Dodaj do ulubionych

Efektin a alkochol

14.03.07, 16:54
Czym moze grozic łaczenie tych substancj. Nie moge komus wytłumaczyc. Że jak
na ulotce pisze ze nie powinno sie to pewnie w jakims celu
Obserwuj wątek
    • euforyjka Re: Efektin a alkochol 14.03.07, 18:02
      Możesz mieć potem niezle jazdy, jak chcesz się przekonać to spróbuj połączyć a
      zobaczysz co sie bedzie dzialo. nic zlego nie powinno się stać, no ale tak jak
      mowię, może byc dośc nieprzyjemnie ( albo i przyjemnie ). doświadcz tego na
      sobie i opisz wrazenia na forum.
      • bursztyn10 Re: Efektin a alkochol 15.03.07, 14:25
        Nie ja nie doswiadczę tego. Obserwuje tylko gogos kogo mi strasznie zal. Jedyne
        co widac to ,ze jest "pod wpływem" -"żadnych jazd" a przeciez na ulotce pisze .
        Nie powinno sie ..... Więc poniewaz ten ktos nie widzi nic szczególnego w
        tym ,ze pije podczas brania leków nie moze uwierzyc,ze NIE POWINNO SIĘ>>>>
        • lucyna_n Re: Efektin a alkochol 15.03.07, 14:32
          sama interakcja między substancjami to nie jest problem w przypadku nowych lekówantydepresyjnych.
          Problemem jest to że picie alko poglębia depresję i jednoczesne branie leku i picie kompletnie mija się z
          celem. Szkoda kasy na tabletki.
          • sorrowm Re: Efektin a alkochol 15.03.07, 18:40
            ja lacze efectin z % i nic zlego sie nie dzieje tzn zadnych super jazd czy
            czegos takiego. Normalne uczucie jak po alku ale mozliwe ze jakos tam ukrycie
            dziala z tym lekiem
            • tlenoterapia Re: Efektin a alkochol 15.03.07, 21:19
              jednorazowe wypice % nic zlego nie spowoduje wazne zeby stale nie pic -
              praktykowalam i zadnych reakcji dziwnych nie mialam
              • blanka110 Re: Efektin a alkochol 16.03.07, 10:57
                a jak na Was działa sam efectin? bo ja biore juz ok. 9 miesiecy i NIC. ZADNYCH
                EFEKTÓW. depresja jak nic.
                • sneeper_1 Re: Efektin a alkochol 16.03.07, 11:10
                  może jadłaś pączowane czekoladki ?
                • euforyjka Re: Efektin a alkochol 16.03.07, 12:34
                  No to masz przesrane, na mnie działał bardzo dobrze. najpiekniejsze chwile w
                  moim życiu były na efectinie i seroxacie, teraz niestety wszystko się już
                  skończyło i muszę znowu żyć bez żadnych pigulek szczęścia :/
                  • i_250 Re: Efektin a alkochol 20.03.07, 12:52
                    Biorę to od niedawna, narazie pomaga.
                    Euforyjka - dlaczego już nie bierzesz? Już nie potrzebujesz?
                    Ma ktoś jeszcze doświadczenia z efectinem?
                    Ma ten lek jakieś skutki uboczne?
                    pozdrawiam
                    • sorrowm Re: Efektin a alkochol 20.03.07, 17:13
                      Ja biore efectin od 8 miechów Wyciągnał mnie z dołka, stłumił fobie społeczna,
                      ogolnie odżyłam.
                      Skutków ubocznych nie zauważylam na szczescie (mialam do czynienia np ze
                      spamilanem po wzieciu czulam sie do kitu)
                      Nie widze sensu zmieniac leku chociaz wolalabym tańszy, ale tak nie pomógł żaden
                      lek. Co nie znaczy, że jest wszystko ładnie pieknie bo czasem zdarzaja sie
                      gorsze dni.
                      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka