morela12 12.02.08, 15:25 czy ktos zazywał z Was ten lek? ja zazywam w dawce 1x1200 i 1x800 mg i bardzo mnie pobudza, czy tak jest na poczatku brania, czy cały czas, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_wolga Re: Nootropil 12.02.08, 15:45 czy ktos zazywał z Was ten lek? ja zazywam w dawce 1x1200 i 1x800 mg > i bardzo mnie pobudza To nie jest lek pobudzajacy tylko poprawiajacy koncetracje dziwny przypadek na mnie jednak zero efektu poprawia jakies krazenie w mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Nootropil 12.02.08, 16:23 pacjent depresyjny posiada taki sam przelicznik jak lek, czyli jest na przyklad rownowaznikiem 20 krotnosci dzilania chloropromazyny i z tej bazy szukasz sily dzialania leku, wiec nie jest dziwnym przypadkiem tylko ma inny poziom wyjsciowy do zazywania lekow,chociaz choroba i objawy sa takie same jak twoje w homeopatii to sie okresla mianem typ pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Nootropil 12.02.08, 16:31 her officer,w warsztacie krawiec ma dla pana plaszcz,bedzie pasowal jak ulal,jesliby pan zechcial teraz przyjsc ( ucieczka z sobiboru Odpowiedz Link Zgłoś