carlabruni 08.09.07, 17:14 insana Ty naprawde uwazasz, ze ja ide przez zyce jak burza;)? moze naprawde cos w tym jest;)? bardzo by mnie to sieszlo;). pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlabruni Re: do insana 08.09.07, 17:15 hehehe sieszylo;). mialo byc CIESZYLO, rzecz jasna;). Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: do insana 08.09.07, 18:55 nie wiem co insana uwaza i na co,ale ja uwazam ze jestes tak durna badz fajna(do wyboru) jak ta Jola z Big Brothera Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: do insana 09.09.07, 14:41 rzeznia_nr_5 napisał: > > nie wiem co insana uwaza i na co,ale ja uwazam ze jestes tak durna > badz fajna(do wyboru) jak ta Jola z Big Brothera nie ogladam big brothera, wiec nie wiem kto to jest Jola;). programy malo inteligenckie mnie nie interesuja. informuj mnie wiec co tam Jola wymyslila, bo widze, ze jestes bardziej w temacie;);). Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: do insana 10.09.07, 21:51 carlabruni napisała: > rzeznia_nr_5 napisał: > > > > > nie wiem co insana uwaza i na co,ale ja uwazam ze jestes tak durna > > badz fajna(do wyboru) jak ta Jola z Big Brothera > nie ogladam big brothera, wiec nie wiem kto to jest Jola;). programy > malo inteligenckie mnie nie interesuja. informuj mnie wiec co tam > Jola wymyslila, bo widze, ze jestes bardziej w temacie;);). ooo. widze pan zerznia nie odpisuje;)! obrazil sie chlopak chyba;). Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: do insana 09.09.07, 10:32 Bardzo dobrze Sobie radzisz. W Twoim zyciu zmienilo sie wiele, radzisz sobie z nim coraz lepiej i coraz wiecej przynosi Ci ono satysfakcji. Jestes wspanaia dziewczyna Carlabruni. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: do insana 09.09.07, 10:44 Dziewczyno masz szczęście naprawdę!:) Masz udany związek i radzisz sobie sama w życiu a co więcej potrzeba? Naprawdę nie jedna osoba by chciała być w Twojej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: do insana 09.09.07, 14:45 suchyxxx2 napisał: > Dziewczyno masz szczęście naprawdę!:) Masz udany związek i radzisz sobie sama w > życiu a co więcej potrzeba? Naprawdę nie jedna osoba by chciała być w Twojej s > ytuacji zaraz tutaj spadna na mnie gromy za to, ze znowu slodze, ale.... wieki buziak dla Ciebie suchy;). Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: do insana 09.09.07, 14:43 mskaiq napisał: > Bardzo dobrze Sobie radzisz. W Twoim zyciu zmienilo sie wiele, > radzisz sobie z nim coraz lepiej i coraz wiecej przynosi Ci ono > satysfakcji. Jestes wspanaia dziewczyna Carlabruni. > Serdeczne pozdrowienia. dzieki msq;). moze nie do konca sie ze wszystkim zgadzam z Toba, ale uwazam, ze tez jestes dzielny i bierzesz siez e swoi zyciem za bary. tak trzymaj;). Odpowiedz Link Zgłoś