Dodaj do ulubionych

PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 01:30
cZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ MI PSYCHOTERAPEUTĘ, PSYCHOTERAPIĘ WE WROCŁAWIU?
oCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ BEZPLATNĄ, ALE TO PEWNIE NIEMOŻLIWE...
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 11:38
      Polecam Ośrodek Edukacji Psychologicznej (071/3225952). Terapia indywidualna i
      grupowa (treningi interpersonalne i terapeutyczne). Nie znam lepszego miejsca,
      niż to.
      • Gość: Filek Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 13:10
        Popieram Przedmówczynię. Miałem do czynienia z psychoterapią w ramach Kasy
        Chorych, jak również z Ośrodkiem Edukacji Psychologicznej (pełna odpłatność) i
        nie ma porównania - różnica była kolosalna. Warto wysupłać pieniądze z budżetu
        domowego, to bardzo mądrze zainwestowane pieniądze. A jeśli chodzi o sam
        Ośrodek - pracują tam osoby z rekomendacjami Polskiego Towarzystwa
        Psychologicznego, więc masz gwarancję profesjonalnego podejścia do sprawy.
        Naprawdę warto.

Można też kontaktować się Animą - z www.anima.wroclaw.pl/ tel. 341-83-
        30, pracują tam osoby jeszcze do niedawna związane z Ośrodkiem Edukacji
        Psychologicznej. Moją terapię prowadziła Pani Iwona Chwedczuk i rezultaty były
        zaskakująco dobre. ;-) Choć oczywiście połowa sukcesu zależy od Ciebie - od
        Twojej motywacji i zaangażowania w pracę nad sobą a także cierpliwości, bo
        efekty nie przychodzą od razu.

Życzę powodzenia i sukcesów w terapii
        Filek
    • Gość: Kasandra Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 19:41
      Ślicznie WAm dziękuje. I jeszcze jeśli można - z jakimi kosztami trzeba się
      liczyć?
    • Gość: Kasandra Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 15:08
      A czy ktoś z Was leczył się może w Centrum Psychoterapii i Psychoprofilaktyki
      na Kasprowicza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka