21.05.03, 18:00
biorę go trzeci dzień po 50mg 1xdzień. i przyznam się,że czuję się trochę nie
sobą, mam wrażenie, że każdy widzi że jestem na prochach + daje takie max
ożywienie jak kawa (ktorej nie moge pic zbyt wiele własnie z tego powodu).
poza tym trochę mi wstyd przebywając wsród wesołych i normalnych ludzi, że
muszę brać leki. Wydaje się, że chyba nic poważnego się nie dzieje ze mną
skoro mam 50 mg/dzień...
jest to dopiero 3 dzień więc na efekty dużo za wczesnie a ja chyba ich szukam
na siłę albo to siła autosugestii.(teraz przynajmniej nie płaczę przez pół
dnia na zmianę ze spaniem).
proszę napiszcie mi cos bo jest to mój pierwszy lek.
Obserwuj wątek
    • sfinx2 Re: zoloft??? 22.05.03, 03:30
      indja napisała:

> biorę go trzeci dzień po 50mg 1xdzień. i przyznam się,że czuję się trochę nie
      > sobą, mam wrażenie, że każdy widzi że jestem na prochach + daje takie max
      > ożywienie jak kawa (ktorej nie moge pic zbyt wiele własnie z tego powodu).
      > poza tym trochę mi wstyd przebywając wsród wesołych i normalnych ludzi, że
      > muszę brać leki. Wydaje się, że chyba nic poważnego się nie dzieje ze mną
      > skoro mam 50 mg/dzień...
      > jest to dopiero 3 dzień więc na efekty dużo za wczesnie a ja chyba ich szukam
      > na siłę albo to siła autosugestii.(teraz przynajmniej nie płaczę przez pół
      > dnia na zmianę ze spaniem).
      > proszę napiszcie mi cos bo jest to mój pierwszy lek.

ja pierwsze dni czulem sie okropnie, sucho w gebie,leb boli, zaparcie po
      tygodniu jak reka odjal, nastroj wraca po 3 tygodniach. Ale nie mozna przerwac.
      Po przerwie wrocilo. Teraz dwa razy dziennie po 50 mg i znowu jest OK. Niestety
      problem z seksem. Mozna sie kochac godzinami ale nielatwo samemu skonczyc.
      Mojej Pani to sie nawet podoba:)
    • bluelagoon bedzie dobrze 24.06.03, 13:56
      Wydaje Ci sie ze wszyscy wiedza ze jestes na prochach bo to myslenie depresyjne...po prostu widzenie w kazdej sytuacji negatywnych stron, mialam identycznie. Po zolofcie przeszlo mi po miesiacu, ale po kilku dniach przechodzilo mi tak jakby na pare chwil, a po miesiacu juz na stale. Wiec nie martw sie!! niedlugo bedzie dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka