ammazuko 03.04.08, 12:03 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33179 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_imadle_pocalunkow Re: Zapraszamy:) 03.04.08, 12:07 zapraszamy do obejrzenia zamknietej bramy. czy ty jestes zdrowa psychicznie? swoje dziecko tez pakujesz w "podwójne związanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
w_imadle_pocalunkow Re: Zapraszamy:) 03.04.08, 12:12 to forum powinno byc zakazane jak istnienie NSDAP. kretynki nie powinny sie zbierac do kupy. co wy tam robicie wzmacniacie sie w roli rozpierdzielaczek psychiki dzieci, szkoklicie wzajemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zapraszamy:) 03.04.08, 13:04 forum jak forum, będą się nawzajem oceniać i mówić co się powinno robić. Nie wiesz że najlatwiej mieć dobre rady dla innych nie dla siebie? (czego ja jestem wymownym przykładem) Odpowiedz Link Zgłoś
ammazuko Re: Zapraszamy:) 04.04.08, 22:16 kretynką to może ty jesteś, skoro nie wiesz na jakiej zasadzie działają zamknięte lub ukryte fora. Poczytaj sobie trochę na ich temat a potem pisz głupoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zapraszamy:) 04.04.08, 22:18 dzialają na zasadzie wzmocnienia swoich wad za pomocą grupowego wsparcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Zapraszamy:) 04.04.08, 22:30 ;d ty ty z kretynką do kobiety? sam jest głupi że tak obrażasz Lucynę Odpowiedz Link Zgłoś
kontrr Re: Zapraszamy:) 04.04.08, 22:36 Kretynka to chyba do panny Imadło. Nie wiem, jak wy ale ja ma chyba alergię na zamknięte fora. No jest to w sumie sprzeczne, dziewczyna pisze: zapraszamy!, a tu zamknięte. Nawet jeśli wszystkich wpuszczają, to ktos tam jednak nadaje sobie tę władzę przyjmowania i nie przyjmowania i nawet jeśli mi na 100% obieca, że mnie przyjmie, to mnie to uraża. Nienawidzę wyciągać ręki. (Co jest chyba głupie, bo często jednak coś się na tym zyskuje) Parę razy się zdarzyło i zawsze musze z tym odruchem sprzeciwu walczyć. Co innego, gdyby mi wysłali na skrzynkę zaproszenie imienne, z wieńcem komplementów i tekstem, że już jestem zapisana i że może bym łaskawie rzuciła okiem. takie zaproszenia to rozumiem. :))) Suchy, rozbestwiłeś mnie, mój narcyzm rozkwita. Odpowiedz Link Zgłoś
ammazuko Re: Zapraszamy:) 04.04.08, 22:54 kontrr, masz rację, że to nie było do lucyny:) Odnośnie zamkniętego forum, nie ja je zamknęłam a moja poprzedniczka i takiego forum nie da się już otworzyć... Rękę ja wyciągnęłam i Cię osobiście zapraszam:)ale musisz wysłać swój nick, bo ja tego za Ciebie nie zrobię:) www.e-kwiaty.pl/kwiaty/239-kolorowe-tulipany.html, co prawda nie wieniec i nie komplementów, ale specjalnie dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_na_pochylonej Re: Zapraszamy:) 05.04.08, 10:05 > co prawda nie wieniec i nie komplementów, ale specjalnie dla Ciebie:) opanuj sie kobieto, najpierw zaproszenie do zamknietej bramy, a pozniej dajesz wience z cena, zeby sobie bukiet kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Zapraszamy:) 05.04.08, 10:03 tak jest - zupełnie tak jak terapia grupowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Zapraszamy:) 05.04.08, 15:01 cassis napisała: > tak jest - zupełnie tak jak terapia grupowa.... i od tego na grupowej jest terapeuta, by reagowac, gdy ktos zaczyna w ten sposob gadac od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś