Dodaj do ulubionych

polityki psychiatrycznej ciag dalszy

30.03.08, 09:48
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80280,5069125.html
wyslali teraz kolejnego tetryka do diagnozowania. ze tez wszyscy z kim
wyborcza sie nie zgadza sa chorzy psychiocznie
Obserwuj wątek
    • tristezza Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 10:09
      Panie Szczawiowy, moglby Pan zwrocic uwage, ze artykul jest
      z "polityki". wez Pan przeczytaj, bo komentarz Turnaua jest
      calkowicie uprawniony

ps. Panska poranna dysforia kogos mi przypomina. albo powinien Pan
      dluzej spac, albo popracowac nad zmniejszeniem emocjonalnosci
      • szczawiowy . 30.03.08, 10:40
        > Panie Szczawiowy, moglby Pan zwrocic uwage, ze artykul jest
        > z "polityki".

jeden pan w wyborczej rozmyslal nad swoja inteligencka rola i pytajac kim jest
        inteligent odpowiedzial sobie ze to ten kto "wyborcza", "polityke" czasem
        przglad czyta. to jedna druzyna inteligentow. wszyscy oni z pani ossowskiej!

>wez Pan przeczytaj, bo komentarz Turnaua jest
        > calkowicie uprawniony

ze trzy lata temu juz pisali o panu nowaku w wyborczej i laskawiej bo nawet
        wspomnieli o studenckiej dzialalnosci opozycyjnej. ale front ideologiczny sie
        zaostrza nie czas na niuanse i dzielenie wlosa na czworo, trzeba swira swirem
        nazwac.
      • szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 10:44
        ps. Panska poranna dysforia kogos mi przypomina. albo powinien Pan
        > dluzej spac, albo popracowac nad zmniejszeniem emocjonalnosci

pani sobie wskoczy na strone 204 czy 208 i poczyta, bo tam pisalo o pobudce
        narcyza. ale mnie to nie dotyczy, bo tutaj ewidentnie to inni sie dysforycznie
        zachowuja a nie ja.
        • iso1 Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 11:03
          szczawiowy pomyliłeś chyba forum
          tu raczej nie znajdziesz nikogo do polemiki jakiej pełno na forum wydarzenia i
          aktualności
          radzę tam właśnie się udać
          tam będzie pan szczęśliwy z poziomu i jakości prowadzonej polemiki i wysuwanych
          argumentów bo myślę że poziomem Panu dorównuje
          • szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 11:10
            bardzo pan laskaw ze zechcial sie pan POCHYLIC nad moim szczesciem. panie iso,
            poczytalem pana tworczosc na forum wydarzenia i aktualnosci i stwierdzam z
            pokora ze poziomem nie dorownuje.
            • suchyxxx2 Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 12:10
              panie Szczawiowy mylę że z panem coś złego się dzieje.euforyku drogi czemu
              zaczepiasz ludzi tutaj? odstawiłeś leki czy co? bo nie tylko ja się staję
              "ofiarą" pana zaczepek widzę
              • szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 15:12
                tak w tym watku to ja zaczepilem bezwatpienia. nie martw sie suchy nie bedziesz
                ofiara zaczepek ani nikt inny tutaj z mojej strony
            • iso1 Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 13:07
              coś się panu pomyliło panie szczawiowy
              ja nie wpisuje się na w/w forach
              nie mógł pan zatem czytać moich wpisów
              • szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 15:13
                widocznie ktos sie niecnie podszyl pod pana
            • kontrreformacja Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 15:45
              > bardzo pan laskaw ze zechcial sie pan POCHYLIC

Żeby się nad panem można było pochylić, to pan sam najpierw musi
              kucnąć.
              • lucyna_n Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 16:40
                można jeszcze wleźć na drabinę, ale to już chyba będzie patrzenie z
                góry.
              • szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 17:39
                czy to metafora?
                • kontrreformacja Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 23:32
                  > czy to metafora?

Tak.
                  • szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 23:37
                    nigdy! moje zycie to DUMA I UPRZEDZENIE
                    • kontrreformacja Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 23:44
                      Pan Darcy się znalazł :)
                      • lucyna_n Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 31.03.08, 00:30
                        oj coś w tym porównaniu jest

Ciekawe czy pływa w bajorku i biega w mokrej białej koszuli po parku
                        ?
                        • lubba duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:34
                          szczawiowy_pan_darcy

dzisiaj oglądałam, przepadam
                          • lucyna_n Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:45
                            ja go kiedyś kupilam z jakąś gazetką i bardzo lubię .
                            Mam też audiobooka ale pani szczepkowska zrąbała zupełnie, czyta z
                            jakimś takim cynicznym przekąsem w glosie i źle wymawia nazwy i
                            nazwiska co mnie irytuje.
                            • lubba Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:51
                              wzdychanie do niedostępnego pana Darcy, achhhhhh
                              do roli Lizzy mamy sporo typów, właściwie co krok niezła Lizzy,
                              ale nie miała objawów depresji, tylko ta wrażliwość, nadwrażliwość i
                              wyczytywanie sie w gesty, słowa, to pasuje
                              • lucyna_n Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:54
                                bo ja wiem czy ona taka wrażliwa była, moim zdaniem najbardziej się
                                wzruszyla jak zobaczyla gdzie pan Darcy mieszka:)
                                poza tym to chodzące zdrowie psychiczne, wesoła, pogodna, dziarska, i
                                te kilometrowe spacery! no nie wiem kto by tu podołał roli.
                                • lubba braki forum!!!!!! 31.03.08, 01:03
                                  wydaje mi się, że należałoby podjąć trud zdefiniowania zdrowia
                                  psychicznego

w DiU jest sporo obserwowania ludzi, dopatrywania się , mylnych
                                  wnosków i życia w otoczeniu a raczej osaczeniu własną osobą a to
                                  pasuje
                                  a dla mnie wcale nie wesoła tylko ujmująco melancholijna, złośliwa i
                                  w pogłebiającym się osamotnieniu(to przez te spacery po
                                  wrzosowiskach) brakuje tylko prozacu, lub raczej naparu z dziurawca
                                  • demole Re: braki forum!!!!!! 31.03.08, 08:22
                                    aresztowany ,jako zatwardzialy racjonalista,
                                    po przebyciu 4 szpitali,i 1 kuracji elektrowstrzasami- zostalem Katolikiem

dlaczego racjonalista zaczal sie modlic,i to m.inn. o pograzenie swoich wrogow i
                                    zniszczenie pogan ??
                                  • lucyna_n Re: braki forum!!!!!! 31.03.08, 11:02
                                    to ciekawe, ja tej postaci wogole nie odbieram jako melancholijnej a
                                    już wogole jako złośliwej, raczej jako impulsywną, sklonną do
                                    pochopnych decyzji. Ta postać budzi we mnie ogromną sympatię i chętnie
                                    bym wlaśnie taka była.
                              • obatala Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 17:41
                                tylko po co Lizzie pan Darcy? Troche zywszy osobnik by sie przydal. Wzdychanie
                                do zamknietego w sobie mruka. A potem nudy w pustym domu. Nic ciekawego.
                                • demole Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:06
                                  zastosowac specjalny spowalniacz
                                  spowalniacz ma sluzyc do tego aby nauczyciel mogl nadazyc za uczniem
                                  nienadazanie za uczniem to zmora kazdego nauczyciela
                                • lucyna_n Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:18
                                  Ja tam bym mogla w TAKIM pustym domu mieszkać:)
                                • obatala Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:38
                                  bez urazy dla forumowych mrukow i pan mruk gniezdzacych sie w palacach ;-)
                                  • demole Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:41
                                    miala baba indora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka