Dodaj do ulubionych

40-latka samotna szuka przyjaciół

13.05.07, 12:29
Mam 46 lat, może za dużo poświęciłam się pracy (jako nauczyciel akademicki)i
innym (2 dorastających dzieci), marzy mi się w wolnych chwilach (znów będą
weekendy, potem wakacje) pochodzić po górach, wpaść na dobry film do kina,
zapomnieć o złych przeżyciach, nacieszyć się tym - co "ludzkie". Pogadać przy
kawie. Może też mieszkasz we Wrocławiu, a może bywasz tu przejazdem i też
potrzebujesz "bratniej duszy", by zapomnieć o ciężkich chwilach, gdy nie chce
Ci się żyć ? Dajmy sobie szansę
Obserwuj wątek
    • ezoviola Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 12:49
      Mieszkam w Świnoujściu, ale chętnie się z Tobą zaprzyjaźnię:)Nie smuć się,
      życie jest naprawdę piękne!:)Pozdrawiam wszystkich, którzy sądzą inaczej:)
      • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 12:55
        ezoviola napisała:

> Mieszkam w Świnoujściu, ale chętnie się z Tobą zaprzyjaźnię:)Nie smuć się,
        > życie jest naprawdę piękne!:)Pozdrawiam wszystkich, którzy sądzą inaczej:)

Cieplej na duszy mi się zrobiło po Twojej odpowiedzi, jeśli tak myślisz - to
        może naprawdę możemy sobie nawzajem dać trochę ciepła nawet w bardzo chłodne
        dni.
      • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 12:59
        ezoviola napisała:

> Mieszkam w Świnoujściu, ale chętnie się z Tobą zaprzyjaźnię:)Nie smuć się,
        > życie jest naprawdę piękne!:)Pozdrawiam wszystkich, którzy sądzą inaczej:)
        Odpowiadam jeszcze raz, bo zmieniałam hasło z "zarari" na "optymistka mimo
        wszystko" - uznałam, że cicho jest po mojej wypowiedzi, bo sami młodzi się tu
        wypowiadają, dlatego (może tak nie powinnam), ale spróbowałam napisać jakby
        z "drugiej" strony jeszcze list jako "swoja córka" i poczekać czy będzie jakaś
        większa reakcja, gdy ten list o innej treści będzie też na forum. Ale to ja
        jestem tą 46 latką jako "zarari" i "optymistka-mimo-wszystko"
        • demole Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 14:43
          opłaca się to co sie nieopłaca
          wziąć kredyt na odbudowe jakiegoś upadającego interesu
          przez pięć lat nie przywieżć na miejsce ani jednej cegły
          następnie umorzyc kredyt
          interes ostatecznie doprowadzić do upadku
          pociąć się troche, żeby wszyscy powspółczuli

a pieniądze wziąść dla siebie
          • ezoviola Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 14:53
            To naprawdę świetny pomysł:))Tak zróbmy:)
            • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 19:59
              Tobie też teraz podpowiem, bądźmy dla siebie bardziej otwarci, może weźmy
              rakietki do tenisa, spędźmy razem weekend, spotkajmy się w górach, przy kawie,
              zróbmy porządek w szafie,a nie zaraz potnijmy się. Chyba tak nie myślałam
              naprawdę ?
          • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 19:55
            daj spokój, jeszcze taką masochistką to nie jestem, poszłam na spacer z 2
            rakietkami do tenisa stołowego,spotkałam przygodnych ludzi w parku, pograłam z
            nimi w tenisa stołowego, od dziewczyny nowo poznanej (nic nie mówiąc Jej o moim
            przygnębieniu) usłyszałam słowa: "GDYBY LUDZIE WIĘCEJ TAKIEGO RELAKSU
            UPRAWIALI - TO MNIEJ DEPRESJI BY W NICH BYŁO" i właśnie wróciłam do domu
            pozytywnie naładowana
            • kitjensen Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 13.05.07, 23:05
              juz gdzies pisalam ze szukam kolegi z Wroclawia ale wlasciwie kolezanka to
              jeszcze lepiej:)mieszkalam kolo AE we Wroclawiu
              • grzegorz961 Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 00:00
                MIeszkam na Oporowie, napoisz na gg, mam wlaczone przez wikszosc dnia. 3702186
                albo na mail. jestesmy w podobnym wieku, nie cierpie na samotnosc ale na
                depresje raczej tak:)
                • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 07:39
                  Dzięki za "echo" na mój list - ale mam prośbę, napisz "słówko" tu na swój
                  temat, a potem ... zobaczymy ...
                  • grzegorz961 Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 12:33
                    Wejdz na gg, nie lubie sie publicznie opisywac. pomylilem tam nr troche 3702876,
                    sorry!!
              • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 07:37
                Dziękuję za dobre słowa, skoro przeszłaś to co ja, rozumiemy "się bez słów".
                Zatem jeśli teraz pracujesz za granicą, to z pewnością jest Tobie szczególnie
                ciężko. Może jak przyjedziesz do Wrocka to się spotkamy i obgadamy nasze
                problemy i będzie lżej ?
                • demole Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 07:46
                  ja cie spróbuje oduczyc tego optymizmu

--
                  pragnienie zemsty przemija w obliczu miłości
                  • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 07:49
                    Jeśli uważasz, że w obliczu miłości krąży zemsta - to to nie będzie prawdziwa
                    miłość, a to co uważasz za zemstę będzie zazdrością !
                    • demole Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 07:54
                      będzie zemstą,
                      za -nielojalność,/ między innymi

--
                      pragnienie zemsty przemija w obliczu miłości
                      • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 07:57
                        Zamiast sie mścić - idż się wyżyć fizycznie np. na siłownię, pograć w tenisa
                        ziemnego, stołowego, pograć w futbola, a miłość pielęgnuj - jak nie do
                        człowieka, bo masz byłej chwilowo dość, to kup chomika, etc. A odrzuć uczucie
                        zemsty - bo uważam to najgorsze z uczuć. NIELUDZKIE.
    • mbwj88 Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 16:52
      napisz na priv to pogadamy
      ja mam 40 lat
      • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 20:33
        miło mi, że zapraszasz na priv - tylko musze opanować to forum, bo poznałam je
        dopiero 13-05 przez przypadek zresztą, gdy się tak mocno wkurzyłam na
        dzieciaki, wiesz ? Napisz słówko o sobie, dobra ?
    • annapiekoszewska Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 17:34
      JA mieszkam w poznaniu,ale z checia sie zaprzyjaznie to moje gg [9738305] pisz
      kiedy tylko mozesz
      • angua0 Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 17:38
        anna a ty ile masz lat ?
        • annapiekoszewska Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 18:10
          21
        • aidka Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 18:12
          mieszkam w W-wie
          gdyby co - pamiętaj, że jestem
          a.
          • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 20:35
            Dlaczego tak nieśmiało ? napisz więcej, otwórz się troszkę, o mnie juz wiesz
            dużo.
            • aidka Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 20:52
              jeśli chcesz więcej - wpisz wyszukiwarkę na tym portalu
              mój nick
              i będzie wiele o mnie...
              pozdr.
              a.
      • optymistka-mimo-wszystko Re: 40-latka samotna szuka przyjaciół 14.05.07, 20:34
        Muszę poprosić córke by mi założyła gg, bo ja nie umiem. TYak to jest 15-latka,
        a bardziej obeznana z tym. A tymczasem Ty mi coś machnij o sobie więcej, OK ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka