tarja30 27.10.07, 22:59 Ja to ciagle jade na 20 mg.seroxatu i jakos brnę do przodu:) Codziennie wychodze z domu,szwendam sie po marketach i czas leci ale agorafobia jest czuje ją z tym ze teraz ja mam wladze nad nią ciekawe jak dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.10.07, 23:04 jesień ,...w lodówce ?? Nerandertalczyk,walka o przeyrwanie, czyli zmiana genów na aryjskie po neuroleptychach,głupi sychole -- żywą lub martwą Odpowiedz Link Zgłoś
pastelko Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.10.07, 23:06 szykuje sie do smierci. nie ma dla mnie ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.10.07, 23:08 myslalem ze juz jest zima. bo mi zimno strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.10.07, 23:09 Kochana Tarjo:) ja biorę lexapro od 2 miesięcy-nie zmieniam leku za chiny.jest super-czuję że jestem już zdrowy-nie mam nawrotów depresji,jestem szczęśliwy,zdobyłem pracę:) jest naprawdę idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
pastelko Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.10.07, 23:09 wiadomo ktos musi miec kiepsko ale czemu trafilo na mnie? to niesprawiedliwe :(((( jak sie nie rusze to dostaje po duppie, nawet krotkiego okresu dobrego nie mam, chociaz zeby byl miesiac na cale zycie czy to za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.10.07, 23:10 niewiadomo, ktoś mówił mi,że facet przeżył na tych prochach więcej niż 70 lat, może dlatego że zwalniają metabolizm, jesz niewiele a jesteś gruby, myślenie jest spowolnione, a dłonie chłodne... w sumie jeśli myślenie jest spowolnione więcej niż 4 krotnie a niekiedy jest,i w dodatku cały fundamnent piramidki jest ścięty przez farmację,a wiec myslenie jest płytkie kiedyś obliczyłem że 0d 17 r.ż. w moim mózgu upłynęło najwyżej 10 lat,nie więcej, więc biologicznie mogę mieć na przykłąd 24 lata, bardzo pocieszające, szkoda,że nie wiadomo czy się sprawdzi,oczywiście po odmrożeniu,czego strażnicy lodówy kategorycznie odmawiają Odpowiedz Link Zgłoś
demole cała II wojna wybuchła przez lodówe 27.10.07, 23:16 baby chlastały mieso i robiły się agresywne, faceci nawet noża nie umieli trzymac. ...i życie zwierza mogło być o połowe krótsze Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna5 jutro odezwę się na priva, agora wzywa :-) 28.10.07, 00:24 buziaki:* Odpowiedz Link Zgłoś
fregata Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 00:12 10 mg seroxatu i 20 spamilanu. Daję radę nawet jak nie wezmę dziennej dawki. Poszłam do pracy, nie trzeba jeździć czymkolwiek, 20 min piechotą. Praca niestresująca, szef świetny, współpracownicy, no, tego, ale szef świetny ;) Trochę niestety obiektywnie mało ambitna, ale jak na moje warunki psychiczne wystarczająca. Zdarza się, że jestem kompletnie otumaniona, język się plącze. Zdarza się, że jestem nabuzowana. Ale w przeciwieństwie do wcześniejszych stanów, teraz zmiana w formie zachowania się mojego organizmu, nie wywołuje paniki. Co do liczb: 20 minut szybkiego marszu, prawie 2 km, bez afobamu, nawet przez myśl mi nie przejdzie aby sięgnąć po pigułkę szczęścia. Autobusy, raczej unikam nadal, chyba że jest pusty, nierozklekotany, a minibusów od dłuższego czasu bark na przystanku. Od czerwca jeżdżę sama, na połówce afobamu 025. I tyle ;) Do dawnej pracy niestety jeszcze daleko, nie te kilometry, ale przede wszystkim, nie ta bystrość, za to skleciłam porządny naukawy artykuł, który, mam nadzieję, ma ręce i nogi, więc kapka nadziei na wyjście ze stanu współskretynienia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 08:18 Dobrze ze robisz ten spacer, dobry spacer rozluznia, zmiejsza emocjonalnosc, wtedy mozesz kontrolowac Siebie na tyle ze nie dopuszczasz do paniki. Staraj sie pokonywac strach, kazda wygrana ze strachem powoduje ze jestes silniejsza i coraz wiecej kontrolujesz. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
4_1neandertal Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 08:46 na jesień kobiecie nalezy się najwyżej musztarda, dlatego czuje się nieciekawie,bo muszę całą kurę wyrzucić do kosza,makaron też,zdarza się model jeden jeleń na 4 laski niebardzo mi odpowiada, w neandertalu na 5 facetów przypadała jedna kobieta i bardzo ją szanowali, dlatego najsilniejszy jeleń musi odejść bo nie chciało mu się pracować mi smutno z powodu przszłości, bylismy bidni i będziemy dla dobra następnego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
4_1neandertal Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 08:49 poniewaz to ja sneeper,który mam luki myslowe więc dokończe model w którym jedna laska ma 4 facetów to jest straszne wynaturzenie i doszła do tego inną drogą, włąśnie o to chodzi że jedna laska ma 4 facetw,a nie odwrotnie, a należałoby ją zapoznać z przystojnymi panami z CBA, nie mówiąc,że ja w domu ,pozornie bezrobotny pracuje za czterach Odpowiedz Link Zgłoś
bakalja Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 20:57 jesien do niedawna byla moja ulubiona pora, do niedawna bo w tym roku jakos wszystko sie komplikuje.. juz nie ciesza mnie kolorowe liscie ktorych i tak nie ma, wlasciwie to nic mnie nie cieszy odnosze wrazenie ze gdyby nie leki to nie dalabym rady, codziennie rano lykam te 20mg chociaz to i tak nie zalatwia sprawy, nie zawsze jest zle ale w dni takie jak dzis najchetniej zaszylabym sie gdzies pod koldra i przespala wszystko, ale ostatnio nawet z tym mam problem, nie moge spac z nerwow; mimo ze matura dopiero w maju to ja juz sie boje ze zawiode rodzicow bo nie dostane sie na dobra uczelnie a nawet jesli to jak sobie poradze w obcym miescie z fobia spoleczna?! wiem ze wszystko zalezy ode mnie ale na nic nie mam sily i k.rwa nie moge sie zmobilizowac!! gdzie ta cholerna zima? mam nadzieje ze ze sniegiem przyjda lepsze dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 21:33 chyba do dupy przez głupich ludzi ale sram na nich więc jutro bedzie zajebiscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaa2 Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 23:29 Ja od pieciu miesiecy zminilam lek na fluoxetine 20 mg i tak sobie zyje. Nadeszla jesien a wraz z nia deprecha. Czuje sie gorsza, mysle w zwolnionym tempie i w dodatku kolejny raz przybralam na wadze. Oczywiscie caly czas biegam regularnie. Zrezygnowalam jednak ze zdrowej zywnosci , nie jestem w stanie byc az tak super! Poza tym kupilam lampe , ktora imituje promienie sloneczne? Podobno ma wyciagnac mnie z zimowego dolka. Codziennie rano rozswietla sie budzac mnie spiewem ptakow...w ulotce jest napisane ,ze lampy te dodaja energii.Hm... moze nie dotyczy to ciezkich przypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
daisybeauty Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 23:35 Naprawdę są lampki które śpiewają?? Mi w ciężkiej depresji świergotanie ptaków przeszkadza nad ranem jak spie.No ale teraz ich nie ma. Ale jak poczuje sie lepiej to taka lampka moze się przydać:-) No ale teraz trza zacząć brać prochy jako moją ostateczność. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 26.11.07, 23:56 moje samopoczucie- bosssssssskie Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.11.07, 00:14 dobra masz tego co chciałeś-jutro się nie przeraź jak wstaniesz i wejdziesz na te forum Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.11.07, 00:20 tygryzzz.blox.pl/html polecam-pikantny blog napewno będziecie mieli chichawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.11.07, 01:25 dostałem jakiś list z wku i się ciesze na samą myśl co tam jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 27.11.07, 19:32 Mnie się dziś udało w końcu dotrzeć do lekarza po tabletki i jutro mam ambitne plany by w końcu wyściubić nosa z domu i pozałatwiać wszystkie zaległe sprawy. O i jeszcze na solarium dzisiaj byłem - doświetlam się. W sumie sporo dziś załatwiłem ;) ----------------------------------- Nigdy nie odkładam na jutro tego, co mogę zrobić pojutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
daisybeauty Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 28.11.07, 19:33 Fajnie,cieszymy się.A ja zaczynam brać w poniedziałek i mam nadzieję ze w koncu dostane jakiegos kopa do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 28.11.07, 23:09 www.vangoghartprints.net/van_gogh_first_steps.html Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: i jeszcze jeden widoczek 28.11.07, 23:16 ten obrazek ma kilka wersji, www.poster.net/van-gogh-vincent/van-gogh-vincent-the-bridge-5542-2600981.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: co u was słychać? Jak samopoczucie w tą jesie 29.11.07, 00:25 u mnie ok. jakos sobie radze. sa tu na forum tacy, ktorzy mowia, ze jestem okazem zdrowia;);). pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś