karina_rulez 24.12.07, 00:52 Radości, ogromu prezentów, wspaniałej atmosfery, śniegu ... Obyście mogli chociaż w ten świąteczny czas zapomnieć o swojej chorobie :) Wszystkiego co Najjjjj ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dezinformacje Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 01:06 kominek.blox.pl/resource/mikolaj.gif Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 01:58 i to jest wlasnie prawdziwa swiateczna atmosfera :D Odpowiedz Link Zgłoś
through_changes Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 02:08 Nawzajem. :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 07:36 karina_rulez napisała: > Obyście mogli chociaż w ten świąteczny czas zapomnieć o swojej chorobie :) Obyście nauczyli się owocnie żyć z chorobą i odnaleźli swoje miejsce na forum real.:) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 08:59 To chyba drugi wątek z życzeniami ale co tam. Zdrowych i Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku. I ZERO DEPRESJI oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
dezinformacje Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 09:52 > odnaleźli swoje miejsce na forum real.:) tak to tylko na cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
conscientious Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 11:28 Radosnych,spokojnych Świąt.Aby przebiegały bez smutnych myśli,z nadzieją,że będzie lepiej:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
o-solitude Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:08 spokojnych, rodzinnych (albo przynajmniej: towarzyskich, ew. w doborowym własnym towarzystwie spędzonych) świąt, choinkowej atmosfery, smacznego jedzenia. no i... bądźmy przez te dni choć trochę mniej krytyczni wobec samych siebie. co ja mówię, pobłażajmy sobie samym do granic możliwości. bo święta trwają krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:12 wszystkiego najlepszego... najserdeczniejsze życzenia w te smutne święta:( a to coś do popłakania zavi.wrzuta.pl/audio/yz8Zh5cS17/czerwone_gitary_-_uciekaj_moje_serce Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:22 są święta-czas wybaczania-mam nadzijeę że minie mi ból w końcu:( życzę Wam abyście dostrzegli dobro w sercach,abyście byli zdrowi,uśmiechnięci Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:39 a czegos Ty Suchy znowu smutny? juz po Twoim misiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:55 tak i co cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:56 z twojej strony to podlosc ze tak dokuczasz... Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 12:59 Suchy, nie projektuj Ty chlopie nieustajaco. nikt Ci tu zle nie zyczy, w kazdym razie ja na pewno nie. zycze nastepnego, w warszawie takich misiaczkow zatrzesienie! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:00 dzięki-ale myślałem że się cieszysz że stracilem faceta..:( Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:03 jednodniowa miłość... cóż, od czegoś trzeba zacząć. może nastepnym razem pójdzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:05 kilku dniowa...widocznie nie pasowalismy do siebie ale pieknje chwile zdazylem przezyc z nim i teraz mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:08 sa swieta a zaczepiacie i sie cieszycie ze mam zle...wesolych swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
eriga Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:10 ale świństwo zrobił Ci na same swięta. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:14 zrobił i pęka mi serce:( no nic-jeszcze raz wesolych:( Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:18 > sa swieta a zaczepiacie i sie cieszycie ze mam zle...wesolych swiat... Suchy, ja to sie ciesze, ze przed pierwsza gwiazdka udalo mi sie duzy pokoj posprzatac i jest nadzieja, ze zdaze z reszta chalupy. ja tam sie ciesze jak masz dobrze, a w wersji lirycznej jestes najstrawniejszy. ale powinienes wiedziec, ze stalosc nie jest najczestszym atutem tych miskow, taki to target:( Odpowiedz Link Zgłoś
dezinformacje Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:41 zby jeszcze od geja stalosci wymagac :-o co ty suchy w ciaze chcesz zajsc i faceta ktory zadba o potomstwo potrzebujesz? chcesz na stale to sobie kobiete wez na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 14:23 ja sie nie ciesze, ale sie smieje Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 24.12.07, 13:46 tristezza jest wspaniała, za tego ( klasyka ) zamówie ci św. mikołaja do domu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: pewnie nie łykasz leków, albo wbrew zal 24.12.07, 14:07 no, ale na razie wszystkim łykającym leki, na lewo przezyłam postać z szopki świątecznej sklepik.nacjonalista.pl/images/intolleranza.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: pewnie nie łykasz leków, albo wbrew zal 24.12.07, 15:42 dzięki Wam-już idę do stołu bo goście przyszli:) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: przesądy,przesądy 24.12.07, 17:00 kolega,żeby nie denerwowac się wczasie składania zyczeń,tej całej etykiety i ndymania się przy dzieleniu opłatkiem , chcoaciaz jest od pół roku bez leków , łyknął sobie neuroleptyk,żeby spokojnie przeżyć święta, Thiridazine i trilafon - co0s ty chłopie kurka zrobił najlepszego !! trzeba było kieliszek wina, albo jakis rozweselający antydepresant / no ale 12 laków na raz nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 25.12.07, 12:36 jezus maria na pomoc!!! po latach nieustajacego obsobaczania taka fraza! a moze ja mam swiateczne serdeczne urojenia?! szkoda, ze nie przeczytalam wczoraj, wydrukowalabym sobie ten post pod choinke, ktorej zreszta nie mam. nie mam tez zmywarki. mam za to powigilijna sterte brudnych naczyn. czy ktos moglby mi poradzic jak z tym zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 25.12.07, 13:40 Dla wierzących te Święta to narodziny Miłości i Nadzieji i tego Wam w ten piękny czas życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 25.12.07, 14:04 tristezza nie masz pozwolenia na moją sygnaturkę -- hotelowe pipety ( narcyz ) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 25.12.07, 14:22 Sneeper, Ty mnie wykonczysz!!! przeciez napisales bierzta co chceta! Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 27.12.07, 17:43 pisarz piszac powiesc ,moze ja dowolnie zmieniac,przerabiac,ale z chwila oddania do druku,i sprzedarzy,dzielo zyje swoim wlasnym zyciem,takie jest prawo natury, moze najwyzej dopisac jakies komentarze itd. Odpowiedz Link Zgłoś