czekolada_z_orzechami Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:06 Niestety, tylko ja a czo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:11 nic się nie dzieje, bez obaw:) Zawsze się zastanawiam ilu ludzi czyta, bo wiadomo że czyta duuużo więcj niż pisze, gdyby tutaj chociaż się podpisali, zaspokoiliby moją ciekawość:) i niech nikt nie pisze że "tylko ja" nie ma tylko, każdy czlowiek się liczy i każdy jest "aż". Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:12 Masz rację, będe pracować nad poczuciem wlasnej wartości. Aż ja jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:14 pracuj pracuj, mloda jesteś, to jeszcze zdążysz. Zoltanek Cię lubi, musisz być fajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:16 Ciebie też lubi, słyszałam na własne uszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:17 nie mów tak, bo Cię znienawidzę jestem o niego potwornie zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:19 ciiiiiiiiii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:11 Ja , czychająca złosiwa, samotna i wiezz,co o (nie uwierzysz)ni znam, ale bardzo polubiąca Ciebie (olejesz, trudno, gadałyśmy na każdym prawie temacie i ja nic lubię taka jestem "wredne" babsko och to jest to jak i ja, zgadzanie się ze wszystkim:nuuuuuuuuuuda) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:12 nie jesteś wredna, dlaczego tak piszesz? co najwyżej od dwoch dni w hipomanii:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:13 od kiedy piszesz na depresji? jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać ofkors. czy nie miałaś czasem przedtem innego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:15 nieee, a niby jaki miałaby mieć cel? tak sobie rozmawiam, ludzie czasami rozmawiają Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:17 to jeszcze nie jest rozmowa tylko zwykłe wypytywanie Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:18 ? a na czym polega rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:22 chcialas wiedziec ile osob tu jest, wiec ladnie odpowiedzialam. koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:25 co Ty taka nabzdyczona? wiem, że depresja te sprawy, ale żeby pod razu tak kopać po kostkach? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:32 chcialam uniknac tego, co wlasnie sie stalo. ostatnio jak tylko napisze choc jedno zdanie, to jakos wszyscy wszyscy sie wqrzaja nie wiem o co :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:34 wkurzają? ja tylko wypytuję Tinu? jak nie Tinu to nie wiem, chyba klon. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:36 ... i za chwile przupisuja mi nicki, ktore pierwszy raz na oczy widze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: o0oo, bo on zawsze jest:)) 14.07.07, 19:21 jestem, ale staram się nie pisać żeby czyiś uczuć nie urazić przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: o0oo, bo on zawsze jest:)) 14.07.07, 19:21 a urażasz uczucia? coś mnie ominęło? Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: o0oo, bo on zawsze jest:)) 14.07.07, 19:24 Lucyna zawsze podniecała mnie hipomania nie mam jej. Ja chyba tylko taka złośliwa małpa sama z siebie jestem i już. Rzadko pisałm długo podglądałam i nagle zakumałam, że jestem samotna i nie musi tak być. Hipomania- chciałabym podobno mam taką kumpele)mozna samemu przemalowac we freski i inne luxusy i w jedną noc) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: o0oo, bo on zawsze jest:)) 14.07.07, 19:26 po hipo zawsze jest zjazd w dół, ja tam bym nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: o0oo, bo on zawsze jest:)) 15.07.07, 13:27 lucyna_n napisała: > po hipo zawsze jest zjazd w dół, ja tam bym nie chciała. nie zawsze. po hipo równie dobrze może być mania albo remisja albo stan mieszany. no i - jeśli już ma się te depresje - to lepiej mieć depresje na przemian z hipomaniami niż z nudnym zwyczajnym nastrojem. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: kto jest teraz na forum? 14.07.07, 19:47 Czesc Lucyno, imie mam podobne. Picture yourself in a boat on a river With tangerine trees and marmalade skies Somebody calls you, you answer quite slowly A girl with kaleidoscope eyes... Odpowiedz Link Zgłoś
emjott hipomania 14.07.07, 20:48 Byłam kiedys na terapii (oddziale dziennym) długim depresyjnych itd. Najczściej w moim czasie byli dwubiegunowi z przebytą hipo i po spadku. Byli różni (to jasne) ale duża część z nich w manii przezyła takie chwile (podróże, miłosci, superbiznesy), o których tylko mozna zamarzyć. Te doły są później totalne ale jakby lekko unormować ich manię, dać doradców i zalepic doły, przecież to na pęczki Howardzi Hughredzi A u nas poranek neurtoptyk+ antydep starego typu (tanie), południe (neuroto) + na sen zwiekszona dawka plus 'regulator nastroju" Odpowiedz Link Zgłoś
robertolee68 Re: hipomania 21.01.14, 11:38 Hipomanii nie można unormować. Od 6 lat leczę się na CHAD i wiem jedno mam 5 epizot hipo i kontroluję go za pomocą depakine i abilify....Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 uklad gwiazd 14.07.07, 21:48 wrocila z wakacji, przyczernila powieki, jakby chciala spytac "czego chcesz zimri, zabojco mego pana ?" na pytanie -kto jest ze m,na, kto przeciwko mnie -glucha cisza, i tak bardzo dlugo bedzie, jutro JA ,dzien bede mial zajety ,...czekam az znajdzie sie pomiedzy ziemia balkonem i trzema runuchami. Realnie lub wirtualnie,...ten program jest wlaczony od bardzo dawna, a ona jet zrazem ze swoja klika na tyle pewna siebie ze nawet nie usiluje sie modlic o zmiane... "co to za czlowiek i jaka jego gadanina" Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: uklad gwiazd 15.07.07, 00:24 a ja za to place, inaczej mowiac czyjas zabawa za cene mojego mozgu, to za daleko zajechalo, naliczam wszystkie koszty w MOJEJ walucie kwestia tylko zeby wyegzekwowac Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 01:56 o ja np jestem, nie wiem skąd tak nagle Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 17:32 niby jestem. chyba. nie, no, jestem. jakby mnie nie było to bym nie pisała nie? chyba. pozdrawiam serdecznie. o, a własnie: gdzie mask???? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 17:33 poszedl kupic dla ciebie taka samo klawiature, za duzo Van Goghow byloby na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 17:34 zjawia sie od czasu do czasu w srodku nocy Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 17:37 przykro mi ale word pad nie czyta w przeciwna strone dlatego musza byc dwie takie same uklada klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 22:24 A ja wzięłam Stilnox i juz mnie nie ma.. Juz prawie nie widze literek. Dobranoc wszystkim. Niech przyśni Wam się różowa plaża.. Odpowiedz Link Zgłoś
ninox Re: kto jest teraz na forum? 15.07.07, 22:52 zanim nie zemdleję - jestem a tłumy szaleją Odpowiedz Link Zgłoś
rascha Re: kto jest teraz na forum? 16.07.07, 13:21 być albo nie być...oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: kto jest teraz na forum? 16.07.07, 13:42 co tez ? tobie tez zepsuli samochod i ukradli konia ? pod pozorem ze to cwiczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: kto jest teraz na forum? 16.07.07, 13:54 Nie, upadłam na głowę i zepsułam mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: kto jest teraz na forum? 16.07.07, 13:56 trzeba bylo spalic mozg, za ktoryms raze, przyszloby ci do glowy, ze takie pomysly nalezy pzlic Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: kto jest teraz na forum? 16.07.07, 14:04 Pomysłów nie pale, co najwyżej mosty Odpowiedz Link Zgłoś
ninox Re: kto jest teraz na forum? 18.07.07, 22:49 poza mną, sneeperem i jego ubraniami? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota19831 Re: kto jest teraz na forum? 06.10.13, 16:21 jestem w tej chwili na forum jeśli ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota19831 Re: kto jest teraz na forum? 08.10.13, 09:27 ja sobie tak siedzę i szukam osoby z podobnym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
martini-7 Re: kto jest teraz na forum? 21.01.14, 13:16 o widzę, że wątek ma swoją historię już, miłe :) odpowiadając, ja jestem i bywam czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejana Re: kto jest teraz na forum? 21.01.14, 18:16 Raz w zyciu pomylily mi sie kroki i od tego czasu chodze krzywo (Stachura) ...czasem po tym forum, bo tu pasuje mi z ta pomylka :) Odpowiedz Link Zgłoś