suchyxxx2 13.06.07, 21:38 Mam do wyboru wg. lekarza-dostać fevarin albo lexapro-co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frygamfs Re: Pytanie dot. leków 14.06.07, 20:44 mój przyjaciel bierze fevarin i jest bardzo zadowolony, ale wiesz suchy, że to indywidualnie no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Pytanie dot. leków 14.06.07, 20:48 ok dzięki za odpowiedź ale już dostałem co innego-Zoloft. Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Pytanie dot. leków 14.06.07, 20:56 to bardzo drogie lekarstwo. asentra jest tańsza. ja kiedyś dostałam ten zoloft i nie wykupiłam, bo był drogi. kupiłam asentrę, bo to to samo a dużo tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Pytanie dot. leków 14.06.07, 20:57 teraz asentra kosztuje 32 zeta a zoloft 35-40:) Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Pytanie dot. leków 14.06.07, 21:00 a to staniał. no widzisz to juz nie ma się o co bić, bo to parę złotych tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Pytanie dot. leków 15.06.07, 11:51 podłuchałem kiedyś niegdyś rozmowe dwu psychiatrów co sobie na sobieskiego sobie pracuja. wynikało z niej, że aktywne dawki zoloftu są z niewiadomych powodów mniejsze niż dawki generyków np. asentry. różnica to kilkanaście procent. zoloft za 35 zł opłaca się bardziej niż asentra za 32, ale już zol za 40 to nieracjonalny wydatek. z drugiej strony możesz mieć portfel wypchany kasiorą, ale buty marki "rybak" i tak zrobią z ciebie idiote. Bądź oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś