Dodaj do ulubionych

depress-banery

26.02.07, 01:09
tym razem nie moj, ale tak forumowy, że musiałam wkleić:)w dodatku prowadzi:)
może to ktoś z was?przyznać się;)

odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:29132/

żałożyłam ten wątek, żeby nie zaśmiecać innych. wklajajcie swoje prace,
jeżeli się pojawią. trochę rozrywki.powodzenia.
Obserwuj wątek
    • kordianek7 Re: depress-banery 26.02.07, 05:58
      damen_dramen napisała:

> tym razem nie moj, ale tak forumowy, że musiałam wkleić:)w dodatku prowadzi:)
      > może to ktoś z was?przyznać się;)

dobrz kombinujesz. "ŁAPCIE ZŁODZIEJA". jak powiesz ze twoj to bedziesz tracic.
      baner musi byc anonimowy wtedy sie docenia pomysl. jak wiadomo ze zrobila go
      dramen to jedyneczki sie ciska.

> żałożyłam ten wątek, żeby nie zaśmiecać innych

juz trzeci watek zalozylas taki sam zeby nie zasmiecac innych. czemu sie tlumaczysz?
      • damen_dramen Re: depress-banery 26.02.07, 16:27
        kordianek7 napisał:

>
        >
        > dobrz kombinujesz. "ŁAPCIE ZŁODZIEJA". jak powiesz ze twoj to bedziesz tracic.
        > baner musi byc anonimowy wtedy sie docenia pomysl. jak wiadomo ze zrobila go
        > dramen to jedyneczki sie ciska.
        >
        >
        > juz trzeci watek zalozylas taki sam zeby nie zasmiecac innych. czemu sie
        tlumac
        > zysz?

kordianek, ty to w rozpoznaniu masz "paranoidalny"? baner lepiej zrob,
        wykorzystaj jad który cię wypelnia. ja dzis po 12 wkleję swoj, to bedziesz mógł
        mi walnąć jedynkę (zwsze to dodatkowy punkt;)).
        pozdrawiam serdecznie wzorem msqaik'a:)
        • kordianek7 Re: depress-banery 26.02.07, 16:34
          > kordianek, ty to w rozpoznaniu masz "paranoidalny"?

paranoid mam calkiem wysoki i najprymitywniejsze mechanizmy obronne,ale ciagle
          jestem czlowiekiem,mimo wszystko... ale juz niedlugo
    • aurelia_aurita Re: depress-banery 26.02.07, 09:32
      ktoś miał drastyczne poczucie humoru :)

PS. to nie ja! ja nie umiem robić banerów, choć chętnie bym się nauczyła.
      • damen_dramen Re: depress-banery 26.02.07, 16:29
        aurelia, narzędzia do obroki banera są bardzo proste, wejdz w "zrób baner",
        kliknij "pomoc" i tam już roztłumaczone jak chlop krowie na
        miedzy....powodzenia.
    • j215 Re: depress-banery 26.02.07, 15:41
      Trwa emocjonująca walka o pierwsze miejsce pomiędzy "depresyjnym bannerem"
      a "prostym bannerem".Prosty stara się dogonić depresyjnego....Kto wygra okaże
      się o północy....
      • r.richelieu Re: depress-banery 26.02.07, 15:54
        Tak, tylko obawiam się, że 170 głosów o szesnastej to zbyt dużo aby było
        prawdziwe. Ostatnio wygrywają banery mające ok. 70 głosów, więc 170 wygląda
        trochę niewiarygodnie. Po odjęciu głosów spamowanych może być o wiele mniej.
        Liczę na ten baner, bo taki swojski jest.
        • damen_dramen Re: depress-banery 26.02.07, 16:24
          tak, jest taki... prostolinijny. w sumie ujmuje na tle innych, chociaż jako
          reklama dla mnie słaby.
          • r.richelieu Re: depress-banery 26.02.07, 16:55
            Jako reklama właśnie dobry, choć poniżej pasa. Bo politycznie poprawnie jest
            współczuć samobójcy i poprawnei dać mu 5. Takie żerowanie trochę na tym, co
            wypada, a to właśnie składa się na reklamę.

Mi się podobał Pinokio. Bożydara 3 razy wklejałam, więc i Pinokio na to
            zasługuje. ;)
            • euforyjka Re: depress-banery 26.02.07, 17:03
              Co zrobisz z wygraną?
              • fregata Re: depress-banery 26.02.07, 17:42
                Na razie mam puste konto, choć minęły już bite 2 tygodnie od czasu gdy
                powiedziano mi, że w ciągu 2 tygodni powinna kasa na koncie być.

ale planuję wynająć mieszkanie koło psychoterapeuty na 3 miesiące, bo nie
                zamierzam jeść codziennie xanaxu żeby przez całe miasto jeździć codziennie w
                stresie. Jeżdżenie raz na tydzień mnie wykańcza, a codziennego jeżdżenia nie
                wyobrażam sobie.
                Znaczy będę planować, jak zobaczę co z tym seroxatem. Jem ćwiartki i jest
                przyjemnie, żadnego xanaxu brać nie muszę, taki luzik, dopóki nie wejdę do
                autobusu naturalnie. Trochę mdli i waga mi spadła na łeb na szyję, ale to pikuś
                w porównaniu z dzisiejszym rankiem. Budzę się i zaczynam się zastanawiać gdzie
                moje ciało. No odjazd, wreszcie wiem co oznacza depersonalizacja, o której tyle
                piszą w skutkach ubocznych. A przecież 5 mg nie ma prawa działać. Myślałam, że
                będzie standardowo: mdłości, bóle głowy i spanie 20h na dobę, a tu proszę,
                odczucia jakbym organizmu nie miała. W sumie z tą wagą, którą mam teraz, to
                tak, jakby mnie nie było, no, ale bez przesady, patrzeć na ręce i zastanawiać
                się czyje one są, bo moje na pewno nie. ;) Najlepszy w tym zaś jest fakt, że
                paroxetyna nawet w takich mikroskopijnych ilościach jednak działa, bo wcześniej
                każde nienormalne odczucia fizjologiczne wywoływały atak paniki, a teraz tylko
                lekkie zdenerwowanie, które przeszło po Validolu.
                • damen_dramen Re: depress-banery 26.02.07, 19:56
                  fragata, moze zaczekaj az seroxat zacznie dzialac full volume (dobry jest),
                  szkoda tej kasy na wynajem...powinnas sie jakos inaczej nagrodzić.
                  no i rób jeszcze te banery, bo potencjał masz. wsrod laureatów dni i tygodni
                  konkurencji dla twojego nie widzę, ale raczej nie zostanie wybrany przez jury,
                  ze wzgledu na początek. do roboty:)
                  • marwolo_diabolo Re: depress-banery 26.02.07, 20:07
                    Też mi się wydaje, że to trochę głupota wydać kasę na jakiś wynajem... No ale
                    niestety, widać co leki moga zrobić człowiekowi z mozgu, biedna fregata :(
                  • fregata Re: depress-banery 26.02.07, 20:36
                    Wiem że szkoda wydawać, ale dziesięciu km codziennie nie pojadę. Z paroxetyną
                    odjazd, taka trupia perspektywa na własne ciało, chehe, ale w sumie jeśli lęków
                    silnych, odpukać, nie ma... Lekarka w ogóle nie chciała mi tego przepisać, bo
                    wszystkich wysyła na terapie, a leki wypisuje tylko jako dodatkowy dodatek. No,
                    ale spamilan, który biorę od pół roku 3x7,5, działa za mało, to w końcu trzeba
                    przejść na coś mocnego.

a ad temat, bo się tu cholercia żalę ;) (to przez te narkotyczne wizje rano,
                    kiedy ja nawet nigdy pijana nawet nie byłam)
                    odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:13412/
                    odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:26725/
                    odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:26493/
                    odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:20036/
                    odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:17252/
                    odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:29128/
                    no, to się naprodukowałam
                    • damen_dramen Re: depress-banery 26.02.07, 22:53
                      ten z latarnią b.fajny:) jaka to technika, bo mi ani rusz nie wychodzi takie
                      nieme kino...
                      chociaż najbardziej podoba mi się ten z westchnieniami i pomrukami (zapomniałam
                      jaka to forma w nomenklaturze polonistycznej;))...gdyby był krótszy, byłby w
                      czołowce. wklej coś aktualnego, żeby można było zagłosować. nie wszyscy wiedzą,
                      że glosy są liczone tylko do końca dnia w którym ukazał się baner...
                      • r.richelieu Re: depress-banery 26.02.07, 23:22

Też nie wiem co to za wykrzykniki są, polonistą nie jezdem. Westchnienia i
                        pomruki, chehe
                        I nie mam powodu żeby zbierać głosy bo i tak wygrać drugi raz nie mogę.

Z latarnią: powklejać tyle obrazków ile ruchów, których nie może być zbyt dużo,
                        bo czas leci aż co sekundę. Trochę jest kłopotu z brakiem linijki i brakiem
                        przeźroczystego tła, bo trzeba ustawiać obrazki na oko, ale za to ten czas
                        cojednosekundowy pozwala na dość swobodną interpretację ruchu przedmiotów, nie
                        trzeba się strasznie starać.
      • damen_dramen Re: depress-banery 26.02.07, 16:31
        j215, a co z twoim banerem? wklejaj.
    • subrealism Re: depress-banery 26.02.07, 16:43
      Badziewny, Twój był dużo lepszy:)
      • damen_dramen Re: depress-banery 27.02.07, 00:40
        baner nostalgiczny;) tradycyjnie: jeżeli komuś się zechce, trzeba po otwarciu
        odświeżyć link i ustawić suwakiem ocenę, na jaką nizej wklejony baner, w
        subiektywnej opinii, zasluguje.
        skala od 1- 5. Jedynka to też dodatkowy punkt, wiec jak ktos mnie nie lubi,
        niech mi punktów nie daje. Dziękuję za uwagę:)

odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:29459/
        • damen_dramen Re: depress-banery 27.02.07, 00:52
          ooo, pierwsza jedynka;) jak miło:)
          • r.richelieu Re: depress-banery 27.02.07, 00:55

• r.richelieu Re: depress-banery 27.02.07, 00:56

Konkurencja zawsze nabija jedynki, a przecież każde wejście w czyjś baner to
              podniesienie jego w rankingu najczęściej odwiedzanych. Młotki ;)
              • damen_dramen Re: depress-banery 27.02.07, 01:08
                poza tym zawsze dodatkowy punkt:)
                • damen_dramen Re: depress-banery 27.02.07, 02:04
                  jezus, jak mnie spałowali!!!!! huncwoty.
                  pomocy, bo będę zmuszona żebrać po forach:)
                  • damen_dramen Re: depress-banery 27.02.07, 18:30
                    no zlitujta się.
                    • kolki6 Re: depress-banery 27.02.07, 18:53
                      ech ech ech, jezor wywalony...

a) czy to konkursowiczka dobiega zmeczona i zwyciezka do mety?

b) czy to konkursowiczka jak codzien liże czołówke, jak dziecko lizak przez
                      szybe w sklepie.
                      • damen_dramen Re: depress-banery 27.02.07, 19:01
                        i tak całe życie:) chcę chociaż raz wyrgrać i uwolnić się od tego natręctwa.
                        pomocy.
                        • j215 Re: depress-banery 27.02.07, 19:31
                          Witan Damen-Dramen,widzę,że ostro walczysz na tym froncie.Już ponad 26 tysięcy
                          bannerów w konkursie,a do tego setki głosów "spadające" nie wiadomo czemu na
                          jeden banner.Ale coś się chyba dzisiaj zmieniło-organizatorzy znieśli "Top-
                          10",który bardzo mocno mieszał w tym konkursie.Chyba czekałem na tę zmianę i
                          coś wkleję po północy.Tobię życzę nadal
                          wygranej.

Ps.Skąd ty wytrzsnełaś tak czystą kokainę....hehe....
                          • kolki6 Re: depress-banery 27.02.07, 20:02
                            wklejaj linka jokerek, nie poskąpie czwóreczki.
                            • j215 Re: depress-banery 27.02.07, 21:12
                              Linka tu nie będę wklejał,kto chce niech go odnajdzie.Będzie nosił tytuł "Moja
                              siostra".
                            • damen_dramen TARII baner 27.02.07, 21:15
                              ja już sił nie mam, maraz mnie dopada. ale fajny koksik co?:) z wikipedi, nie
                              ze zbiorów własnych niestety:)
                              no zagłosujcież na mnie narkomany, pijaki, niechciane stare panny!!!!!
                              odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:29459/
                              a tu bonus, baner TARII, ktora się do dzieła nie przyznała:)

odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:29817/
                              dalam jej swoj głos. nie jestem taka wredna jak WY.
                              • j215 Re: TARII baner 28.02.07, 01:39
                                Damen Dramen jeśli możesz to wrzuć tu linka mojego bannera z jakimś swoim
                                komentarzem.Nie chciałem się narzucać wklejając go na forum, ale chyba będzie
                                lepiej jak zostanie tu wklejony.Pozdrawiam.
                                • damen_dramen Re: 28.02.07, 17:03
                                  j215, a skąd mam widzieć który to twój?:) i dlaczego sam nie wkleisz?:)zgaduję:
                                  liniki wkleja się tak, jak fragment tekstu: najeżdżasz myszką (padem) na adres,
                                  trzymając wciśnięty lewy klawisz, poźniej wciskasz prawy, zaznaczasz kopiuj,
                                  potem piszesz wiadmośc na forum a w tresci wklejasz to co skopiowałeś. jak masz
                                  z tym klopot - pytaj.
                                  • j215 Re: 28.02.07, 18:14
                                    Nie zdałaś testu.
                                    • kolki6 Re: 28.02.07, 18:44
                                      pisales, ze szykujesz, jakis nietypowy baner, a tu ta osiemnastka, na ktora nikt
                                      nie glosuje....juz mialem dac obiecana czworeczke ale ziewnelem, myszka mi sie
                                      omskla i nie trafilem w suwak.
                                      • j215 Re: 28.02.07, 18:54
                                        Schowaj ją sobie głęboko w kieszeń i pilnuj żeby nikt ci jej nikt nie
                                        ukradł.Zrób sam coś i pokaż ,że to twój -ocenimy.Ale ty tego nie potrafisz-
                                        jesteś tylko tchórzliwym i zakompleksionym gostkiem.
                                        • kolki6 Re: 28.02.07, 19:09

a ty kim jestes? nie czytales swoich wpisow jeszcze na tym forum? czas najwyzszy.

czemu mnie obraziles?
                                          1) bo stwierdzilem fakt, ze nikt nie glosuje?
                                          2) bo wytlumaczylem dlaczego ja nie zaglosowalem.

ktory z dwoch punktow wywolal twoja agresje?
                                          • j215 Re: 28.02.07, 19:19
                                            Unurała się świnia w błocie i przekonuje,że jest czysta.Czy ktoś inny pisze
                                            beszczelne tekściki,że nie głosował.Nie, nikt inny.Tylko pisze tak mała
                                            forumowa menda.
                                            • kolki6 Re: 28.02.07, 19:30
                                              Nie oddać głosu i nalezytego hołdu, nie poklonic sie tak wielkiemu artyscie jak
                                              jokker to rzeczywiscie chamstwo i zbydlęcenie.
                                              • kolki6 Re: 28.02.07, 19:30
                                                NERONIE!!!!!!!
                                                • j215 Re: 28.02.07, 20:56
                                                  Po tych wpisach widać jak wielki masz kompleks Jokkera....Teraz rozumiem te
                                                  twoje teksty....
                                                  • kolki6 Re: 28.02.07, 22:11
                                                    i jeszcze urosl jak zobaczylem ten baner.
                                                  • j215 Re: 28.02.07, 22:43
                                                    Jak ci się nie podoba to idż zwal se gruchę,może inaczej spojrzysz na ten
                                                    piękny świat, ty zawistny tłuściochu....
    • tarja30 Re: depress-banery 28.02.07, 18:33
      dlaczego moj dzisiejszy baner nie jest widoczny w zakladce "dzisiejsze"?
      slad po nim zaginal...:/
    • fregata Re: depress-banery 28.02.07, 21:05
      damen, czwarte miejsce, prawie trzecie, gratuluję. ;)
      • damen_dramen Re: depress-banery 28.02.07, 21:45
        dziękuję:) niestety nic z tego przecież nie wynika:( czlowieka tylko szlag
        trafia ze był tak blisko....
      • damen_dramen Re: depress-banery 28.02.07, 21:47
        swoją drogą, ja już sie pogubilam jak oni te glosy liczą....zobacz zwycięzcę
        3go tygodnia.... przecież ten baner nie tylko nie byl zwycięzcą dnia (19.02),
        ale nawet się nie znalazł w top 10:)
    • hypnoza Re: depress-banery 01.03.07, 00:09
      jezeli ktos ma ochote ocenic to najpierw prosze odswiezyc link:)

odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:30383/
      • damen_dramen Re: depress-banery 01.03.07, 02:28
        zmiana nicka nie pomogła jak widać. spałowali mnie równo:) siąść i płakać.
        odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:30383/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka