iluminacje 11.07.07, 11:34 podziękowania... dzięki temu co piszesz na forum mój stan się poprawia. gdy tylko pomyslę,że kiedyś mogę być na takim etapie jak ty... to od razu wraca mi energia życiowa. wiem, że to egoistyczny wampiryzm, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: do lasciante 12.07.07, 19:01 a skoro już tak jedziemy - mi się poprawia za każdym razem, kiedy czytam to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: do lasciante 12.07.07, 19:29 Mi się poprawia po czytaniu forum depresja, na którym brak depresjantów, ale pod dostatkiem wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: do lasciante 12.07.07, 19:31 i to jest właśnie cały urok FD :) Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: do lasciante 12.07.07, 19:34 napisala osoba, ktora wjechala na autostrade pod prad :P Odpowiedz Link Zgłoś
kosznat Re: do lasciante 12.07.07, 20:58 mumiak17 napisał: > Mi się poprawia po czytaniu forum depresja, na którym brak depresjantów, ale po > d dostatkiem wariatów. Mam to samo jak czytam forum depresja ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lasciate.ogni.speranza Cóż. 13.07.07, 10:02 iluminacje napisał: > podziękowania... dzięki temu co piszesz na forum mój stan się poprawia. gdy > tylko pomyslę,że kiedyś mogę być na takim etapie jak ty... to od razu wraca > mi energia życiowa. > wiem, że to egoistyczny wampiryzm, ale tak jest. Na takim etapie? Kolego, gdybym Ci napisał (nie piszę, bo po co? Zapewniam jedynie wszystkich, że piszę to zupełnie szczerze) o wszystkich moich problemach, z którymi mam do czynienia na codzień od lat, i będę miał najprawdopodobniej już zawsze, tak uważam - bo moja fobia, z wszystkimi jej objawami opisanymi tu przeze mnie, to mniej niż połowa moich wszystkich problemów - to dopiero wtedy by Ci energia wróciła... Ale cieszy mnie to wielce, że moje posty pomagają choć w ten sposób. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
artur862 Re: Cóż. 13.07.07, 11:13 oni tak mądruja wiesz... tylko dlatego ze mają mniejsze problemy. to jest dokladnie taka sama sytuacja jak reakcja zdrowych ludzi na ich, sami zarzucają im brak zrozumienia z kolei oni zaś sami nie potrafią zrozumieć tych ktorzy są w gorszej sytuacji. to jest paradoks wrr. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacje Re: Cóż. 13.07.07, 18:43 ja rozumiem go doskonale, napisałem tylko to co czuję lasciante trzymaj się ! :) Odpowiedz Link Zgłoś