ollaboga77 12.02.07, 00:13 umrzeć z powodu niejedzenia czy powiesić się? trochę za długo u mnie trwa życie w takiej formie i stanie. Ale nie radzcie mi zadnych psychologów ani innych lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: co lepsze? 12.02.07, 00:21 najlepiej w warunkach domowych jest zdecydowanie powiesić się śmierć głodowa jest pewnie jak hipotermia nie boli nie powoduje lęku trochę męczy ale nie polecam zdążysz się 1000 razy rozmyślić może jednak wyskocz do baru poszukać sobie faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: co lepsze? 12.02.07, 00:41 olka musisz się zakochać i wszystko minie, terapia jakimś małym orgazmem w między czasie i będzie git! ;-)))) pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
simon369 Re: co lepsze? 12.02.07, 02:27 "terapia jakimś małym orgazmem w między czasie i będzie git! ;-)))) " . . . bardzo dobrze powiedziane !!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon369 Re: co lepsze? 12.02.07, 02:29 . . . a tak na serio - to o co chodzi dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: co lepsze? 12.02.07, 03:04 z niejedzeniem nie wytrzymasz tyle czasu. szybciej będzie z niepiciem. a powieszenie się boli. bo w międzyczasie skręcasz sobie kark. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: co lepsze? 12.02.07, 13:32 aurelia_aurita napisała: > o niejedzeniu czy o wieszaniu? > Eizo pisał o wieszaniu rzecz jasna. Wieszając się można zejsc na 2 sposoby: 1. szybszy sposób przez skręcenie karku 2. wolniejszy przez uduszenie i efekt uboczny - delikwent robi w gacie Wszystko zależy od rodzaju węzła. Ja sugeruję inny sposób - wycienczenie z braku snu. Rekord to chyba coś koło tygodnia. Po kilku dniach niespoania włączy Ci się euforia, to będzie pzrzyjemna śmierc :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 Re: co lepsze? 12.02.07, 03:55 Myśle że niejedzenie byłobylepsze bo troche byś schudła Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: co lepsze? 12.02.07, 09:08 non omnis moriar z milosci - stwierdzila pani poetka z braku milosci tym bardziej, Olla, nie dasz rady wykorkowac jak Ci ciagle ta szczesliwa rodzina chodzi po glowie, to moze lepiej jakies biuro matrymonialne bys odwiedzila? podobno corka Urbana jest swietna swatka. firma Czandra, chyba na Zurawiej Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 12.02.07, 18:19 jak Ci ciagle ta szczesliwa rodzina chodzi po glowie, to > moze lepiej jakies biuro matrymonialne bys odwiedzila? podobno corka Urbana > jest swietna swatka. firma Czandra, chyba na Zurawiej ------------------------------------------------------------------- Chyba już mi nie chodzi. Poza tym nie będę komuś płaciła za usługi tego typu. Miłości się nie kupuje!! samotnośc jest gorsza niż rak i wszelkie inne choroby.. <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: co lepsze? 12.02.07, 18:48 Miłości się nie kupuje!! a gdzie Ty tu widzisz kupowanie milosci? kupujesz tylko cos w rodzaju losu czy karty wstepu. byc moze przypomina to nieco zaplodnienie in vitro, ale przeciez dzieci z probowki sa identyczne jak te konwencjonalnie poczete. > samotnośc jest gorsza niż rak i wszelkie inne choroby.. <beczy> no wiec to sie wlasnie nazywa centrum wychodzenia z samotnosci niech nie beczy tylko zagra na loterii! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: co lepsze? 12.02.07, 09:10 nawet masz ja w necie www.czandra.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: co lepsze? 12.02.07, 12:07 Ani to ani tamto. Trzeba rozwiazac problem a nie zabijac sie. To emocje dyktuja takie rozwiazanie. Zyjesz zalem ktoremu sie poddajesz. Zal to nie milosc, to niezwykle negatywne uczucie ktore dziala przeciwko nam. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: nareście :) 12.02.07, 16:01 też się cieszę i nie mogę się doczekac by byc po drugiej stronie. ALe wiedz, ze Cie pierwszą odwiedze w białym prześieradle... i to w czasie jak będziesz ztym swoimj żeby odrazu dwójka padłą za jednym zamachem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryjkaeufo Re: nareście :) 12.02.07, 17:34 fajnie, tak się składa, że duchy zawsze mnie fascynowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: co lepsze? 12.02.07, 16:36 kupie tabernakulum 2 flachy wina i biblioteczke powrotzbalangi.blog.onet.pl/ fajny interes Odpowiedz Link Zgłoś
obsuniecie_jazni Re: co lepsze? 12.02.07, 17:51 > umrzeć z powodu niejedzenia czy powiesić się? trochę za długo u mnie trwa > życie w takiej formie i stanie przy twoim otluszczeniu niejedzac zylabys az do smierci. -- www.americanlegends.com/morrison/images/mug_shot.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 12.02.07, 17:57 moim otłuszczeniu? a skąd wiesz jakie jest moje otłuszczenie? jkak przy wzroscie 175cm waże 70kg Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 12.02.07, 18:27 normalnie... jak zwykła baba.. poza tym ja nie mam biustu co mnie przeważa do przodu! zawsze chodze wyprostowana! no i jestem z tych grubokjoscistych więc tak szybko sie nie złoże w harmonie! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: co lepsze? 12.02.07, 18:30 to extra laska jestes Olla, swietne parametry! tylko daj panu bogu szanse i kup ten los wyslesz mi zdjecie do skrzynki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: co lepsze? 12.02.07, 18:37 Przeciętna waga dla kobiety w wieku 29 lat przy wzroście 175 cm: 66 - 68 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Twoja waga 70 kg jest prawidłowa! -------------------------------------------------------------------------------- BMI: 22,86 wkleilam Ci obliczenie maszynki. wydaje mi sie, ze masz tyle wlasnie lat. jesli dodalam cos, to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: co lepsze? 12.02.07, 19:27 masakra :/ 70 kilo :/ toż to niezły pasztet musi być :( dla mnie to by było koszmarne tyle ważyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 12.02.07, 19:42 no, pasztetów nie jadam... za to polegam ciasteczka kawowe lub tort truflowy :) lub sok marchewkowy :-) Poza tym inni czuja respekt przede mna : -)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 14.02.07, 21:47 jak sie człowiek wiesza to nie skręca sobie karku tylko dusi się ale to dośc szybko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: co lepsze? 14.02.07, 21:53 ale właśnie dlatego ludzi wiesza się zrzucając ich z wysokości 50-70 cm Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 14.02.07, 22:04 jak to dlatego? wystarczy sznur i wysokosci tak by stopy nie dotykały podłoża! i to koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: co lepsze? 14.02.07, 22:10 ale właśnie o to cdodzi że przy takiej wysokości łamie się kręgosłup --u kapivit a + e Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 14.02.07, 22:32 może i się łamie ale dopiero wtedy jak się człowiek udusi!! niesadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: co lepsze? 14.02.07, 22:36 nie no jak? łamie się od razu a dusisz się po kilku minutach ciekawe czemu ten wątek jeszcze nie został skasowany Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 14.02.07, 23:16 nie moze się zlamac odrazu, bo masz jeszcze władzę w ciele złamie się dopiero jak się udusissz bo wtedy jeseś bezwładny! dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: co lepsze? 16.02.07, 01:59 z niejedzenia- to jak lubisz długofalowe cierpienie, krok po kroku wszystko ci wysiada, ale plusem jest to ze w stanie wygłodzenia mozesz odczuć coś w rodzaju euforii powieszenie- jak masz szczescie to szast prast i po krzyku, i nie potrzeba do tego wycieczki do lasu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co lepsze? 16.02.07, 10:00 a czego potrezba do powieszenia? jak nie lasu i drzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: co lepsze? 16.02.07, 11:59 jak ktoś się uprze, to i na klamce u drzwi się powiesi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: co lepsze? 16.02.07, 12:04 tak, a potem ja idę z dzieckiem na spacer do lasu, żeby napawać zmysły urokiem lasu, i znajduję wisielca na drzewie, dziękuję bardzo, niezbyt uroczy widok. Odpowiedz Link Zgłoś
aaannnaaa1 Re: co lepsze? 16.02.07, 14:16 A może zamiast się wieszać, czy głodzić spróbujesz pomyśleć, bo kiedyś możesz pożałować tego głupiego gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: co lepsze? 16.02.07, 14:50 aaannnaaa1 napisała: > A może zamiast się wieszać, czy głodzić spróbujesz pomyśleć Myśl na wagę złota - spróbuj, naprawdę, to nie boli;) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: mam fajny film o norymberdze 20.02.07, 20:48 przedstawia scenęrozstrzelania dobrze żeby lekarz zda sobie sprawe, że eugenika na nic innego nie zasługuje i trzeba teraz nakombinować żeby wywinąć się z tych definicji nie ma co sie łudzic łatwo sie zapaść w szpitalu wtedy jest lepiej niż w oświęcimiu powrótzbalangi Odpowiedz Link Zgłoś
e.a.foe Re: co lepsze? 20.02.07, 23:55 ollaboga77 napisała: > umrzeć z powodu niejedzenia skutek uboczny wielkiego postu i szybka ścieżka do nieba Odpowiedz Link Zgłoś