isabelchen 05.03.07, 18:57 czy należy do nich ból głowy, brak apetytu, mdłości, czuję się, jak na kacu :-( raz mi ciepło, raz gorąco, w głowie mi pulsuje pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabelchen Re: objawy odstawienne 05.03.07, 19:40 brałam dłuższy czas seroxat, po nim trzy tygodnie seronil, później odstawka, jaką ulotką mam się sugerować? Odpowiedz Link Zgłoś
030501n Re: objawy odstawienne 07.03.07, 18:57 moze za wczesnie jeszcze z tym odstawianiem. skonsultoj to z lekarzem. ja probowalam odstawic po pol roku brania efectin i wszystko wrocilo.bralam jeszcze rok i teraz odstawiam i nie ma sladu po depresji.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: objawy odstawienne 07.03.07, 19:35 stosuję się do zaleceń lekarza, mój staż łykania to 1,5 roku, robimy przerwę, zakładamy optymistyczny wariant, czuję wewnętrzny opór przed braniem kolejnych leków, nawet w chwilach paniki nie łąmię się tak jak wcześniej, powtarzam sobie w myślach, że ja muszę sama sobie pomóc, nie chemia, kiedyś było ze mną normalnie, wierzę więc, że wybawienie wróci, w obecnej chwili podśmiewam się z tych moich schiz, bo to wszystko jest tak irracjonalne (!!!) Łykam doraźnie pramolan Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: wszystko wskazuje na stan błogosławiony;-)))) 05.03.07, 19:30 a co skonsor liczysz że będziesz tatką? Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: objawy odstawienne 05.03.07, 19:37 tak. takie objawy przypominają skutki odstawienia leków ale i alkoholu też Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: objawy odstawienne 07.03.07, 10:06 doszedł lęk przed wyjściem do roboty, do miasta, lęk przed "walnięciem barana" gdzieś po drodze, deprecha wraca???? walczyć??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: objawy odstawienne 07.03.07, 10:26 walka zawsze koncu się Izuniu porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
sponsor301 Ola, Ty smutasie, zamknij się wrono! 07.03.07, 11:46 Isabelchen nie walczy, ona wraca do życia. I wróci!!!! Przestać krakać i odbierać ludziom chęć do życia. P.S. Michał się skichał, poszukaj innego faceta! Powinnaś dostać zakaz pisania, ale gukpiwu niestety nie ma, może pis coś wymyśli na Ciebie, głupia babo! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Sponsor idz zasponsoruj jakąś panne bo Ci .. 07.03.07, 11:55 ... fiutek uschnie i odpadnie ! :-D A Tobie co po tym, że piszesz tu na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
sponsor301 wyschniętego fiutka siwa zostawiła, 07.03.07, 17:49 a narząd z pajęczyną wykreśliła :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen ja mam problem, a "wy se" dogadzacie na forum..... 07.03.07, 17:55 już teraz nikt mi nie odpowie przez was! :-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
sponsor301 jesteś na odwyku, to przejdzie. 07.03.07, 18:21 alkoholik też się trzęsie i zwija z bólu jak mu wódzię zabiorą. Wytrzymaj kilka dni, jest piękna pogoda, spędzaj więcej czasu na powietrzu a nie przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: jesteś na odwyku, to przejdzie. 07.03.07, 18:24 właśnie dosiadłam kompa po zachodzie słońca, a może było za wcześnie na odstawienie, jeszcze walczę Odpowiedz Link Zgłoś
aidka na razie niewiadomo 07.03.07, 19:50 isabelchen na razie trudno stwierdzić że to na pewno kwestia odstawienia jeśli tak, to w ciągu paru dni powinno Ci przejść ale , jeśli nie, to, może , niestety, depresja Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: na razie niewiadomo 08.03.07, 09:26 może nawet dzięcioy wyginą jedno wiem jestem z powrotem trutniem a z bomba gó.. prawda no coż legendy rodzą się z niczego... -- .....- 10 w Rio Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: na razie niewiadomo 08.03.07, 09:55 tak,tak..... tatuś cię kocha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś