czekolada_z_orzechami 27.11.07, 20:26 Kiedy wszystko zawodzi? Nawet benzo :-(((( Wzywam brygade Kryzys. Ałć, boli :'( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rain.dog Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 27.11.07, 20:45 co to są "chore jazdy"? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 27.11.07, 20:47 Nie wiem co ze soba zrobić, mam koszmarne myśli typu "pora umierać", nawał zjęć na uczelni, po 6 zaliczeń tygodniowo, minimum snu, maksimum wytężenia umysłowego i fizycznego. Prawie mdleje na wykładach, schudłam już 13 kg aaaha i nie mam motywacji do niczego i wszystkiego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 27.11.07, 21:03 nawał zjęć > na uczelni, po 6 zaliczeń tygodniowo, minimum snu, maksimum wytężenia umysłowe > go i fizycznego. Prawie mdleje na wykładach, schudłam już 13 kg aaaha i nie mam > motywacji do niczego i wszystkiego:/ > to raczej nie "chore jazdy' tylko organizm woła,że już nie wyrabia może pojadę troche Maskiem ale radziłabym: wysypiać sie na ile się da dotleniać się żreć zdrowo (dużo strączkowych, orzechy), lecytyne sobie zapodać wypieprzyć benzo otoczyć sie nietoksycznymi ludźmi nie myśleć przetrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
bakalja Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 27.11.07, 21:52 noo chyba faktycznie nie ma ratunku, trza jakos przetrwac Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 27.11.07, 22:35 3203.0 nagły wyz atmosweryczny spowodowany ogłupiającym neuroleptykiem Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: czekolada biala z orzechami 27.11.07, 22:58 roztopiła się,blee, a potem z lodówki na kaloryfer,bo twarda Odpowiedz Link Zgłoś
o-solitude Re: czekolada biala z orzechami 28.11.07, 01:16 narobiłeś mi smaka na białą czekoladę. zazwyczaj nie jadam takiej, ale bardziej chyba z przyzwyczajenia, u którego podłoża leżą powody niemalże ideologiczne ;) (bo biała czekolada to zaprzeczenie pojęcia czekolady - nie zawiera kakao, paciaja jakaś). tak czy inaczej, pójdę jutro i sobie kupię. ale nie z orzechami (bo orzechów nie mogę), tylko wedla z rodzynkami albo alpen gold z rumem i wanilią, czy co tam do niej dodali Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: czekolada biala z orzechami 28.11.07, 16:23 czekolada na moje stany nie pomaga. wręcz przeciwnie|:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 28.11.07, 02:57 Jestes pod wplywem duzego stresu. Musisz zrozumiec ze Ty jestes wazniejsza od zaliczen, musisz znalesc dla Siebie chwile czasu. Idz na dlugi spacer, zrob sobie dobry obiad i poloz sie spac. W czasie spaceru nie mozesz myslec o zaliczeniach. Czy masz jakies mysli ktore potrafia Cie uspokoic, wyluzowac. Jesli lubisz spiewac, to spiewaj, kiedy spiewasz nie akceptujesz negatywnych mysli. Kiedy zasypiasz nie mysl o zasnieciu i nie mysl o zaliczeniach, mysl o czyms co kochasz, co lubisz. Kiedy myslisz negatywnie natychmiast wlaczasz niepokoj a kiedy jest niepokoj nie zasniesz. Nastepnego dnia wez sie spokojnie za zaliczenia, ale nie przekraczaj granic rozsadku bo kiedy jestes zmeczona, wystresowana nauka nie przynosi porzadanych rezultatow. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 28.11.07, 16:23 To wcale nie jest takie proste:/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen1000 Re: co jest najlepsze na chore jazdy? 28.11.07, 19:13 Mskaiq tak napisałeś jakby pstryknąć palcem i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś