po_cichutku 07.01.07, 20:48 ..moje smutne odkrycie jest takie, że żaden proch nie pomoże na tęsknote i zwiazany z nią smutek... może wiec lepiej odpuścić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyjka Re: niestety... 07.01.07, 20:57 ja też tęsknię za moim chlopakiem, połączmy się więc w tęsknocie i weźmy podwojna dawkę seroxaciku. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: niestety... 08.01.07, 03:25 To prawda ze zaden lek nie pomoze na tesknote i smutek. Zaden lek nie pomoze rowniez rozwiazac nasze problemy zyciowe. Nie mniej Ty mozesz pozbyc sie smutku i tesknoty. Tesknota jest zalem za czyms czego nie mamy a co chcielibysmy miec. Zal zas przynosi smutek. Zamiast tesknic, sprobuj urzeczywistnic Swoja tesknote. Wtedy przestaniesz tesknic, bedziesz miala cel ktory chcesz osiagnac. Zeby cos osignac trzeba wlozyc w to wiele pracy a to pomoze Ci zapomiec o tesknocie i smutku, nie bedziesz mialqa czasu na to. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
po_cichutku Re: niestety... 08.01.07, 12:26 urzeczywistnic swoją tęsknote? będe miała cel? chyba sie zgubiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: niestety... 08.01.07, 12:45 Masz rację. Pomyśl np. o jakimś psychologu może(?) Pzdr mocno:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_cichutku Re: niestety... 08.01.07, 13:33 a myślicie, że nie pomyślałam? już dawno temu pomyslałam..:( Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: niestety... 08.01.07, 13:45 w Pismie Swietym znajdziesz dowody na wszystko przewaznie na rzeczy ktore wydawalyby ci sie najbardziej hamskie ze strony Kosciola, a tam sa proste rozwiazania cala zabawa polega na nieznajomosci pisma taka "glupota" zrujnuje ci zycie Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: niestety... 08.01.07, 15:44 ten glupi smiech niesie za soba jakas tragedie / chomik w odkurzaczu Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: niestety... 08.01.07, 15:47 u mnie to podswiadome, ja cie lubie, nie zrazaj sie tym, nie umiem powstrzymac, ......zdrowy rozsadek nakazuje dac tej osobie czegom pragnie bo inaczej bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: niestety... 08.01.07, 17:39 jak w odkurzaczu to tylko pająki, nigdy chomiki ;] Odpowiedz Link Zgłoś