edytunia86 09.02.08, 21:53 Mam dosyć tyc h swoich problemów , z którymi nie daję rady. Chciałabym coś z nimi zrobić rozpocząć jakąś terapię. Samej na pewno nic nie zmienię. Tylko , że nie znam nikogo komu mogłabym zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angery Re: Mam dosyć. 09.02.08, 21:58 nie masz depresji,tylko porąbaną osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
optycznie Re: Mam dosyć. 09.02.08, 22:08 angery napisał: > nie masz depresji,tylko porąbaną osobowość laska ty sie chyba bardzo nudzisz, siedzisz na tym forum i dogryzasz ludziom- ładnie to tak? chyba że to jest przejaw twojej 'porąbanej osobowosci' Odpowiedz Link Zgłoś
nierzadnick_z_babilonu Re: Mam dosyć. 09.02.08, 22:13 maładiec, młody gniewny, niejeden raz jeszcze przypie.. jak dzik w sosne Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Mam dosyć. 10.02.08, 00:23 właśnie przed chwilą pierwszy raz dziś parsknęłam śmiechem - jak zobaczyłam twój nawiązujący do sneeperowych wywodów nick Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: Mam dosyć. 09.02.08, 22:19 nie nudzę się,długo mnie tu nie było a osobowość mam tak idealną,że nie daj Boże robię w głębi,tak zwanej,gdybys nie wiedział albo nie wiedziała bo znajomi wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Mam dosyć. 10.02.08, 01:03 angery napisał: > nie nudzę się,długo mnie tu nie było pan j215 powrocil? albo przynajmniej godny nastepca ehhh wszystko juz bylo...... Odpowiedz Link Zgłoś
angery Re: Mam dosyć. 10.02.08, 01:52 w głębi,do której inni boją się wstąpić w otchłani i czeluści Odpowiedz Link Zgłoś
nojys Re: Mam dosyć. 10.02.08, 10:42 pan piekieł, czyli przyczepilo sie gowno do dzioba statku i mysli ze kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam dosyć. 10.02.08, 10:27 Nie mam bzamiaru na takie posty odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
macchicken Re: Mam dosyć. 09.02.08, 22:23 Edytuniu86 Wprawdzie nie piszesz, na czym polegają twoje problemy, ale może spróbuj znaleźć sobie psychologa. Dobry psycholog może naprawdę pomóc. Według mojej pani psycholog jeszcze lepsze (szybsze) efekty osiąga się w grupie terapeutycznej. Ściskam mocno macChicken Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam dosyć. 10.02.08, 10:46 O swoich problemach pisałam już w poprzednich swoim wątku na tym Forum , na który mi nikt na razie nie odpisał , ale mogę się powtórzyć. Moim największym problemem jest to , że nie radzę sobie ze swoimi lękami, jak zaczynam popłakiwać to przynajmniej trochę trwa i często to wraca, łatwo mnie rozdrażnić, jak gdzieś wyjeżdżam to zwłaszcza na początku tzn. przez ok. półtora dnia izoluję się, popłakuje i trudno ze mnie jest coś wyciągnąć. Jestem już tym wszystkim zmęczona i mam tego dość. Raczej nie otwieram się łatwo i n ie wiem czy potrafiłam bym się odezwać na terapii grupowe, ale dzięki za odpowiedź. Najgorsze, że nie wiem gdzie szukać, bo jestem z małego miasta, gdzie nie znajdę żadnego terapeuty, a najbliższym większym miastem, do którego mam najbliższej jest Poznań, który znam trochę i boję się, że nawet mogę na początku nie wiedzieć jak dotrzeć na miejsce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Mam dosyć. 10.02.08, 00:07 Przede wszystkim Edytunku rozwiaz problemy. Wiem ze nie radzisz obie ze strachem i zalem. Bardzo wiele osob nie radzi sobie z tymi uczuciami. Chcesz popisac troche ze mna to napisz na moja poczte. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam dosyć. 10.02.08, 10:32 Przede wszystkim zależy mi na znalezieniu dobrego terapeuty. Najlepiej w Poznaniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam dosyć. 10.02.08, 22:17 Nie ocenia się ludzi bezpodstawnie. Mam dosć ocenianie mnie bezpodstawnie. wcale nie jestem złym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam dosyć. 10.02.08, 22:19 W końcu nie musze, bo i po co. Jak ktoś chce to niech pisze. Mam dość takiego ocenianie , które mnie rani. Odpowiedz Link Zgłoś