Dodaj do ulubionych

czy internet szkodzi,takie pytanie

19.02.08, 19:01
na przyklad niektore strony,

czyt o juz po mnie ?
czy musze przejsc na reczne sterowanie ?

pisze to z powodow poznawczych,to wcale nie smieszne,moze suchy cos odpowie ??

W SUMIE MAM PRETENSJE CO DO LIMITOW,
kiedys sciagalem linuxy i policzyli mi jakbym sciagal nielegalne filmy,to
wcale nie smieszne,czy to lamanie sie da jakie sreultaty ?
Obserwuj wątek
    • demole ja tylko raz sciagalem nielegalne filmy 19.02.08, 19:04
      za drugim razem byl podatek bardzo nielniowy,
      no a tra tak sie sklada ze nic sie nie uklada
      w dodatku poczucie winy
      i ta nieswiadomosc ,czy jak sciagam filmy to widac z zewnatrz co mam w
      komputerze na wewnatrz,czy to podlozony obraz ??

Ja bardzo szybko zrozumialem na czym polega sztuczka z oplata.
      Nawet bylem cwiczony zeby zrozumiec to momentalnie
      • demole Re: ja tylko raz sciagalem nielegalne filmy 19.02.08, 19:08
        ile razy mozna jeszcze ??
        za drugim razewm bylem niewyplacalny z powodu duzej pierwszej raty,wynoszacej
        polwe limitu a wiec niecalkiem z mojej winy

jak to obliczyc !?
        xxx razy 2 -druga rata.....
    • berrberochon Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:07
      kiedys myslalem ze nie szkodzi, wymiana mysli wolnosc demokracja a nie
      totalitarny telewizor. ale teraz widze ze zyski maja glownie idioci bo moga sie
      policzyc dzieki netowi.
      • demole Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:09
        wiem ze w to wchodza albo ludzie zli albo skonczeni idioci.
        • berrberochon Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:10
          z drugiej strony deficyt slowa pisanego to niezaprzeczalny plus. niedobrze jest
          jak ludzie za bardzo wierza w to co napisane.
          • demole Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:21
            uwazam ze druga rate tez nalezy splacic,
            jednakoz nie moze byc wpisana do karty policyjnej,
            gdyz za te rate odpowiedzialny jest bank,gorsze kamienne serce banku,
            dzieki temu moze zostac skruszone,bo sie oslabi

dlatego wazniejsze jest ze splacanie bardzo boli,

minus ,bedzie tam gdzie sie w nieskonczonosc powiela rata a jest to niesprawiedliwe
            • demole Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:26
              bardzo wysoka pierwsza rata lamie czlowieka i on nie moze wyplaci na czas,
              powstaje procent skladany
              • demole Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:29
                z tego wniosek ze warto zaczaqc splacec te rate nawet jesli nie ma takiego
                obowiazku,gdyz jesli zaczniesz to robic za pozno a czas czlowieka sie skonczy to
                rzeczywiscie bedziesz splacal w nieskonczonosc a to boli,
                • demole Re: czy internet szkodzi,takie pytanie 19.02.08, 19:31
                  nalezy ograniczyc te pierwsza rate to wtedy nawet szybko splacisz,
                  • demole Re: to wpedza ludzi w dlugi 19.02.08, 19:32
                    niekazdy spotkal sie z ratami nieliniowymi,
                    przyszlo to do polski wraz z transformacja ustrojowa jako pulapka na naiwnych....
                    • demole Re:zaraz mieli nowa sztuczke 19.02.08, 19:34
                      .....za darmo
                      • demole Re:zaraz mieli nowa sztuczke 19.02.08, 19:38
                        ktos jest biedny
                        i wezmi?...prze
                        cwicze se na tym
                        • demole Re:protokoly medrcow syjonu 19.02.08, 20:06
                          to jest prawdziwy dokument czyli zakladajacy caloswiatowa monarchie rzadzona
                          przez jedna osobe,ale nie przez duchownego,czyli to model panstwa
                          wyznaniowego,skopiowany z wyolbrzymieniem przywar Katolikow i bez
                          Kosciola.Ksztaltem przypomina piramide,zcieta u gory gdyz wladze sprawuja
                          ministrowie,krol jest bardziej marionetka w ich rekach czyli oni sa madrzejsi.

Cala sztuczka protokolow polega na tym ze dla Katolikow jest podstawiony jako
                          wrogi dokument,a to tylko lustro wlasciwie fonkcjonujacego panstwa ,

skonstruowany tak zeby oni to z oburzeniem odrzucili
                          • demole nie wiem czemu to tutaj pisze 19.02.08, 20:09
                            nie wpuszczaja do kosciola,dali prochy,nawet jesli mysle- to nie wyjde z
                            domu,sklep jest blizej niz Kosciol a ja ledwo sie do sklepu dowleke
                            • demole Re: nie wiem czemu to tutaj pisze 19.02.08, 23:49
                              to jest moj osad.ta opinia,moja,moze byc przesadzona,
                              • demole przesadna 19.02.08, 23:50

• demole ...interpretacja, 20.02.08, 00:03
                                  postinterpretacja
                                  • demole Re: ...interpretacja, 20.02.08, 03:01
                                    i tam w tym protokolach nie ma zadnego zamachu swiatowego na konscu,nie powinno byc,
                                    tak w zarysie,
                                    lepiej byloby mi pisac bloga,
                                    ale wtedy nikt mnie nie kontroluje,i wymyslam jeszcze gorsze historie a potem
                                    musze do dostrajac podczas gdy w miedzyczasie ktos kopiuje moje nieudane szkice
                                    • demole Re: ...interpretacja, 20.02.08, 03:22
                                      jezeli mowie na kogos kotku piesku a potem schodze na pedal,inny przedmiot to
                                      zle,schodzenie z ludzi na zwierzeta to jezyk mordercy,albo mi sie tak
                                      wydaje,chyba to prawda

sw.Pawel z Tarsu pisal ze pies wraca do swoich wymiotow
                                      • demole Re: ...interpretacja, 20.02.08, 03:25
                                        niektorzy twierdza ze mial jakies klopoty,moze neurologiczne,
                                        • demole Re: ...interpretacja, 20.02.08, 03:36
                                          ludzie jedza i zabjaja zwierzeta
                                          • beezle to już chyba nadinterpretacja 20.02.08, 13:44
                                            ale właściwe wykorzystywanie zasobów naturalnych jest w interesie
                                            człowieka, czego jeszcze nie zauważyli wegetarianie, to to że
                                            modyfikacja roslin, tak aby stały się źródłem wszystkich niezbędnych
                                            składników jest równie zabójcza dla ekosystemu jak "zwykłe"
                                            zabijanie zwierząt (na pożywienie, bo futra to insza inszość, choć
                                            tą teorię też mozna pod sztuczne szmatypodciągnąć, może nawet
                                            bardziej), a moze nawet gorsza.
                                            • demole Re: to już chyba nadinterpretacja 20.02.08, 14:57
                                              w tej calej litanii jest dwa posty nadajace sie do uzycia,
                                              niestety komponowanie w domu nigdy mi nie wychodzi,nie moge sie zmobilizowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka