Dodaj do ulubionych

Psychoterapeuta TYCHY

09.04.08, 13:40
Cześć znacie może jakiegoś doprego psychoterapeute lub psychologa z Tychów i ile kosztuje psychoterapia,mam nerwice lękową i biore leki ASENTRA 100 mg od miesiąca wcześniej brałam Paxtin ale do niczego i Asentra za bardzo nie pomaga chociaż jak ją brałam 3 lata temu jak mi się to zaczeło to mi pomogła ale po 2 latach brania coś się spieprzyło i tak od wrzesnia tamtego roku do dziś sie męcze moim największym problemem jest wyjście samej z domu na dalsze odległości już mam dość tego siedzenia w domu i muszę iść na psychoterapie bo szkoda czasu życie jest piękne szkoda mi go marnowac.Proszę pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • pszczyniok Re: Psychoterapeuta TYCHY 04.05.08, 19:54
      Witaj! kiedyś też chodziłem na psychoterapię ,przeleczyłem troche kasy ale nerwicy nie wyleczyłem ,psychoterapia raczej pomogła mi pogodzić się z tym co jest, a leki jak bralem tak biore nie potrafie już chyba bez nićh żyć.To chyba dzięki nim jakoś pracuje i funkcjonuje.Co do ceny to myśle,że koszt terapii prywatnej,indywidualnej jest w granicach 50żł za godz.jest to w miare tanio inni cenią sę wyżej,jednak gwarancji wyleczenia nerwicy nie masz żadnej.Pozdrawiam!
      • czarnula1983.pl Re: Psychoterapeuta TYCHY 05.05.08, 19:26
        Znalazłam psychoterapeute jutro ide wierze mocno ze mi pomoze
        • pszczyniok Re: Psychoterapeuta TYCHY 06.05.08, 17:45
          tylko nie idz z przekonaniem,że to on ma Cię wyleczyć,życze powodzenia,ważne też jest aby mieć dobry kontakt z prowadzącym,napewno to troche potrwa ,a efekt końcowy ocenisz sama,jak Ci pomoże to kliknij i podziel się wrażeniami.
    • czarnula1983.pl Re: Psychoterapeuta TYCHY 08.05.08, 18:35
      ja wiem na czym to polega i wiem że to nie jest tak że ona mnie wyleczy tylko
      ona mnie naprowadzi i pomoże zrozumiec pewne sprawy.Moje pierwsze wrażenie po
      spotkaniu jest jak najbardziej pozytywne i wierze że z tego wyjde
      • sarno Re: Psychoterapeuta TYCHY 14.10.08, 12:24
        Czarnula
        Jeśli możesz, napisz jak Ci idzie psychoterapia i podaj jakies
        namiary na psychoterapeutkę, jesli jest dobra - sama bym poszła.
        Pozdrawiam
    • pszczyniok Re: Psychoterapeuta TYCHY 10.05.08, 11:14
      życze powodzenia, może przynajmniej Ciebie się uda.Powodzenia
      Bogdan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka