f_16 25.12.07, 20:29 Tak to prawda jestem skazany mam depresje endogenną bez tabsow nie mogę normalnie funkcjonować jestem skazany na dożywocie w łykaniu tabsow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: Wyrok 25.12.07, 20:59 a nawet jeśli to wyrok śmierci ? ja też jestem skazany na łykanie tabsów ale nie uważam żeby to był koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Wyrok 26.12.07, 04:14 Sa ludzie ktorzy pozbyli sie takiej depresji. To zalezy od Ciebie, od tego czy bedziesz potrafil obronic Swoja pozytywnosc. Jest wiele przyczyn ktore wywoluja negatywnosc. Sa nimi zlosc, strach, zal, poczucie winy, wyrzuty sumienias, brak wybaczenia, nienawisc, itp. Jesli potrafisz nie ulegac tym uczuciom pozbedziesz sie depresji nawet endogennej. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 misquete 29.12.07, 21:36 kurde jego mac czy ty kiedyś zmądrzejesz ta australia to chyba zle dzila dla polakow a ty iso to tobie chyba przeestal dzialas ten efectin Odpowiedz Link Zgłoś
eulogete Re: misquete 03.01.08, 02:59 dżiz jeśli tylko te tabsy pozwalaja ci funkcjonować to nie jest najgorzej całkiem sporo przypadlosci wymaga łykania prochów garściami do samej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
amadeusz80 Re: misquete 03.01.08, 07:02 tu brakuje jeszcze koalii, między mskaiq a koalaa8 jest znak równa się Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: Wyrok 06.01.08, 04:13 to nie straszne ze lykasz proszki tylko ze bedziesz musial polubic te swoja chorobe nawet gdy przestaniesz brac prochy -ja je wyp....m do kosza. Odrazu lepiej sie poczuam.Fazowalam sobie bez psucia prochami watroby.Ale gdyby byly prochy po ktorych dobrze bym sie czula (a niestety tak nie jest) to bymje lykala. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Wyrok 06.01.08, 05:51 Jest wiele osob dla ktorych depresja to nie jest wyrok i pozbyly sie depresji. Jest wiele osob ktore nie wierza ze mozna pozbyc sie depresji, dla tych osob depresja jest wyrokiem. Nie wiem jak mozna polubic depresje, jak mozna polubic strach, bol, nieprzespane noce, zmeczenie, itp. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Wyrok 06.01.08, 18:19 mskaiq napisał: > Nie wiem jak mozna polubic depresje, jak mozna polubic strach, bol, > nieprzespane noce, zmeczenie, itp. > Serdeczne pozdrowienia. Skoro można polubić życie pozbawione emocji, to i depresję można. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Wyrok 07.01.08, 04:08 Musisz wybrac pomiedzy emocjami. Albo wybierasz milosc albo wybierasz strach, zlosc, zal. Kiedy wybierasz milosc wszystko ma sens, czujesz sie dobrze, zyjesz pelnia zycia. Kiedy wybierasz zlosc, zal albo strach wtedy wybierasz depresje. Milosc i negatywne uczucia nie moga wystepowac razem. Sprobuj kochac kiedy jestes zly, albo sie boisz albo jestes pelen zalu. To niemozliwe. A roznica pomiedzy czlowiekiem z depresja a bez depresji nie polega na tym ze czlowiek z depresja ma szersza game odczuc, odczuwa jedno, beznadziejnosc, strach, bol, zlosc, samotnosc, zagubienie itp. Z tym nie da sie zyc, tworzyc, odczuwac jakakolwiek satysfakcje z tego co sie robi. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_rulez Re: Wyrok 07.01.08, 04:35 tak, wszystko zależy od podejścia. niejedoen człowiek na swiecie ma gorzej, a są i wśród nich tacy, ktorzy za nic maja sobie wozek do ktorego sa przykuci i np. tramal ktory musza przyjmowac aby moc funkcjonowac i mase innych kolorowych kapsułeczek. Są jak "cukierki" ;)) Naprawdę, wszystko zależy od podejścia.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.i.indyczy Re: Wyrok 07.01.08, 11:07 Ponoć wyrok nie jest prawomocny,można się odwoływać. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Wyrok 07.01.08, 11:24 f_16 napisał: > bez tabsow nie > mogę normalnie funkcjonować jestem skazany na dożywocie w łykaniu > tabsow. No i co takiego? Ja też jestem skazany i żyję...niedawno przerabiałem to samo, ale doszedłem do wniosku, że mam dwa wyjścia do wyboru: 1) być warzywem, niezdolnym do niczego, nawet do samobójstwa 2) wpie..ć prochy do końca życia, ale żyć w miarę normalnie Wybrałem opcję 2, bo jeszcze dużo przede mną, i nie chciałbym spędzić reszty życia siedząc w pokoju i gapiąc się w ścianę. Przed Tobą podobny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Wyrok 07.01.08, 11:31 sprobuj przez 2 miesiace sie nie onanizowac a zobaczysz, ze stanie sie cud i bez zadnych tabsow wyzdrowiejesz. Nadmierne roztrzepywanie mozgu powoduje wiele chorob, miedzy innymi depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Wyrok w zarysie 07.01.08, 21:49 potrzebne bedzie zlozenie ofiary, ofiara jest konieczna, jedyna wlasciwa ofiara to ofiara z mlodej dziewicy i z mlodzienca tak okolo lat 13 tu... /prosze sie nie przejmowac,w starozytnosci,kiedy skladano ofiare z baranka,bez skazy znaczylo ze ma byc zabity w miare bez bolu i bez strachu,...piekielny koziol nikomu nie smakuje,jesli nie bedzie oczyszczony a wiec barana wrzucano do ognia i sie jaral, kiedy baran malo co nie byl zjarany,Kaplan wyciagal barana z ognia i spozywali go razem ze skladajacym ofiare mniam, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ofiara jest bo za kare trzeba wychowywac 07.01.08, 21:52 nastepne barany Odpowiedz Link Zgłoś