fobia21-2 14.01.08, 19:03 co o niej myślicie? może nam fobikom pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: metoda bsm.. 14.01.08, 19:21 a wiec tak... Artura na forum nie ma. ostatnio byl widziany w pelni usatysfakcjnowany wynikami, czyli mozemy od biedy zalozyc, ze jest zdrowy. gumis na forum wciaz siedzi. fakt, mniej narzeka, no ale siedzi. z tego wychodzi nam remis 1:1 kto jeszcze to stosowal? juz nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: metoda bsm.. 15.01.08, 00:07 K...^^#^%#@@^@ przeszukaj forum. było o tym pewnie z 500 postów. Już miałem nadzieje, ze temat nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
goomis6 Re: metoda bsm.. 18.01.08, 13:40 ja se po 2 miesiacach dałem spokój bo mnie rekazxaczęła nap...ć od trzymania ręki na głowie. może po dwóch latach stosowania bym coś poczuł. tak coś czułem :d Odpowiedz Link Zgłoś
zulke metoda EFT też godna uwagi 25.01.08, 23:20 Teraz jest modna metoda EFT działa szybko, nie ma tylu obostrzeń i jest pewniejsza niż BSM. Poczytać o niej można w necie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: metoda EFT też godna uwagi 26.01.08, 01:52 Modne jest jeszcze Radykalne Wybaczanie czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: metoda EFT też godna uwagi 26.01.08, 17:38 Można sobie sciągnąć e-book z całym kursem podstawowym tej metdy. Tego też próbowałem, nawet łączyłem z elektroakupunkturą (zamiast opukiwania punktów oddziaływanie specjalnym rodzajem prądu ). Nie dało to żadnych rezultatów. Więc szukałem dalej i natrafiłem na tzw. "technikę podwójnej bańki" niby niwelującą " odwrócenie psychologiczne " - główny powód braku efektów u nerwicowców/fobików. Niestety i to nie dało żadnych efektów. Te wszystkie metody psychotroniczne wymyślane są przez nierobów, którzy chcą się wzbogacić na " poszukujących ostatniego ratunku za wszelką cenę ". Nie dajcie się nabrać na takie pierdoły... poprostu jest popyt, to jest i podaż. Ja też kiedyś próbowałem wszystkiego ( psychoterapia praniczna, su dżok, eft, bsm, bioterapia, psychoenergoterapia... i wiele, wiele innych ), aby tylko siebie uratować. I jedyne co mi po tym wszystkim pozostało, to mętlik w głowie i żal, że za te pieniądze, które na to wszystko wydałem to mógłbym chyba kupić sobie nowy, średniej klasy, dobry samochód. > Teraz jest modna metoda EFT działa szybko, nie ma tylu obostrzeń i > jest pewniejsza niż BSM. Poczytać o niej można w necie. pozdrawiam Byłaś na kursie tej metody?... Stosujesz ją w domu?...Jesteś cudownie uzdrowiona? Chyba nie! To po kiego chuja pierdolisz na forum o szybkich efektach działania tej metody? A może sama prowadzisz kursy wyłudzając pieniądze? Jak mówi staropolskie przysłowie: " jak nie wiesz, to nie pierdol! ". Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: metoda EFT też godna uwagi 26.01.08, 18:14 fobikspoleczny napisał: żal, > że za te pieniądze, które na to wszystko wydałem to mógłbym chyba > kupić sobie nowy, średniej klasy, dobry samochód. i zabiliby Cie przy probie jego kradzieży ;) nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: metoda EFT też godna uwagi 26.01.08, 18:22 Chyba cierpię dzisiaj na stupor otępienny, bo jakoś nie jestem w stanie zrozumieć Twojej aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill :((( 26.01.08, 18:49 fobikspoleczny napisał: > Chyba cierpię dzisiaj na stupor otępienny, bo jakoś nie jestem w > stanie zrozumieć Twojej aluzji. ze moze to i dobrze, ze nie masz tego samochodu, nic nie dzieje sie bez powodu i takie bajery... Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: :((( 26.01.08, 19:21 Przeznaczenie... Tak, każdy przechodzi inny jego wariant: pl.youtube.com/watch?v=ZRzBEoJl51Q&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: :((( 27.01.08, 12:30 A mogło to wyglądać mniejwięcej tak.... pl.youtube.com/watch?v=BbIn6U8bsOE&NR=1 hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
pioter271 Re: metoda EFT też godna uwagi 11.02.08, 14:03 a mi eft pomogło! nie mam kompulsji w postaci skubania włosów, a i z myślami jest lepiej! naprawde!. być może trzeba iść do wykwalifikowanego trenera EFT? ja nie żałuje! Odpowiedz Link Zgłoś
wielowiek Re: metoda EFT też godna uwagi 01.09.08, 15:20 Jeśli ktoś nie może opanować tak prostej metody jak BSM to albo udaje albo należy mu współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
cyryl70 Re: metoda bsm.. 01.09.08, 17:16 na fobie nie ma sposobu nie łudźmy sie Gdybysmy my fobicy urodzili sie 50 lat później pewnie można by było pogrzebać w kodzie genetycznym a tak to co mozna zrobic? nic Jedyna nadzieja to trafic w odpowiedni lek antydepresyjny Odpowiedz Link Zgłoś
wielowiek Re: metoda bsm.. 01.09.08, 22:02 BSM jest lekiem dla wszystkich poza tymi którzy nie potrafią pojąć prostych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: metoda bsm.. 02.09.08, 01:37 cyryl70 napisał: > na fobie nie ma sposobu tak z ciekawosci: jakich sposobow probowales? Odpowiedz Link Zgłoś
wielowiek Re: metoda bsm.. 02.09.08, 18:55 Poz.I, b.dobra na nerwicę i depresję, po tygodniu stosowania kilka razy dziennie świat nabrał u mnie kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
q3e Re: metoda bsm.. 02.09.08, 19:38 tak a ja spalem wczoraj z dzesika alba pierodlenie czy po czy. przestancie odgrzewac te stare kotlety. byl tu kiedys jeden od tej metody po 30 watkach przyznal sam ze to sciema Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: metoda bsm.. 02.09.08, 19:56 q3e napisał: byl tu kiedys jeden od tej metody po 30 > watkach przyznal sam ze to sciema kto? nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
wielowiek Re: metoda bsm.. 03.09.08, 22:19 Proszę nie ściemniać, takim zachowaniem odrzucającym ludzi od dyskusji bronicie biznesu farmaceutycznego. Zobaczcie kogo bronicie www4pl.dr-rath-foundation.org/pdf/nyt_20080717_pl.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
wielowiek Re: metoda bsm.. 05.09.08, 12:13 W książce " Samoleczenie metodą B.S.M." nic o fobii społecznej, ani w ogóle o fobiach nie znalazłem. Jest natomiast rozdział pt: Stresy i nerwice w którym wspomina się rzecz b. ważną. Mianowicie to że "..problemy psychologiczne powodują zniekształcenia w mózgu i odwrotnie." Wynika z tego że B.S.M.likwiduje te zniekształcenia. Wskazują na to nie tyko wyleczenia z nerwicy i depresji ale też są jak z książki wynika wyleczeni ze stwardnienia rozsianego, czy dziecięcego porażenia mózgowego.Leczenie zmian somatycznych w mózgu będzie więc wymagało odpowiedniego czasu. A czas ten może być b. różny. Może być tak że w przypadku fobii będzie on dłuższy. Wzmianka o czasie leczenia na str.23 mówi: " Pewne choroby,zwłaszcza zadawnione,leczy się nawet kilka lub kilkanaście tygodni, niekiedy znacznie dłużej. Życzę powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.zareba Re: metoda bsm.. 31.10.08, 19:36 Witam. Ja również wyleczyłem sie z fobii społecznej za pomocą metody EFT. A BSM uzywam nadal przy różnych drobnych dolegliwościach. Myślę że EFT jest znacznie szybsze niz BSM. Wystarczy spróbować zamiast krytykować coś czego sie wogóle nie zna. Chyba lepiej spróbować niż patrzeć jak życie ucieka bezpowrotnie. Mój pierwszy post na temat EFT został skasowany - pewnie uznano go za spam. cóż trudno. nie sprzedaję tej metody bo jest ona za darmo. mozna sciagnać eboka z neta za darmo. Narazie Odpowiedz Link Zgłoś
nowa76 Re: metoda bsm.. 31.10.08, 20:30 a skad wziac info o metodzie EFT.? jak ja stosowac? mozesz napisac cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: metoda bsm.. 31.10.08, 20:38 Wujek google napewno to wie, ale niech ci będzie. www.eft.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nienill to jest piękne :D 31.10.08, 22:47 Zapukaj po udany związek partnerki Zapisy: Tel. 0 600 058 957 Koszt 250zł. www.eft.net.pl/warsztaty.php Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: metoda bsm.. 31.10.08, 22:44 dawid.zareba napisał: >nie sprzedaję tej metody bo jest ona za darmo. mozna sciagnać eboka z > neta za darmo. jakbym sama nie wiedziala nawet nie ebooka, filmy tez sa i kursy platne tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.zareba Re: metoda bsm.. 01.11.08, 08:36 jak nie ma jak jest :) www.eft.net.pl/podreczniki.php jesli ktos chce to moge podesłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: metoda bsm.. 01.11.08, 11:49 > jesli ktos chce to moge podesłać na maila. uwazasz ludzi za takich debili, co to kliknac w link nie potrafia, ale poczte jakos obslużą? Odpowiedz Link Zgłoś