cesarpszczyna 12.04.07, 18:11 od dziesięciu lat mam problem z nerwicą lękową,stale biore leki czy warto wiązać się z jakąś kobietą skoro leki negatywnie działają na potencje.Czy są kobiety które mogą coś takiego zaakceptować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: czy to ma sens??????? 12.04.07, 18:17 pewnie. to zależy oczywiście od stopnia upośledzenia yhhhm zdolności. kobiecie zależy na namiętności, cielesnym wyrażaniu uczuć, a nie jak największym twardzielu. przynajmniej w to wierze i na to wskazuje moje doświadczenie (przyznam, niewielkie). no i dodatkowy bonus w postaci przedłużonego stosunku też się liczy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: czy to ma sens??????? 13.04.07, 02:26 >kobiecie > zależy na namiętności, cielesnym wyrażaniu uczuć, a nie jak największym > twardzielu to zależy, której kobiecie ;-)))) (aha, no i o ile wielkość rzeczywiście jest sprawą drugorzędną, to twardość...) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: czy to ma sens??????? 13.04.07, 10:39 no i hopak się przez Ciebie załamie :) zepsułaś moją terapie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: czy to ma sens??????? 13.04.07, 10:56 oczywiscie, teraz, kiedy wychodzi z tego cos ciekawego - To Byla Terapia, no bo wczesniej to bylo zlodziejstwo, zobaczymy co bedzie jutro, za dwa lata i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: czy to ma sens??????? 13.04.07, 11:00 jutro, za dwa lata i taj dalej będzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 na koncu, ke sie wszystko na prawde 13.04.07, 11:01 spie*** uslyszysz w swoim wlasnym sumieniu, ze przeciez caly czas mozna bylo sie spodziewac zlego zakonczenia czasem bywa bardzo rozmazane o co oszustowi wlasnie chodzi w postaci przezytych za frajer cudzym kosztem bardzo wielu lat albo calego zycia, jeszcze uslyszysz - popatrz - jakie to bylo piekne zycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: na koncu, ke sie wszystko na prawde 13.04.07, 11:08 na zakończenie i tak zapłacimy za swoje grzechy kiedyś odwiedzą mnie duchy tych których znienacka wepchnąłem w błoto by bezpiecznie przejść i nie poplamić sobie spodni. jeśli mój oszust jest silny, pod koniec usłysze "popatrz ilu wychujałeś frajerów", a obok mego łóżka na onkologii będzie czuwała tylko pusta paczka malborasów. bleh Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: na koncu, ke sie wszystko na prawde 13.04.07, 11:10 mozna wpychac w bloto, ale nie pod samochod Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: na koncu, ke sie wszystko na prawde 13.04.07, 11:12 chyba, że zaparkowany Odpowiedz Link Zgłoś