szczawiowy 30.03.08, 09:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80280,5069125.html wyslali teraz kolejnego tetryka do diagnozowania. ze tez wszyscy z kim wyborcza sie nie zgadza sa chorzy psychiocznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tristezza Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 10:09 Panie Szczawiowy, moglby Pan zwrocic uwage, ze artykul jest z "polityki". wez Pan przeczytaj, bo komentarz Turnaua jest calkowicie uprawniony ps. Panska poranna dysforia kogos mi przypomina. albo powinien Pan dluzej spac, albo popracowac nad zmniejszeniem emocjonalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy . 30.03.08, 10:40 > Panie Szczawiowy, moglby Pan zwrocic uwage, ze artykul jest > z "polityki". jeden pan w wyborczej rozmyslal nad swoja inteligencka rola i pytajac kim jest inteligent odpowiedzial sobie ze to ten kto "wyborcza", "polityke" czasem przglad czyta. to jedna druzyna inteligentow. wszyscy oni z pani ossowskiej! >wez Pan przeczytaj, bo komentarz Turnaua jest > calkowicie uprawniony ze trzy lata temu juz pisali o panu nowaku w wyborczej i laskawiej bo nawet wspomnieli o studenckiej dzialalnosci opozycyjnej. ale front ideologiczny sie zaostrza nie czas na niuanse i dzielenie wlosa na czworo, trzeba swira swirem nazwac. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 10:44 ps. Panska poranna dysforia kogos mi przypomina. albo powinien Pan > dluzej spac, albo popracowac nad zmniejszeniem emocjonalnosci pani sobie wskoczy na strone 204 czy 208 i poczyta, bo tam pisalo o pobudce narcyza. ale mnie to nie dotyczy, bo tutaj ewidentnie to inni sie dysforycznie zachowuja a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 11:03 szczawiowy pomyliłeś chyba forum tu raczej nie znajdziesz nikogo do polemiki jakiej pełno na forum wydarzenia i aktualności radzę tam właśnie się udać tam będzie pan szczęśliwy z poziomu i jakości prowadzonej polemiki i wysuwanych argumentów bo myślę że poziomem Panu dorównuje Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 11:10 bardzo pan laskaw ze zechcial sie pan POCHYLIC nad moim szczesciem. panie iso, poczytalem pana tworczosc na forum wydarzenia i aktualnosci i stwierdzam z pokora ze poziomem nie dorownuje. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 12:10 panie Szczawiowy mylę że z panem coś złego się dzieje.euforyku drogi czemu zaczepiasz ludzi tutaj? odstawiłeś leki czy co? bo nie tylko ja się staję "ofiarą" pana zaczepek widzę Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 15:12 tak w tym watku to ja zaczepilem bezwatpienia. nie martw sie suchy nie bedziesz ofiara zaczepek ani nikt inny tutaj z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 13:07 coś się panu pomyliło panie szczawiowy ja nie wpisuje się na w/w forach nie mógł pan zatem czytać moich wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 15:13 widocznie ktos sie niecnie podszyl pod pana Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 15:45 > bardzo pan laskaw ze zechcial sie pan POCHYLIC Żeby się nad panem można było pochylić, to pan sam najpierw musi kucnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 16:40 można jeszcze wleźć na drabinę, ale to już chyba będzie patrzenie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 17:39 czy to metafora? Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 23:32 > czy to metafora? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 23:37 nigdy! moje zycie to DUMA I UPRZEDZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 30.03.08, 23:44 Pan Darcy się znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: polityki psychiatrycznej ciag dalszy 31.03.08, 00:30 oj coś w tym porównaniu jest Ciekawe czy pływa w bajorku i biega w mokrej białej koszuli po parku ? Odpowiedz Link Zgłoś
lubba duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:34 szczawiowy_pan_darcy dzisiaj oglądałam, przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:45 ja go kiedyś kupilam z jakąś gazetką i bardzo lubię . Mam też audiobooka ale pani szczepkowska zrąbała zupełnie, czyta z jakimś takim cynicznym przekąsem w glosie i źle wymawia nazwy i nazwiska co mnie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:51 wzdychanie do niedostępnego pana Darcy, achhhhhh do roli Lizzy mamy sporo typów, właściwie co krok niezła Lizzy, ale nie miała objawów depresji, tylko ta wrażliwość, nadwrażliwość i wyczytywanie sie w gesty, słowa, to pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 00:54 bo ja wiem czy ona taka wrażliwa była, moim zdaniem najbardziej się wzruszyla jak zobaczyla gdzie pan Darcy mieszka:) poza tym to chodzące zdrowie psychiczne, wesoła, pogodna, dziarska, i te kilometrowe spacery! no nie wiem kto by tu podołał roli. Odpowiedz Link Zgłoś
lubba braki forum!!!!!! 31.03.08, 01:03 wydaje mi się, że należałoby podjąć trud zdefiniowania zdrowia psychicznego w DiU jest sporo obserwowania ludzi, dopatrywania się , mylnych wnosków i życia w otoczeniu a raczej osaczeniu własną osobą a to pasuje a dla mnie wcale nie wesoła tylko ujmująco melancholijna, złośliwa i w pogłebiającym się osamotnieniu(to przez te spacery po wrzosowiskach) brakuje tylko prozacu, lub raczej naparu z dziurawca Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: braki forum!!!!!! 31.03.08, 08:22 aresztowany ,jako zatwardzialy racjonalista, po przebyciu 4 szpitali,i 1 kuracji elektrowstrzasami- zostalem Katolikiem dlaczego racjonalista zaczal sie modlic,i to m.inn. o pograzenie swoich wrogow i zniszczenie pogan ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: braki forum!!!!!! 31.03.08, 11:02 to ciekawe, ja tej postaci wogole nie odbieram jako melancholijnej a już wogole jako złośliwej, raczej jako impulsywną, sklonną do pochopnych decyzji. Ta postać budzi we mnie ogromną sympatię i chętnie bym wlaśnie taka była. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 17:41 tylko po co Lizzie pan Darcy? Troche zywszy osobnik by sie przydal. Wzdychanie do zamknietego w sobie mruka. A potem nudy w pustym domu. Nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:06 zastosowac specjalny spowalniacz spowalniacz ma sluzyc do tego aby nauczyciel mogl nadazyc za uczniem nienadazanie za uczniem to zmora kazdego nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:18 Ja tam bym mogla w TAKIM pustym domu mieszkać:) Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: duma i uprzedzenie 31.03.08, 18:38 bez urazy dla forumowych mrukow i pan mruk gniezdzacych sie w palacach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś