anatemka 20.10.07, 16:34 że mam potężnego doła. Koniec oświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 17:19 a ja nie odkąd biorę dodatkowo hydroxyzynę:) jakoś lubię zimne i ciemne wieczory oraz krótkie dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 20.10.07, 17:21 o! anatemka! staram się policzyć wszystkie osoby, które są na tym forum przynajmniej rok. bo iso twierdzi, że jest takich osób tylko kilka. a mi wychodzi całkiem sporo... anatemka, lucyna, iso, eizo, mask, sneeper, koala8, euforyk, carlabruni, dance_macabre, suchy, no i ja... to nie kilka, a kilkanaście!! (zakładam przy tym, że kogoś pominęłam, ktoś inny mógł niepostrzeżenie zmienić nicka itd) całkiem pokaźna ekipa depesantów... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 20.10.07, 17:22 o! o zoltanku zapomniałam! to już 13 naliczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 20.10.07, 17:24 ha! i tristezza się pojawia. i another_story... (to już 15) Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 17:34 jest jeszcze pani o zmiennych nickach, ktora tu jest dluzej niz ja, choc z przerwami. i ostatnio zaczela sie tu pojawiac pani ktora jest najdluzej ze wszystkich i tez zmienia nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 17:34 jest czekolada, wpada weteran mlaskacz raz na jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 17:36 kolezanka nienil jest zwiazana z tym forum. plotki ze tu klikaja dwie osoby na krzyz sa przereklamowane Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 17:43 rain.dog wpisuje sie tu od dawna i pan dolor. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: oświadczam, 20.10.07, 23:22 bambo czasem wpada szkoda że Loo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: oświadczam, 20.10.07, 17:53 za jakis miesiac bede miala pierwsza rocznice :( Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:30 nienill napisała: > za jakis miesiac bede miala pierwsza rocznice :( Rocznicę narzekania i bycia niemiłym dla innych ponadto atakowania każdego na każdym kroku;p Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 18:35 zadziwia mnie twoja uleglosc suchy. to interesujace, bo wiem ze jestes fobikiem. a fobiki sa zlosliwe, lubia szpilke wstawic jak nienil albo ja. nie powiem laczy mnie z toba twoj infantylizm i zmiennosc, ale ta uleglosc mnie zadziwia, jakos mniej sie obudowales. moze fobiki homoseksualne maja inaczej? kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:38 parcie_na_koryto napisał: > zadziwia mnie twoja uleglosc suchy. to interesujace, bo wiem ze jestes fobikiem > . > a fobiki sa zlosliwe, lubia szpilke wstawic jak nienil albo ja. nie powiem lacz > y > mnie z toba twoj infantylizm i zmiennosc, ale ta uleglosc mnie zadziwia, jakos > mniej sie obudowales. moze fobiki homoseksualne maja inaczej? kto wie bo leki działają Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:39 euforyku pozatym nie mam fobii co najwyżej nerwy przed czymś ale to co innego niż fobia Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:49 i polemizował bym że każdy fobik wbija szpilkę innym-to zależy od charakteru a nie od tego że ma się fobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 18:53 no tak, ale charakter jakos wspolistnieje z fobia, fobia jakos ksztaltuje charakter. i dlatego mnie zaskoczyles. ale przypominam sobie ze paranoja ci tez nie jest obca, wiec moze to takie balansowanie na granicy ( na granicy, ktos powiedzial na granicy? nie chyba sie przeslyszalem) paranoi i ufnosi nadmiernej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:55 nie wiem,nie zastanawiam się nad tym co mi jest:) ważne że leki działają Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 18:56 no przyznasz suchy ze odkad tu jestes to jeszcze tak nei bylo zeby leki nie dzialaly. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:57 nie chcę rozmawiać na te tematy-uszanujesz to? Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 19:08 no ciekaw jestem co bedzie w trzecim poscie. w pierwszym suchenek sprobowal sie odgryzsc ale nie wytrzymal napiecia i w drugim poscie postanowil poinformowac ze sie odgryzl z usmiechem jeszcze chwila i w trzecim przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 19:10 parcie_na_koryto napisał: > no ciekaw jestem co bedzie w trzecim poscie. w pierwszym suchenek sprobowal sie > odgryzsc ale nie wytrzymal napiecia i w drugim poscie postanowil poinformowac z > e > sie odgryzl z usmiechem jeszcze chwila i w trzecim przeprosi. boli kopara nie? ale to nie moje zmartwienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 19:12 a w czwartym euforyk bedzie robil to co umie najlepiej-grozil przez internet;d Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 19:14 suchutki jeszcze musisz dlugo cwiczyc zeby zabolala. wyskok zeby doskoczyc i celnosc zeby trafic. czytasz te forum jak pijane dziecie i nigdy nie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 19:15 hmm a ty ja ddddddddddddddddaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: oświadczam, 20.10.07, 18:40 suchyxxx2 napisał: > Rocznicę narzekania i bycia niemiłym dla innych nieprawda. na poczatku to forum bylo dla mnie wspanialym zdrodlem rzetelnych informacji (sic! ;p). nawet posty maska czytalam z zainteresowaniem. i zawsze bylam baaardzo mila. ponadto atakowania każdego na > każdym kroku;p nie kazdego - tylko Ciebie :) nie jestes calym swiatem, sloneczko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
parcie_na_koryto Re: oświadczam, 20.10.07, 18:51 nienil jest bardzo podobna do jednej pani na forum, na forum brzytwa, a pozatym grzeczny mily aniolek. nawet glosy maja anielskie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:52 parcie_na_koryto heheheh fajny nick-zadzwiasz mnie twórczością;d Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: oświadczam, 20.10.07, 18:26 aurelia_aurita napisała: > o! o zoltanku zapomniałam! to już 13 naliczonych... > no kurcze jak można o nim zapomnieć?:) też ma tu swoją historię i to całkiem całkiem pokaźną Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: oświadczam, 20.10.07, 22:32 mam nadzieję, że kiedyś będzie między nami graba. zlt ChAm Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 21.10.07, 00:51 ale ja nic do Ciebie nie mam. pozdro! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: oświadczam, 21.10.07, 00:05 No patrz, zaczęłam się zastanawiać ile właściwie czasu już tu siedzę i sprawdziłam w archiwum. Pierwszy post 10.10.2006. Kurcze, poważna sprawa, tak na oko to myślałam, że może z 6 m-cy. Inna sprawa, że same takie suche wióry w stylu: myślę, że powinieneś rozważyć swe motywacje, srutu tutu... Ale ja siebie czasem wkurzam. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 21.10.07, 00:54 o! Ty też już rok :) ja mam wprawdzie pierwszy post jakoś z końca października, ale siedzę tu już od sierpnia 2006 (początkowo tylko czytałam, nie miałam ani siły ani odwagi się odezwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: oświadczam, 20.10.07, 23:12 a ja po 2 prawie nieprzespanej nocy jestem jeszcze przeziębiony chyba :( Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: oświadczam, 21.10.07, 00:29 i co i tyle tu siedzicie to znaczy ze leki nic nie dają ale h..oza Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 21.10.07, 00:49 niekoniecznie. ja np. przez długi czas (tzn kilka m-cy, jak dla mnie to cholernie długo) przychodziłam tu w celach wyłącznie towarzyskich. a że teraz wróciła deprecha - to inna sprawa.. (dla jasności: depra wróciła, bo odstawiłam leki) Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: oświadczam, 21.10.07, 00:52 no to za ile zrobią leki ze bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: oświadczam, 21.10.07, 00:57 diabli wiedzą... odstawiłam jeden stabilizator, czeka mnie drugi - więc pewnie co najmniej z rok (a w międzyczasie pewnie jeszcze ze 2 antydepresanty... - żartowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: oświadczam, 21.10.07, 01:38 o, ja tu też tylko towarzysko wpadam. W poniedziałek idę do psycha, postanowiłam mu powiedzieć o pragnieniu zejścia z tego świata. Ciekawe co mi przypisze. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: oświadczam, 21.10.07, 01:30 życie nie jest aż takie h..owe ja w sumnie nie nażekam ostatnio nawet zaskakując często się czuje szczęśliwy (lol) pooglądaj sobie jakieś fajne teledyski na jutube www.youtube.com/watch?v=am8C47g41Nk Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: oświadczam, 21.10.07, 15:15 Cholera jasna, eizo! Czemu musisz słuchać Babyshambles wtedy kiedy ja? i to akurat "Delivery". Kiedyś już pisałeś o "Meds" placebo, wtedy też tego słuchałam w tym momenie. Hm. :p Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: oświadczam, 21.10.07, 15:20 A swoją drogą Pete Doherty fałszuje jak na mój gust:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad A czy placisz podatek gruntowy? 21.10.07, 13:10 Wynocha z grajdolka, albo zrob mi miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: A czy placisz podatek gruntowy? 21.10.07, 15:25 komu to mówisz? jesli mi, to wiesz przecież, że zawsze rezerwuje miejsce dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś