29.03.08, 13:28
Przelecialam przez dwie prace w ekspresowym tempie. Niby to nic nadzwyczajnego
nie bylo, chociaz doswiadczenie z chinska technologia bylo w jakims sensie
ciekawe, kulturowo. Niemniej dzis mnie troche przygielo. A przedwczoraj
fruwalam. Wysoko.

Wracam do stabilizatora. Chyba.

I przeglad roweru musze zrobic, a nie umiem :-(

\obatala
Obserwuj wątek
    • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 13:40
      > I przeglad roweru musze zrobic, a nie umiem :-(

zadaj sobie pytanie jakie korzysci odnosisz z robienia z siebie ofiary, ktora
      nie umie. czy twoja mama dawala ci cukierka jak robilas bezradne oczy i
      opuszczalas konciku ust?
      • obatala Re: Dolek 29.03.08, 13:49
        Bez przesady. W koncu nie musze umiec wszystkiego. A co do przegladu, to
        chcialabym to akurat umiec sama. I tyle.
        • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 13:54
          to otworz oczy i przegladaj
    • stanislaw1954 Re:w sprawie roweru 29.03.08, 13:41
      Oddaj rower do punktu serwisowego tam Ci zrobią przegląd.....znają
      sie na tym !!! Pozdrawiam.
      • szczawiowy Re:w sprawie roweru 29.03.08, 13:49
        rower do punktu, mozg do psychiatry, brzuch do makdonalda, a cialo do trumny.
        system zna sie na zyciu.
    • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 13:45
      chociaz doswiadczenie z chinska technologia bylo w jakims sensie
      > ciekawe, kulturowo

dzielna dziewczynka, jak mnich zobaczyl pociag w himalajach to podobno uciekl
      przerazony

a tak wogole, czy niektorzy jakas perwersyjna radosc czerpia z chwalenia sie
      swoimi sukcesami, radosciami na tym forum? moze tylko tu to robi wrazenie,
      chociazby negatywne, a dobrze robic wrazenie.
      • obatala Re: Dolek 29.03.08, 13:56
        sukcesami... Jesli przebywanie od dzis na okresie wypowiedzenia nazywasz
        radoscia, to idz lepiej pobiegaj.

A rower pojdzie do serwisu :-)

Koniec tematu.

Ob
        • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 14:00
          nie ty tu jestes od mowienia czy koniec czy nie koniec tematu
    • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 14:24
      a ja też przeżyłam szok kulturowy. wczoraj. w zetknięciu z 7-miesięcznym,
      8-kilogramowym człowiekiem, którego wszędzie trzeba nosić, bo sam jeszcze się
      przemieszczać nie umie. a dziś mnie boli kręgosłup, choć jestem zadowolona i już
      w myślach przeliczam - oraz wydaję ;) -zarobioną przez najbliższe tygodnie kasę.
      (z której oczywiście ANI GROSZA nie wydam na psychiatrę!!!! :) )
      i wciąż nie przygotowałam referatu na konferencję - który to referat miałam "na
      wczoraj". albo i na przedwczoraj.
      a nastrój mam obrzydliwie stabilny. jak nie depresja, to stabilność. a fuj!
      • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 14:47
        hihi to odkładaj kasę do konta jakiegoś:) napewno się przyda a co do
        nastroju-też jakiś stabilny aż nudno że nic się ze mną nie dzieje:/
        • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 15:02
          no co Ty, nic nie będę odkładać :) najbliższe miesiące - poza pracą - zamierzam
          przehulać. coś mi się wreszcie od życia należy :)
          • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 15:21
            to może przechulaj je ze mną?;d
            • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 15:26
              nie nadążyłbyś za mną ;) najpierw pojadę sobie na weekend hulać gdzieś nad
              morze. a potem gdzieś do Wrocławia. o ile mi po drodze jakaś konferencja nie
              wyskoczy. (i o ile w międzyczasie promotor mnie nie zabije i się mnie nie
              wyrzeknie, bo nic nie robię... ;)
              • tristezza Re: Dolek 29.03.08, 15:33
                jaki znowu promotor? przeciez sie chwile temu obronilas! czyzbys sie
                tak z marszu za doktorat zabrala???

a ten ciezki czlowiek, ktorego nosilas, dlaczego wlasciwie nie ma
                stosownego pojazdu? to na nim zamierzasz sie wzbogacic?
                • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 15:39
                  pojazd ma, ale lubi zmieniać miejsce pobytu średnio co 5 minut :)
                  i właśnie na nim się wzbogacę, bo ma fajnych i bogatych rodziców, którzy z
                  jakichś dziwnych przyczyn zapałali do mnie sympatią.

i biorę się za przygotowania do d.... no, nie wymówię tego słowa, żeby nie
                  zapeszyć ;) na razie, z pomocą promotora, robię wszystko żeby zwiększyć swoje
                  szanse na egzaminach wstępnych na studia d. (a te w listopadzie, pora, swoją
                  drogą zbrodnicza - kto to słyszał, żeby w najgorszym i najbardziej depresyjnym
                  miesiącu w roku organizować nabór...)
                  • tristezza Re: Dolek 29.03.08, 15:55
                    to moze ma adhd? zazadaj od bogatych dodatku za prace szczegolnie
                    szkodliwa dla zdrowia

jeeezuuu, jakie te mlode forumowe damy ambitne, albo i nadambitne: a
                    to by same przeglad roweru robic chcialy, a to sie natychmiast za
                    doktorat biora...
                    • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 16:00
                      to żeby było bardziej zgodnie z duchem forum: ja mam 2 lata w plecy (rocznikowo
                      powinnam skończyć studia w 2006). ale ciiiicho, młodo wyglądam, więc nic po mnie
                      nie widać :)
                      a obatala NIE UMIE zrobić przeglądu!!! :D (ja bym zresztą też nie umiała...)
                  • obatala Re: Dolek 29.03.08, 16:15
                    Miesiac temu w euforii tez sie przelecialam na wydzial; esgieh sobie za SD slono
                    placic kaze.
                    • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 16:23
                      każą sobie płacić? toż to woła o pomstę do nieba.
                      u mnie płacą tzw. stypendium (ok 1000 zeta), problem tylko w tym, żeby być w
                      grupie najlepszych. jak się nie jest - to poza prowadzeniem zajęć trzeba jeszcze
                      dorabiać.
                      • obatala Re: Dolek 29.03.08, 17:01
                        rzeczywiscie, sprawdzilam, sa stacjonarne nieodplatne. sekretarka jakims cudem
                        probowala wetknac informacje tylko o platnych.

Juz sie nie odzywam, bo za duzo mnie dzis na forum.

Ob
                        • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 20:47
                          to prawda, od jakiegos czasu tylko demol tu cos pisze co odruchow wymiotnych nie
                          wywoluje
                          • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 22:07
                            zazdrośnick
                            • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 22:17
                              chcialabys

czemu kobiety glownie zazdrosc projektuja? jest tyle innych emocji, ciekawe ze
                              nigdy faceci na forum nie przypisywali zazdrosci, a najrozniejsze inne, a
                              kobiety glownie zazdrosc
                              • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 22:18
                                coś słabo czytasz to forum
                                • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 22:20
                                  to pokaz mi jakis post gdzie facet przypisal zazdrosc, a ja widzialem posty
                                  aidki, solaris, lucyny rozne posty, gdzie zazdrosc byla rzucana
                                  • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 22:25
                                    > to pokaz mi jakis post gdzie facet przypisal zazdrosc, a ja widzialem posty (...)

ja też sobie mogę napisać, że w i d z i a ł a m.
                                    • szczawiowy Re: Dolek 29.03.08, 22:26
                                      no to napisz kto
                                      • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 22:37
                                        nie napiszę, bo się obrazi
                                        • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 23:01
                                          ja?? nieee ja już taki nie jestem:)
                                          • aurelia_aurita Re: Dolek 29.03.08, 23:05
                                            nie. niech sobie euforyk zgaduje, widać że nudzi mu się.
                                            • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 23:15
                                              euforyk jest niemiły dla mnie.nie wiem czego on chce ode mnie ale teraz jestem
                                              sam i smutny.
                                              • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 23:16
                                                sam duchem bo rodzice śpią a ja z powodu smutnej sytuacji zastanawiam się co
                                                robić i tak siedze i myślę i nic...
                                                • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 23:26
                                                  ale myśli samobójczych nie mam żeby towarzystwo nie pomyślało sobie że znowu
                                                  wymyślam coś:) po prostu siedzę i myślę i zastanawiam się jak rozwiązać
                                                  problem.trochę to trwa ale przynajmniej śmierci juz nie wybieram:) a jednak coś
                                                  te leki i zapanowanie nad soba dało...hmm
                                                  • suchyxxx2 Re: Dolek 29.03.08, 23:27
                                                    może to ta "dorosłość" której się boję i uciekam co sił aby być wiecznym
                                                    piotrusiem panem?
                                                  • kontrreformacja Re: Dolek 30.03.08, 03:02
                                                    Ale ładnie napisałeś. :)
                                                  • szczawiowy Re: Dolek 30.03.08, 08:59
                                                    :))) :)))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale ladnie ale
                                                    ladnie, tak puchato i włóczkowo . kurna
                                                  • suchyxxx2 Re: Dolek 30.03.08, 09:43
                                                    :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka