emulek80 18.01.08, 13:17 bede wdzieczna za podzielenie sie wlasnym pozytywnym doswiadczeniem najlepiej kogos przybywajacego do domu takich wariatow jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fobikspoleczny Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 18.01.08, 14:50 W lux-medzie na racławickiej są nawet niegłupi psychiatrzy - przynajmniej ... parę lat temu byli. Jak byś chciała iść tam na terapię ( do psychologa ), to wystrzegaj się Idy Dobruckiej ( takiej połamanej ) - strata czasu i pieniędzy. > najlepiej kogos przybywajacego do domu takich wariatow jak ja :) A to weź sobie pierwszą lepszą gazetkę i poszukaj w ogłoszeniach typu : Aaaaaaaaaaaa, odtruwanie, esperal, L-4 - dojazd, tanio - tylko uważaj - nie wiadomo na kogo trafisz ( więc chyba lepiej iść już do przychodni prywatnej, albo państwowej[ ale prywatnie - taniej, fachowo i od razu ] ). Odpowiedz Link Zgłoś
emulek80 Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 18.01.08, 17:34 dziękuję,wlasnie przebijam sie przez biala liste psychiatrow przeslana mi przez kogos :) Odpowiedz Link Zgłoś
fawela Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 18.01.08, 21:10 Kurcze to prawie wstyd pytać o takie rzeczy w Warszawie:)Macie tam fury terapeutów i terapii. Wejdź sobie na stronę Polskiego Towarzystwa Psychologicznego albo Psychiatrycznego Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 02:26 Pytanie jest o dobrego a nie o "fure". Za dużo nie miałem wspólnego z psychiatrami ale Tadeusz Piotrowski był całkiem niezły, do tego ma też ukończone szkolenie psychoterapii poznawczo-behawioralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
inuuk Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 14:03 dr Paweł Holas z ośrodka na Sobieskiego 112 (jest specjalistą od fobii społecznej) Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 14:11 "z ośrodka na Sobieskiego 112" To jest tam przy Dolnej, czy w IPiN? Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 15:23 fobikspoleczny napisał: > "z ośrodka na Sobieskiego 112" > To jest tam przy Dolnej, czy w IPiN? Tak to tam przy Dolnej, IPiN to Sobieskiego 1/9. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 16:50 Aha... Parę lat temu chodziłem tam do psychiatry ( na Ip ), a potem do psychologa do ośrodka " Rasztów " ( czy " Rabsztów " na parterze ). Nie wiem, czy napewno mówimy o tej samej przychodni, ale ja mam niestety bardzo złe doświadczenia z " obsługą pacjentów " w tym ośrodku. Może teraz tam się coś zmieniło? Ty - mumiak17 - a nie chiałbyś się zapisać na behawioralną do IPiN - we dwóch zawsze raźniej - tyle, że ja pracuję 9-18 na Okęciu - więc chyba nie mam możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 17:27 No właśnie to jest terapia 5 dni w tygodniu w godzinach przedpołudniowych i chyba trzy miesiące, w tej chwili nie mogę sobie pozwolić na wygospodarowanie tyle czasu. Inna sprawa, że ja byłem już na grupowej tyle, że psychoanalitycznej i bardziej potrzebuje teraz indywidualnej, bo w tej chwili moja fobia objawia się głównie w sytuacjach w cztery oczy, może to już nie fobia a bardziej problem z bliskością. Odpowiedz Link Zgłoś
fobikspoleczny Re: SZUKAM DOBREGO PSYCHIATRY W WARSZAWIE 19.01.08, 17:59 To może ktoś inny zna jakiś dobry gabinecik oferujący terapię behawioralno-poznawczą w godzinach wieczornych ( 19-21 ), albo " spotkania weekendowe "? Odpowiedz Link Zgłoś