suchyxxx2 06.10.07, 22:30 coś źle dzisiaj ze mną znowu.nie wiem co się dzieje ale zdaje się że nie mam co robić-nie mam przyjaciół.kurcze na dodatek te myśli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:41 kurcze wyglądam na zdrowego ale mam teraz w środku jakie emocje które lada moment eksplodują i znowu będę wył.hmm Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:43 pozostało 10 minut do płaczu i silnej załamki... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:51 jestem zdrowy ale czasami mam dolki jeszcze-raz na iles dni,tygodni taki kryzys chwilowy.zobaczysz pojutrze jaki bede radosny a teraz mimo ze zdrowy jestem to takie cos pozostalo no ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:52 przynajmniej wiem jak z tym walczyć i wiem ze to minie i jest rzecza calkowicie normalna ale normalnie bym kogos rozszarpal teraz a potem sam sie zabil;d Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:55 ee tam takie moje gadanie w kryzysie od rzeczy-jakbym mial jakis ucisk w glowie-tak czuję przed tym, napadem-skonczy sie tylko placzem chwilowym i minie-lepiej tak niz jakbym mial nie miec sil do zycia a te mam Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:56 chyba fałszywy alarm-nerwy przeszły.już dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:58 zupełnie jak skurcze w ciąży;d false alarme hihi Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 22:59 ale było blisko-lepiej się wygadywać -do byle kogo-obojetnie o czym przy takich napadach zalamki,wtedy przechodzi-eksperyment z zajęciem myśli zakonczony sukcesem Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 23:03 dzięki eizo-wiem moje gadanie teraz wygladalo jak belkot ale task trzeba-wygadaloem sie o byle czym i mi przeszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: halp 06.10.07, 23:06 wejsc pod prysznic, puscic zimną wode istac tak długo aż będzie bolało Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: halp 06.10.07, 23:15 dzięki za wsparcie-już minęło-zaraz pójdę spać słodkim snem a jutro obudzę się radosny i to bez zażywania uspokajaczy Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: halp 07.10.07, 01:02 Suchyxxx2 napisal >ale było blisko-lepiej się wygadywać -do byle kogo-obojetnie o czym >przy takich napadach zalamki,wtedy przechodzi-eksperyment z >zajęciem myśli zakonczony sukcesem Kiedy zaczynasz myslec o czyms innym wtedy blokujesz negatywne mysli ktore przynosza zalamke. Mozesz w rozny sposob pozbywac sie negatywnych mysli, kazda aktywnosc pomaga. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś