mmonika4 12.07.07, 11:55 ktos ma doswiadczenie w tej kwestii? biore seroxat juz z dwa miesiace,dziala super,i do tej pory absolutnie nie pilam zadnego alkoholu z lekami,zastanawiam sie wiec czy mozna,czy cos sie moze czlowiekowi porobic etc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: seroxat a alkohol 12.07.07, 19:25 walnij sobie w domu kieliszek czegostam i sama zobaczysz. chyba raczej od tego nie umrzesz ;) jak ja nie moglam pic przy pewnym leku, to tracilam rownowage po kieliszku szampana Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: seroxat a alkohol 12.07.07, 19:38 Ja dopiero na Seroxacie zacząłem normalnie z ludźmi do pubów chodzić i pić alkohol. Brałem wszystkiego z trzy miesiące i mi tam alkohol co najwyżej jeszcze bardziej humorek poprawiał, ale nie powodował przyspieszenia stanu upojenia. Po prostu wcześniej upijałem się na smutno, a po prochach na wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
zemon Re: seroxat a alkohol 12.07.07, 20:04 Ja miałem dokładnie tak samo nawet podobny czas brania Seroxatu. Seroxat co najwyżej powodował, że byłem weselszy, ale żadnych poważnych interakcji, nawet jak dużo wypiłem. Z drugiej strony koleżanka z terapii podobno miała jakieś jazdy po alkoholu i seroxacie, więc co jednemu nie szkodzi nie znaczy, że nie zaszkodzi drugiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmonika4 Re: seroxat a alkohol 13.07.07, 12:37 hmmm...no wlasnie ponoc to tak jest ze u jednych spoko,a u innych nie bardzo okej,to dzis sprobuje wypic sobie piwko, nie chodzilo mi o jakies ciężkie picie,ale mam taka chrapkę na amarettoooo mmm... :) Odpowiedz Link Zgłoś