu odczekać kilka chwil aż to minie i się wreszcie
              obudzić :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka