Dodaj do ulubionych

czy ktoś Was wymordował?

16.08.07, 21:23
od osiemnastej ani posta. albo wielki post, albo dożynki
Obserwuj wątek
    • kontrreformacja Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 21:37
      Nie mam siły na nic. Nawet na pisanie. To chyba przez pogodę (mam
      nadzieję :)
    • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 21:41
      A moze wszyscy wyzdrowieli?
      • resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 21:53
        zdradzili
    • dorcia1974 Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:00
      ostatnie dni wakacji... :( trzeba je spędzac na łonie natury. Juz
      niedługo straszna okropna wstrętna znienawidzona.... JESIEŃ! Brrrr...
      • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:08
        I jesienna deprecha, potem zimowy brak swiatla, no i przesilenie wiosenne.

Ech, cieszmy sie latem.

"Lato, lato, lato, hejze Ty"
        • resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:10
          jesień jest moja. resztę mogą sobie Panie zabrać
          • dorcia1974 Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:19
            oddam jesień za darmo!! a może i nawet dopłacę
            • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:27
              Jutro o tej samej porze jedna sea najczystszej mąki będzie za jednego sykla,
              dwie sea jęczmienia też za jednego sykla

kiedy mówie że w Starym Testamencie jest wszystko za darmo ,to jest za darmo

laski mozna bzykac juz od 13 roku zycia,
              to panstwo nielegalnie zakazuje, a kaplani bywaja zdezorientowani

...to i w zamach stanu nie uwierza,choćby powiedzieć im o której godzinie i
              którego dnia

• obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:26
            Ja jednak najbardziej lubie lato. Za dwa dni trzydzieste urodziny.
            Dzis zlokalizowalam Radio Rebelde.

Summer almost gone...

• resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:28
              moje trzydzieste za dwa kamienie.

mniej niż Pani myśli
            • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:53
              Jakos mi dzisiaj dobrze. Jakbym depresji nie miala. I Silvio Rodriguez tak
              ladnie spiewa, a Media Player tak psychodelicznie miga... Piosenka to El
              Reparador de Suenos.
              • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 22:59
                obatala : Ja ja

resende : Pani Pani

obatala : Ja JA JAAAA

obatala : Pani Pani
                • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:01
                  stop stop stop, to mowila resnde
                • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:02
                  A wlasnie tu mi kogos brakowalo ;-)
                  • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:05
                    niemożliwe, takie tanie ?
                    • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:11
                      deus ex machina
                  • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:07
                    ja : obecna

ty : obecna

onn ona one : brak obsady

my : teraz chyba biega po australijskiej plazy moze zaklika

wy : obecny

oni : no wlasnie, gdzie sneepek
                    • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:09
                      uderz w stol....
                      • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:09
                        a siwa sie odezwie
                        • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:12
                          Właśnie rzuciłam faceta, takie zwierzonko.
                          • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:14
                            kazda chce byc wolna gdy Woody Alen w poblizu
                          • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:14
                            tak ,jesli nie wezmiecie w 13 roku zycia to on zostanie kiedys lekomanem a ty
                            czarownica, smacznego
                            • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:15
                              przyjda mlode natłuka wam ryło,nawet monitor wam roztłuką,
                              dla tych co nie uwierzą będzie zamach stanu
                              • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:18
                                szablonart666.w.interia.pl/ludzie/szablon.johnny.jpg
                                daj spokoj sneep o n ma 44 lata, przestan wydawac kase na neuroleptyki i zrob
                                sobie lifting
                                • resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:19
                                  znowu odpływam.
                            • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:19
                              Rzuciłam i wracam, jak mi się uda przebukować bilet. Mam
                              stereotypowe gusta. Najbardziej mnie kręcą wysokie kobiety, później
                              wysocy mężczyźni, później niskie kobiety... Allen jest bez szans.
                              • resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:20
                                jestem niską kobietą -
                                nie mam siły - a kręcę.
                                bezwzględni jesteście
                                • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:24
                                  resende napisała:

> jestem niską kobietą -
                                  > nie mam siły - a kręcę.
                                  > bezwzględni jesteście

Trochę blefowałam. Dla mnie jesteś przed wysokimi facetami, a
                                  obecnie jestem wolna.
                    • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:20
                      Minelismy pierwszy punkt zwrotny. sneeper pojawi sie w kulminacyjnym momencie.

To wszystko przez te rogowe okulary. To chyba jasne.
                      • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:21
                        stare zgredy zabierają młodym,żeby potem samemu nie zeżrec
                        • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:23
                          przedwczoraj pisales ze mlodzi starym. i tak zle i tak niedobrze, ty chyba masz
                          depresyjne interpretowanie swiata, ej moze masz depresje?
                      • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:22
                        Parę dni poza krajem i purnonsens gorzej wchodzi.
                      • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:23
                        17 Król rozkazał, żeby tarczownik - na którego ramieniu się wspierał -
                        sprawował nadzór w bramie. Lecz tłum zadeptał go w bramie na śmierć - tak jak
                        przepowiedział mąż Boży, który mówił w chwili przyjścia króla do niego.

18 Kiedy bowiem mąż Boży powiedział do króla: "Jutro o tej samej porze dwie
                        sea jęczmienia będą za jednego sykla, a jedna sea najczystszej mąki za jednego
                        sykla - w bramie Samarii",

19 to tarczownik odpowiedział mężowi Bożemu: "Chociażby nawet Pan zrobił
                        okna w niebiosach, czy mogłoby się spełnić to słowo?" On zaś rzekł: "Ty właśnie
                        ujrzysz to swoimi oczami, lecz jeść z tego nie będziesz".

20 I tak się z nim stało. Zadeptał go bowiem tłum w bramie na śmierć.
                      • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:26
                        off topic: Elton John w Radio Rebelde: skandaliczny powiew imperializmu.

• resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:27
                          mój boże,
                          Pani dokonała dzieła
                          • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:30
                            widzisz zdzblo?
                          • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:31
                            resende napisała:

> mój boże,
                            > Pani dokonała dzieła

Mogłabym prosić o egzegezę
                            • resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:32
                              :D
                              • resende Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:33
                                do Pani - Chemicznej - miało być: Obatala pomoże.
                                do Obatali - bezradny wyszczerz,
                                dobrej nocy
                                • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:37
                                  Pewnie, wszyscy potrzebują czasu na zastanowienie
                                • obatala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:39
                                  Sneeeeeeper, przyjdz. Dziobia!
                              • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:34
                                czy ten emotikon oznacza, że nie dostałam czarnej polewki
    • chemiczna_ala Re: czy ktoś Was wymordował? 16.08.07, 23:45
      Sneeper studiuje Stary Testament. Jak miałam 13 lat poznałam
      chłopaka, co chciał się ze mną hajtnąć (tak się pisze?). Z
      perspektywy lat sądzę, że to był dobry pomysł.
    • underground_psycho czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych trupow 17.08.07, 01:08
      o boże....jakie nicki sie wpisuja. o sztucznej mowie. brakuje tylko maska.
      • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 01:13
        po mowie ich poznaje. za tm sie kryje obsuniecie jazni.
        • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 01:18
          przeczytane w necie

"......... ma specyficzną utratę symboliczności społecznej, co się przejawia
          tym, że on używa pustych słów. ...... mówi „kocham”, ale on ma na myśli swoją
          miłość. Wy myślicie, że on mówi językiem społecznym a on mówi językiem
          indywidualnym. Dlatego wy myślicie swoje bo jesteście zakorzenieni w kulturze i
          jej języku a on jest zakorzeniony w języku indywidualnym. To, co on rozumie
          przez lojalność to jest jego lojalność a wy myślicie, że jego lojalność to jest
          to, co w naszej kulturze rozumie się przez lojalność. Dochodzi do tego, że on
          mówi językiem wspólnym ale zupełnie inne rzeczy rozumiejąc pod tym językiem
          wspólnym. ....... świetnie się czują w postmodernizmie, gdzie każdy mówi swoim
          językiem ale nie ma wspólnej deskryptywności słowa. Znaczenie słów nie tkwi w
          kulturze; znaczenie słów tkwi we mnie. W związku z tym nic nie można
          wytłumaczyć, nie można porozumieć się, wszystko jest... Jeżeli mówi się wspólnym
          językiem to dokonuje się zamachu na indywidualne rozumienie. Kompletna brednia,
          ale promująca w ten sposób pewien typ patologii."

kto tak mowi, wykropkowalem.
          • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 01:29
            to tylko kilka glupich centymetrow do reala, brakuje ich bo moze stare czesci
            mozgu za male,,,,kilka glupich centymetrow i jezyk sie odkleja.
          • dolor Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 13:11
            Ręce precz od postmodernizmu. Wielbiciele martwoty języka, w obronie
            intelektualnej ociężałości wynaleźli sobie do obrony dobrego samopoczucia
            borderline. Jakby "deskryptywność słowa" była czymś oczywistym, kaftan dla trupa
            Derridy.
            • demole Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 13:25
              to był żart,..ale z sympatii do osoby.

A ten statek jest obecnie całkowicie nielegalny, jestemy uważani za piratów,
              jednak w sytuacji,kiedy zdezorientowany kapłan jest sterroryzowany i ogłupiony
              przez republikę,..ślubu udzieli kapitan. amen.
              • demole i to już zadne żarty nie były 17.08.07, 13:28
            • underground_psycho Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 16:17
              > Jakby "deskryptywność słowa"

od niej zaczyna sie schizo, ona pozniej narasta i przestaje byc oczywista, ale
              to jedna droga.

Jakby "deskryptywność słowa" była czymś oczywistym, kaftan dla trup
              > a
              > Derridy.

i wszystkich francuzow, deutschland, deutschland über alles.

--

punkt 11
              www.marxists.org/polski/marks-engels/1845/tezy_o_feuerbachu.htm
              • demole Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 18:18
                nie musisz być wrogiem systemu,
                wystarczy ze twoja osobowosc nie jest zgodna ze systemem komunistycznym i juz
                jest psychol, .........ale co zrobic jesli to tylko socjologiczna niezgodnosc ?
                - wepchnac psychotropy w taki sposob ze baza zgodzi sie z nadbudową i jest
                biologiczna schizofrenia wygenerowana lekami
                • demole Re: czy ktoś Was wymordował?...czyli noc zywych t 17.08.07, 18:23
                  przywrócic do stanu z przed samowolnych zmian

kazdy rozsadny Kaplan przyzna ze panstwo wyznaniowe to jedyny sprawiedliwy ustroj,
                  niestety leprzy od demokracji

kazdy rozsadny kaplan przyzna w duchu ze jesli mozna uniewaznic malzenstwo
                  wstecznie,
                  to jesli udzieli go Kapitan,.....mozna malzenstwo uczynic waznym pozniej
    • anatemka Re: czy ktoś Was wymordował? 17.08.07, 09:54
      : czy ktoś Was wymordował?

za dużo szczęścia na raz...
      • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 17.08.07, 11:27
        wiem ze jakas impreza byla za sciana ale na szczescie dokladnie nie slyszalem,
        na szczescie,..bo nie slyszalem rowniez i tego co zona mowila przez telefon
        a mowila cos waznego

dzieki dla doktorkow w dalszym ciagu
        za odtykanie zlewu butaprenem,

--
        wy ktorzy zabijacie prorokow
        dlaczego tlumicie glosy

zamiast uczyc ich sluchac
        • demole Re: czy ktoś Was wymordował? 17.08.07, 11:33
          hi hi hi

przepis na wielką kichę:

lepem lep przylepie, a potem odlepie ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka