stanislaw1954 09.04.08, 09:57 Proszę o wpisy i podawanie zażywanych leków głównie antydepresantów oraz ich dawkowań.Ja od 7 miesięcy zażywam Venlectine obecnie w dawce 75mg 2 x dziennie.Lek uzupełniający to Sulpiryd w dawce 100mg 2 x dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 10:02 VIGILOR.... PROVIGIL i vive versa ale to niestety slabizna bez cynizmu Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: do demole 09.04.08, 10:13 Demole wprowadzasz demolke swoimi wypowiedziami; a swoją drogą ciekawe jakie bierzesz leki?.....Wątpie jednak abym się dowiedział prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: do demole 09.04.08, 10:17 juz napisalem, ....najlepszym lekiem jadnako,jes milosc, malzenstwo z robotem, rozhartowanie lekow, kaczka w zebach Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: do demole 09.04.08, 10:20 co do inteligencji,to sam juz nie wiem, inwestowac,czy rozwodzic sie na forum nad ich nieskutecznoscia Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: do demole 09.04.08, 10:24 juz napisalem, ....najlepszym lekiem jadnako,jes milosc, malzenstwo z robotem, rozhartowanie lekow, kaczka w zebach Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: do demole 09.04.08, 10:32 Fluoksetyna 60 mg, fluanxol 1mg dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
madeahh Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 13:04 na pierwszy ogień leciałam na Velafaxie 2x37,5 co obeszło się bez większych rewelacji. potem był lit w dawce wzrastającej- zaczęłam od 2x250mg a skończyłam na 4x250mg. miesiąc temu do litu dołączyłam Wellbutrin 1x150 a dzisiaj zaczynam Cital 1x20mg. Galeria procha;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaga-1 Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 13:23 pramolan 50mg.doxepin 25 mg, stilnox Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 13:53 pramolan doxepin , sa skuteczne 150 do 200 na dobe, ta dawka - jest zbyt duza, moznaby dopuscic tylko takie dawkowanie ,ktore nie narusza popedu plciowego, to jest biologiczny wyznacznik powyzej ktorego stosowanie lekow psychotyropowych traci jakikolwiek sens w latach 50 tych uwazano ze neuroleptyki sa skuteczne dopiero wtedy kiedy powoduja pozapiramidowe objawy uboczne, a stosowano je rownierz do leczenia depresji moim zdaniem,prawdziwie lecznicza dawka -to nie zaburzajaca popedu istnieja takie dawki, po przeleczeniu antydepresantami , niezbyt duze dawki neuroleptykow poprawiaja potencje ja to zaczalem rozumiec po lektorze "Wprowadzenie do homeopatii klasycznej ",Elizabeth Wright Hubbart trzeba oczyscic to z niekatolickich nalecialosci [ i uprzedzen ] tam jest wiele rzeczy,ktore i tak wroca do medycyny pewnie z poczatku maze troche rozprzegac, ale np.Ezechielowi nakazane zostalo poznanie calej magii az do dna Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 13:47 taka ankieta może przynieść tylko szkodę , dla tych co zaczną się leczyć na własną rękę. a wogóle co Ty co chwilę jakieś ankiety przeprowadzasz? po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 13:54 szkode -to moze przyniesc na przyklad malym dzieciom, bo przeciez homeopatie trzeba koniecznie oczyscic z niekatolickich nalecialosci, a na dodatek ponies koszty rozprzezenia psychicznego, czyli dokonac pracy Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 13:57 3.najpierw przeczytaj, potem zrozum, zstosuj, a potem mow Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 14:05 lexapro 2,5 mg dziennie i chyba będzie trzeba dorzucić jakiś stabilizator w małej dawce bo czuję że trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 14:10 przyniesie szkode -kiedy lekarstwo przepisze lekarz, pacjent zostawi pudeleczko z lekiem na wierzchu, a rodzina bedzie wiedziala 1.kod do nazwy leku 2.w co "nasikac" 3.uzyje blistera jako wibratora Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 16:50 a wogóle co Ty co chwilę jakieś ankiety przeprowadzasz? po co Ci to? Ankiety....jakie zaś ankiety???? Temat wątku jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
magd-a84 Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 19:22 Lerivon 30mg +Mianserin 10mg + Hydroxyzinum 3x 25mg Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Stanisławie...................... ............. 09.04.08, 21:57 Stosowałam, za radą lekarza różne leki (rozrzut niewielki). Do niedawna lerivon60 raz na dobę. Niestety powodował zwiększanie masy ciała- lekarz to zauważył. Teraz biorę Andepin(fluoksetinum). Rewelacja! Ma jeszcze tę zaletę, że jest tańszy od bioxetinu. 2x20mg. Andepin jest nową, polską fluoksetyną. Tylko, Ty Stanisławie, nie zdawaj się na forumowiczów a licz na mądrość swojego lekarza. Mnie mój lekarz nie pozwala na sugestie, chociaż wydaje mi się, że bierze je pod uwagę. I dobrze. Pozdrawiam. dona Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 22:39 lerivon i mianserin to zdaje się ten sam lek tylko pod inną nazwą handlową Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 22:40 strazniczka lozy musi celowac troche obok, bende katoliczka Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 09.04.08, 23:41 Lucynka, wysłałam post do autora wątku. Pochwaliłam Ciebie mocno i z przekonania. No i co??? I nic.Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Lucyna........................... ....... 09.04.08, 23:46 Jeśli jesteś strażniczką tzw. loży to masz mój głos. Tak, Tak, Tak, Tak. 3xtak, albo jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Stachu, Ty się nie obraź...................... 09.04.08, 23:54 miało być do Ciebie a wyszło do Lucynki. I tak nie wiem czy prawidłowo rozumuję. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Lu.......... .......... ....... ....... 09.04.08, 23:55 szkoda ze w kosciele sie spalilo,a na pewno spali, w koncu prawdziwi izraelici wykanczali na stopniach swiatyni, Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Jakie leki stosujecie w depresji? 10.04.08, 08:53 ale nie bardzo wiem o co chodzi, coś Ci napisalam nie tak?? ustaw widok na drzewko, wtedy będziesz widziała kto komu odpisuje Odpowiedz Link Zgłoś