chemiczna_ala Re: kto tu kasuje moje watki? 05.12.07, 23:32 Kasować wątki może Sziwa, a ona naprawdę Suchego lubi. Więc kasuje w obronie słabszego, a w dodatku swego pupilka. Na bank teraz razem ze sobą gruchają. Sziwa, Suchy, Michnik i Szewah Weiss pluskają się w basenie u Urbana. Przy szampanie. A tobie łyso. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 00:23 siwa a z nożycami gania a krawiec ma za luźne spodnie bo mu wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 13:12 chemiczna_ala napisała: > Kasować wątki może Sziwa, a ona naprawdę Suchego lubi. Więc kasuje w > obronie słabszego, a w dodatku swego pupilka. Na bank teraz razem ze > sobą gruchają. Sziwa, Suchy, Michnik i Szewah Weiss pluskają się w > basenie u Urbana. Przy szampanie. A tobie łyso. mnie nie jest lyso. wkurza mnie tylko to, ze mamy nie sprawiedliwego opiekuna tego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 11:46 Ja. Jak masz pytania do Suchego Odpowiedz Link Zgłoś
jawa80 Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 12:21 siwa napisała: > Ja. Jak masz pytania do Suchego Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 13:45 Podasz mi mailem na priva linka? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 13:10 siwa napisała: > Ja. Jak masz pytania do Suchego Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 13:45 Kasuję kolejne wątki suchego. Bądź uważniejsza. Jeśli masz na myśli kogoś konkretnego sprawiedliwszego ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: kto tu kasuje moje watki? 06.12.07, 13:52 siwa napisała: > Kasuję kolejne wątki suchego. Bądź uważniejsza. > Jeśli masz na myśli kogoś konkretnego sprawiedliwszego ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Nie ja 06.12.07, 16:49 ilquad napisał: > Kazdy admin ma tu przechlapane... wiem, ze nie Ty:). siwa je kasuje, bo suchy to jej pupil. pozdrawiam s4erdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Nie ja 06.12.07, 17:13 siwa napisała: > Wszyscy jesteście moimi pupilami. > ooo jasne:). osobiscie nie mam nic do Ciebie, ale nie sadzisz, ze z pane, S powinns zrobic porzadek i postawic go troche do pionu? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Nie ja 06.12.07, 19:40 Chyba raczej lekarz i rodzina. A ja nie czytam całego forum, niektóre watki jako nieregulaminowe usuwa dyżurny. Nie zgłaszacie, że Suchy znowu spamuje, to i trudno zgadywać, że wymagana jest ingerencja. Kosz klikajcie, maila do mnie albo na forum@agora.pl wyślijcie. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_czekolada Re: Nie ja 06.12.07, 17:13 ale jedne adresy komputerowe traktujesz jakos z wieksza nienawiscia niz inne. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Nie ja 06.12.07, 17:19 chemiczna_czekolada napisała: > ale jedne adresy komputerowe traktujesz jakos z wieksza nienawiscia niz inne. ja? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Nie ja 06.12.07, 19:38 Niektóre adresy za nic mają Regulamin i Netykietę, z forum czad lub bloga czyniąc. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Nie ja 06.12.07, 19:53 siwa napisała: > z forum czad lub bloga czyni > ąc. > i o to chodzi. czadowe teksty rozdmuchują nude ja się siwie nie dziwie kiedyś puściłem w jej kierunku kilka chamskich wiązanek Odpowiedz Link Zgłoś