09.02.07, 14:59
Luba napisz mi na priva wiadomość.Nie znam Twojego adresu mail na gazecie.pl
bo nie wiem czy Ty jesteś Luba9 czy jakoś tak?
Obserwuj wątek
    • luba9 Re: Do Luby 09.02.07, 16:21
      juz napisałam, i drobiazg możesz napisać do każdego z gazety, nawet nie znając
      jego adresu
      • ollaboga77 Re: Do Luby 09.02.07, 16:26
        widac suchy to leniszuek bo nie chciało mu się wyszukać Twojego meila.... a
        przeciez bywasz często i gęsto!
        • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 17:10
          tak taki leniuszek że dziewczyny będą mnie tam karmić;d i stawiać za friko all;d
          • lucyna_n Re: Do Luby 09.02.07, 17:11
            utrzymanek?
            w sumie..
            • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 17:12
              nie no przecież żartuję(dla niekumatych)
          • zoltanek Re: Do Luby 09.02.07, 21:25
            tam?

dawno mnie nie było i się nie orientuje, jedziesz do psychiatryka czy innego
            komorowa?

a może na bali?
            • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 21:32
              nieważne-ale psychiatryk nie-chcesz z nami iść? pisz do mnie na priva albo daj
              gg.pogadamy
              • zoltanek Re: Do Luby 09.02.07, 21:43
                wysłałem Ci wiadomość na priva, hej.
                • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 21:46
                  odpisałem i czekam na odzew hej!;p
                  • aurelia_aurita Re: Do Luby 09.02.07, 21:49
                    o! to będzie aż dwóch chłopów?
                    • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 21:49
                      fajnie by było prawda? Zooltanek jest spoko:)
                      • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 21:51
                        Tylko niech nikt więcej nie wie o naszym miejscu spotkania:)
                        • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 21:54
                          Zooltanek nie odpisuje-chyba go odciągnęli tam w szpitalu od neta:/ ;dddd
                          • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 21:56
                            No Zoltanek odpisujesz? czekam tu z niecierpliwością.Tylko nie mów że nie możesz iść
                            • zoltanek Re: Do Luby 09.02.07, 21:57
                              suchyxxx2 napisał:

> No Zoltanek odpisujesz? czekam tu z niecierpliwością.Tylko nie mów że nie
                              możes
                              > z iść

spoko, już odpisałem. hej
                              • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 22:00
                                odpisałem-jak chcesz odpisz ale mimo to oczekuję Cię:)
                                • ollaboga77 Re: Do Luby 09.02.07, 22:04
                                  mnie tez oczekujesz? i gdzie mam się stawic? bo jak rozumiem Eufora nie ma
                                  szans ;)
                                  • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 22:05
                                    Wiesz Olla-nie chcę żebyś szła bo jeszcze dziwczyny się o mnie pobiją;d a po co
                                    to Tobie;d
                                    • suchyxxx2 Re: Do Luby 09.02.07, 22:06
                                      a tak na serio Olla-jesteś z Wawy? jak tak to skontaktuj się z Luba i jej się
                                      spytaj-nie chcę aby było na mnie;d
                                    • luba9 rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:09
                                      na eksperymentalne, szokujace i niszczące serotoninę spotkanie w realu, jest
                                      możliwe, czas zgłaszania się b.ograniczony, zaczęło się juz odliczanie
                                      • zoltanek Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:17
                                        suchy, odpisałem Ci.
                                        • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:18
                                          Zoltanek nie doszło:(
                                          • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:19
                                            Czyli tak-Insana,Luba,Aurelia,ja,może Zoltanek ale zobaczy i kto chce jeszcze?
                                            Olla z Wawy jesteś? jak tak to przychodź a jak nie to też możesz przyjść ale
                                            zapewne z miasta do miasta nie będzie Ci się chciało podróżować.Bardzo proszę
                                            Lubę o informowanie mnie kto będzie:)
                                            • na_fe Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:22
                                              domówka??
                                              • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:26
                                                o nie-Ciebie nie bierzemy;d joke;d
                                                Tylko nie przesadzajmy z listą zaproszonych bo miejsca w lokalu nie starczy i
                                                będzie trzeba zorganizować mega przyjęcie dla setki ludzi a Kaczyński się
                                                jeszcze nie zgodzi;p
                                                Rozwalimy wszystko;d
                                                • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:28
                                                  Mam przyjść na loozacko czy garniach zakładać z pantoflami?;d
                                                  • aurelia_aurita Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 22:47
                                                    Suchy, Ty się lepiej odpicuj, to będziemy Cię podziwiać ;)
                                            • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 09.02.07, 23:55
                                              Bardzo proszę
                                              > Lubę o informowanie mnie kto będzie:)

słyszałem suchy, ze wpada tłuscioch z wawy

ŁA ŁA ŁA ŁA ŁA ŁA ŁA ŁA
                                              • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 00:02
                                                wpada tłuścioch z Warszawy ale kto? a niech wpada-puszyści są zazwyczaj bardzo
                                                fajni i sympatyczni njie to co te anorektyczki co mają problemy i obsesję na
                                                punkcie ciała
                                              • j215 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 00:55
                                                Euforyk,tylko też masz być w garniturze tak jak Suchy....
                                                • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 10:07
                                                  Euforyka nie będzie... a jak ma wpaść to ja napewno się nie pokażę.a ty jokker
                                                  zazdrościsz bo sam zaproszony nie jesteś
                                                  • j215 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:08
                                                    Bardzo zazdroszczę,takie szoł mnie ominie.Ale będą zdjęcia z komóry....
                                                • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 10:52
                                                  j215 napisał:

> Euforyk,tylko też masz być w garniturze tak jak Suchy....

Suchy w garniturze? Chyba nie czytal prognozy pogody, bedzie plucha....
                                                  • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 10:53
                                                    ubiorę się jak będę chciał a zainteresowanych spotkaniem zapraszam na priva bo
                                                    nagłaśnianie spotkania w realu to nienajlepszy pomysł na tym forum:)
                                                  • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 10:59
                                                    bywa i tak, ze zly czlowiek stworzy nicka i koresponduje z naiwnym chlopcem,
                                                    ktory mysli, ze umawia sie z laską na spotkanie w centrum Wawy....
                                                  • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:01
                                                    yhy masz rację... pozatym nie w centrum miasta hiahia
    • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 10:16
      Aha i jokkerku mnie nie strasz bo będziemy wśród ludzi i jakby ktoś coś chciał
      mi zrobić to będzie sporo świadków i policja jak będzie trzeba:)
    • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:07
      pamiętam euforyku jak mnie prowokowałeś i nazywałeś borderlajnem jak miałem
      jeszcze stary nick suchyxxx.zastanów się bo ty bardziej pasujesz do tego typu
      osobowości jak narazie
      • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:11
        nie martw sie suchy, nie masz borderline.

--

borderline - nie dla idiotów.
        • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:14
          doskonale wiem co mam ale wbrew temu co mam jestem normalniejszy niż wiele osób
          tutaj obecnych
          • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:15
            suchyxxx2 napisał:

> doskonale wiem co mam ale wbrew temu co mam jestem normalniejszy niż wiele osób
            > tutaj obecnych

w wiezieniach sami niewinni siedza, a w psychiatrykach sami zdrowi.
            • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:21
              to akurat nieprawda-w więzieniu większośc to przestpcy a w psychiatryku spora
              część ma schizofrenię albo silny chad więc....
              • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 11:52
                > więc....

koczysz zdanie kropeczkami, jak jokuś

--

Identyfikacja z agresorem - mechanizm obronny, odmiana identyfikacji. Polega na
                przypisywaniu (projekcja) innej osobie własnych agresywnych skłonności, a
                następnie identyfikowaniu się z tą osobą.

W teorii psychoanalitycznej identyfikacja z agresorem klasyfikowana jest jako
                wczesny (psychotyczny) i destrukcyjny mechanizm obronny.
                • j215 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:15
                  Widzisz co wynika z wojny ze mną-Ty się chowasz pod różnymi nickami i prawie
                  cię nie widać,Lucynka "wyblakła", a Suchy się identyfikuje z agresorem....
                  • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:20
                    a jokerek tyle wie, co mu euforyk napisze na forum

--

juz ty wiesz jaki link dla ciebie
                    • j215 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:24
                      Po to ma się generałów....
                      • obsuniecie_jazni Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:39
                        ...i urojenia wielkościowe
                        • j215 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:51
                          To nie urojenia,gdy stajesz przy malutkich to różnica jest widoczna....
                          • suchyxxx2 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:54
                            heheh dobre jokuś.ten to sobie wymyśla że ja chowam się pod paroma nikami;ddd
                            masz jakąś obsesję czy paranoję?
                            • j215 Re: rozszerzanie listy chętnych 10.02.07, 12:59
                              To Euforyk się chowa nie Ty,oj merda ci się....
    • insana Re: Do Luby 11.02.07, 16:34
      drzyj Warszawo przed bandą świrów
      • suchyxxx2 Re: Do Luby 11.02.07, 16:46
        ciekawe tylko jak Was poznam dziewczyny
        • insana Re: Do Luby 11.02.07, 16:49
          wsyske będziemy w kaftanach
          • suchyxxx2 Re: Do Luby 11.02.07, 16:51
            no ja też a co myślałyście?
            • insana Re: Do Luby 11.02.07, 16:53
              mój juz wisi wyprasowany:)
              • suchyxxx2 Re: Do Luby 11.02.07, 16:54
                a mój się pierze jeszcze;d
                • euforyjka Re: Do Luby 11.02.07, 17:01
                  oj szkoda, że mnie tam nie będzie, Suchy zaraz bym się dorwala do Ciebie taki
                  przystojniak jesteś :)
        • obsuniecie_jazni Re: Do Luby 11.02.07, 16:54
          suchyxxx2 napisał:

> ciekawe tylko jak Was poznam dziewczyny

dziewczyny to ci ludzie co nie beda pluc na chodnik
          • suchyxxx2 Re: Do Luby 11.02.07, 17:16
            Luba odpisz proszę bo coś mi tu śmierdzi podstępem.
            • obsuniecie_jazni Re: Do Luby 11.02.07, 17:26
              to moze trzeba leczyc urojenia prześladowcze?

--

marilyn.superhost.pl/galeria/marilyn232.jpg
              • suchyxxx2 Re: Do Luby 11.02.07, 19:33
                No ale drogie panię dlaczego żadna się nie odzywa? prosiłem Lubę o kontakt albo
                inną dziewczynę żeby mi napisała na priva.Wciąż czekam
    • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 21:44
      No drogie panie było bardzo fajnie:) Zoltanek-Tobie należy się op.....ol bo żeś
      nie dotarł:/
    • insana Re: Do Luby 12.02.07, 21:55
      było miło:))
      buźka dla wszystkich obecnych:)
      • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 22:04
        Tak to było spotkanie typowych chadowców;ddd
        • aurelia_aurita Re: Do Luby 12.02.07, 22:06
          znaczy, Suchy, mówisz o sobie i Insanie. bo ja mam tylko epizod depresyjny :)
          p.s. odpisałam Ci na priva.
          • insana Re: Do Luby 12.02.07, 22:08
            Aurelia, nie udawaj anielicy;)
            • aurelia_aurita Re: Do Luby 12.02.07, 22:12
              ja nie muszę udawać - przecież to widać, że jestem święta ;)
        • insana Re: Do Luby 12.02.07, 22:07
          ciiii, bo wykraczesz:)
          • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 22:08
            to co kiedy załatwiasz seronil?:p
            • insana Re: Do Luby 12.02.07, 22:10
              chyba to Ty coś załatwiasz
    • aurelia_aurita Re: Do Luby 12.02.07, 22:07
      no i pozdrowienia dla bandy świrów, którzy się odważyli powstać zza komputerów i wyjść na Miasto :)
      • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 22:13
        ja też mam coś załatwić-pamiętam;d
        • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 22:14
          ojej a tak mi się spać chce że zaraz padnę i zasnę jak nigdy:)
          • aurelia_aurita Re: Do Luby 12.02.07, 22:18
            ja też jakaś senna się zrobiłam. chyba nie napiszę jednak tej pracy na jutro. oddam ją później i będę przed panią prof. zgrywać wariata :P
            • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 22:23
              Aurelia nie dotarła wiadomość do mnie-może dotrze do jutra bo czasem tak jest na
              gazecie
              • aurelia_aurita Re: Do Luby 12.02.07, 22:33
                no, coś się chyba chrzani z pocztą.
                w razie czego wysłałam drugi raz. jak nie dotrze do jutra, to daj znać.
                • suchyxxx2 Re: Do Luby 12.02.07, 22:35
                  ok odpisałem
                  • mr.zetka depresyjna enklawa 14.02.07, 13:03
                    Widzę że się na forum elita tworzy.
                    "tylko niech się nikt więcej nie dowie o miejscu spotkania"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka