Gość: KASANDRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 01:30 cZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ MI PSYCHOTERAPEUTĘ, PSYCHOTERAPIĘ WE WROCŁAWIU? oCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ BEZPLATNĄ, ALE TO PEWNIE NIEMOŻLIWE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 11:38 Polecam Ośrodek Edukacji Psychologicznej (071/3225952). Terapia indywidualna i grupowa (treningi interpersonalne i terapeutyczne). Nie znam lepszego miejsca, niż to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filek Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 13:10 Popieram Przedmówczynię. Miałem do czynienia z psychoterapią w ramach Kasy Chorych, jak również z Ośrodkiem Edukacji Psychologicznej (pełna odpłatność) i nie ma porównania - różnica była kolosalna. Warto wysupłać pieniądze z budżetu domowego, to bardzo mądrze zainwestowane pieniądze. A jeśli chodzi o sam Ośrodek - pracują tam osoby z rekomendacjami Polskiego Towarzystwa Psychologicznego, więc masz gwarancję profesjonalnego podejścia do sprawy. Naprawdę warto. Można też kontaktować się Animą - z www.anima.wroclaw.pl/ tel. 341-83- 30, pracują tam osoby jeszcze do niedawna związane z Ośrodkiem Edukacji Psychologicznej. Moją terapię prowadziła Pani Iwona Chwedczuk i rezultaty były zaskakująco dobre. ;-) Choć oczywiście połowa sukcesu zależy od Ciebie - od Twojej motywacji i zaangażowania w pracę nad sobą a także cierpliwości, bo efekty nie przychodzą od razu. Życzę powodzenia i sukcesów w terapii Filek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 19:41 Ślicznie WAm dziękuje. I jeszcze jeśli można - z jakimi kosztami trzeba się liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: PSYCHOTERAPIA WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 15:08 A czy ktoś z Was leczył się może w Centrum Psychoterapii i Psychoprofilaktyki na Kasprowicza? Odpowiedz Link Zgłoś