iluminacje 30.07.07, 10:42 Co Wam się dziś nie udało? Ja: Znów siedziałem prawie do rana, chociaż miałem przestać.I dziś jestem potwornie zmęczony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goomis6 Re: nie udało się 30.07.07, 18:19 ja wręcz przeciwnie, ide dzisiaj do nowej pracy. wreszcie zaczne coś robić, już mam dość siedzenia w domu. bo do tej pory to był KiT (komputer i telewizor) i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
czeesiekk Re: nie udało się 30.07.07, 21:11 ja juz drugi dzien dzisiaj pracowalem calkiem spoko jakos nawet na fajku pilem wode przy stoliku moze dlatego ze mam na 6 rano i FS spi sobie jeszcze jeb... Odpowiedz Link Zgłoś
goomis6 Re: nie udało się 31.07.07, 12:27 ja na razie mam nocki i się z tego ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
kosznat Re: nie udało się 30.07.07, 21:34 A mnie dopadly fizyczne dolegliwosci. Glowa mnie boli od samiutkiego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
ms_lolita Re: nie udało się 05.08.07, 03:12 kosznat napisała: > A mnie dopadly fizyczne dolegliwosci. Glowa mnie boli od samiutkiego rana. a kogo to obchodzi ze cie boli glowa? mam to gdzies, nara Odpowiedz Link Zgłoś