suchyxxx2 02.05.08, 21:11 czy dowiedziono wpływ nikotyny na leki? bo lekarka mi mówiła żebym przestał palić bo nikotyna osłabia działanie leków-ale jakto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuroleptyk Re: nikotyna a leki 02.05.08, 21:19 suchyxxx2 napisał: > czy dowiedziono wpływ nikotyny na leki? bo lekarka mi mówiła żebym przestał pal > ić bo nikotyna osłabia działanie leków-ale jakto? Powiedzą ci wszystko tylko nie prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: nikotyna a leki 02.05.08, 21:21 > czy dowiedziono wpływ nikotyny na leki? bo lekarka mi mówiła żebym przestał pal > ić bo nikotyna osłabia działanie leków-ale jakto? Powiedzą ci wszystko tylko nie prawdę... spieprzaj Odpowiedz Link Zgłoś
neuroleptyk Re: nikotyna a leki 02.05.08, 21:34 suchyxxx2 napisał: > > czy dowiedziono wpływ nikotyny na leki? bo lekarka mi mówiła żebym > przestał pal > > ić bo nikotyna osłabia działanie leków-ale jakto? > Powiedzą ci wszystko tylko nie prawdę... > > > spieprzaj Trochę szczerości w oczy kole? Ta złość wynika z tego, że w głebi czujesz się oszukany....tylko nie potrafisz się przyznać bo ten kto najbardziej ciebie w tym wszystkim oszukuje to ty sam. Wiem to sprawia duży ból psychiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: nikotyna a leki 02.05.08, 21:35 mówię spieprzaj bo niszczysz te forum głosząc swoje herezje a nie dlatego że mnie coś boli.piszesz że prawda w oczy kole-ja wiem że gadasz brednie bo sam czuję poprawę znaczną po lekach. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: nikotyna a leki 02.05.08, 21:38 ktoś coś wie na temat nikotyny i leków? ma jakiś wpływ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilililil wynikanie neureptyczne 02.05.08, 21:44 neuroleptyk napisał: Ta złość wynika z tego, że w głebi czuje się oszukany....tylko nie potrafie się przyznać bo ten kto najbardziej mnie w tym wszystkim oszukuje to ja sam. Wiem to sprawia duży ból psychiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 21:45 neuroleptyk napisał: Ta złość wynika z tego, że w głebi czuje się oszukany....tylko nie potrafie się przyznać bo ten kto najbardziej mnie w tym wszystkim oszukuje to ja sam. Wiem to sprawia duży ból psychiczny... hahaha dobre;p Odpowiedz Link Zgłoś
neuroleptyk Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 22:20 suchyxxx2 napisał: > neuroleptyk napisał: > > Ta złość wynika z tego, że w głebi czuje się oszukany....tylko nie > potrafie się przyznać bo ten kto najbardziej mnie w tym wszystkim > oszukuje to ja sam. Wiem to sprawia duży ból psychiczny... > > > hahaha dobre;p Nie wiem czym się tak ekscytujesz, nagle nikotyna przestała zakłucać leki? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 22:21 "Nie wiem czym się tak ekscytujesz, nagle nikotyna przestała zakłucać leki?" Zieeeew Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 22:23 "Nie wiem czym się tak ekscytujesz, nagle nikotyna przestała zakłucać leki?" dostaniesz keidyś po ryju to będziesz miał i wrócisz do Drewnicy do psychiatryka skąd wylazłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroleptyk Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 22:51 suchyxxx2 napisał: > "Nie wiem czym się tak ekscytujesz, nagle nikotyna przestała zakłucać > leki?" > > dostaniesz keidyś po ryju to będziesz miał i wrócisz do Drewnicy do psychiatryk > a skąd wylazłeś. Ty jesteś po prostu chamuś, ale mam nadzieję, że życie pokaże ci do czego takie zachowanie prowadzi... i tym przytulmym miejscem nie będzie psychiatryk w Drewnicy. To się nie nazywa choroba dwubiegunowa bo na biegunach to może być fotel, może faktycznie masz skurczony mózg ale nie wiem i to mnie w sumie gó*** obchodzi, bo jeśli mi grozisz to jesteś zwykłym bandytą. Inaczej mówiąc twoja makówka skurczyła ci się, bo zapewne jej nie używasz i nigdy nie używałeś i to nie ma nic wspólnego z chorobami jak zapewne wiesz, i za to nie ma też taryfy ulgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 22:55 suchyxxx2 napisał: > "Nie wiem czym się tak ekscytujesz, nagle nikotyna przestała zakłucać > leki?" > > dostaniesz keidyś po ryju to będziesz miał i wrócisz do Drewnicy do psychiatryk > a skąd wylazłeś. Ty jesteś po prostu chamuś, ale mam nadzieję, że życie pokaże ci do czego takie zachowanie prowadzi... i tym przytulmym miejscem nie będzie psychiatryk w Drewnicy. To się nie nazywa choroba dwubiegunowa bo na biegunach to może być fotel, może faktycznie masz skurczony mózg ale nie wiem i to mnie w sumie gó*** obchodzi, bo jeśli mi grozisz to jesteś zwykłym bandytą. Inaczej mówiąc twoja makówka skurczyła ci się, bo zapewne jej nie używasz i nigdy nie używałeś i to nie ma nic wspólnego z chorobami jak zapewne wiesz, i za to nie ma też taryfy ulgowej. bla bla bla trolu Odpowiedz Link Zgłoś
neuroleptyk Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 23:16 suchyxxx2 napisał: > suchyxxx2 napisał: > > > "Nie wiem czym się tak ekscytujesz, nagle nikotyna przestała > zakłucać > > leki?" > > > > dostaniesz keidyś po ryju to będziesz miał i wrócisz do Drewnicy > do psychiatryk > > a skąd wylazłeś. > Ty jesteś po prostu chamuś, ale mam nadzieję, że życie pokaże ci do > czego takie zachowanie prowadzi... i tym przytulmym miejscem nie > będzie psychiatryk w Drewnicy. To się nie nazywa choroba > dwubiegunowa bo na biegunach to może być fotel, może faktycznie masz > skurczony mózg ale nie wiem i to mnie w sumie gó*** obchodzi, bo > jeśli mi grozisz to jesteś zwykłym bandytą. Inaczej mówiąc twoja > makówka skurczyła ci się, bo zapewne jej nie używasz i nigdy nie > używałeś i to nie ma nic wspólnego z chorobami jak zapewne wiesz, i > za to nie ma też taryfy ulgowej. > > > bla bla bla trolu Widać kto jest trolem nawet zdania nie umiesz sensownego ułożyć, ale trolowanie niestety nie jest jedyna twoją wadą, baa w sumie jawi się ono jako zaleta przy tych innych..:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 23:18 hmm nie tworzę zdań ponieważ nie warto dla takiego zera jak ty w dodatku brzydkiego jak z dupy strony Odpowiedz Link Zgłoś
neuroleptyk Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 23:45 suchyxxx2 napisał: > hmm nie tworzę zdań ponieważ nie warto dla takiego zera jak ty w dodatku brzydk > iego jak z dupy strony Powiedział Adonis....z niezerowym a wręcz nieskonczonym poziomem glupoty i chamstwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 23:46 Powiedział Adonis....z niezerowym a wręcz nieskonczonym poziomem glupoty i chamstwa :))) przynajmniej laski się do mnie kleją:)))no i dodam że nie byłem w psychiatryku w drewnicy i nie musiano mnie faszerować prochami jak ciebie stąd twoj zal do lekarzy ale przy schizofrenii to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: wynikanie neureptyczne 02.05.08, 23:47 i nie nachodź mnie swoimi głupimi tekstami bo cię zgłoszę do prokuratury za znęcanie się nad psychicznym Odpowiedz Link Zgłoś
neuroleptyk Re: wynikanie neureptyczne 03.05.08, 16:52 suchyxxx2 napisał: > Powiedział Adonis....z niezerowym a wręcz nieskonczonym poziomem > glupoty i chamstwa :))) > > > przynajmniej laski się do mnie kleją:)))no i dodam że nie byłem w psychiatryku > w drewnicy i nie musiano mnie faszerować prochami jak ciebie stąd twoj zal do l > ekarzy ale przy schizofrenii to normalne Jednak kłamiesz jak z nut, bo sam tam byłeś. Mówiłeś mi to argumentując jak to bardzo jesteś chory psychicznie i jakie się cyrki z tobą działy po odstawieniu tego całego psycho szuwaksu w domu dla wariatów. Mówiłeś też o "skurczonym mózgu" oraz źle działających neuronach z taką bezkrytycznością, że niemal jak byś był z tego dumny. Ja wiem czemu tak jest, te "źle działające" neurony są żeby cie usprawiedliwiać jak coś spieprzysz, bo dziwnym trafem działają bardzo dobrze jak chcesz komuś grozić i wmawiać choroby oraz kłamstwa. Ale jak dotrze do twej makówki, że postąpiłeś źle to nagle, że te zachowania to był wynik źle działających neuronów i ty jesteś niewinny. A dupa blada! Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: nikotyna a leki 02.05.08, 22:47 przecież rzucałeś fajki w tamtym roku i nieżle Ci szło :P nikotyna zmienia działanie leków np. anksjolityków - osłabia a anty to zależy z jakiej grupy, (chodzi o dopaminę) z fajkami żle a bez fajek jeszcze gorzej (?) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: nikotyna a leki 02.05.08, 23:49 ponawiam pytanie-jak to jest z nikotyną a lekami? wykazuje jakiś wpływ faktycznie na działanie leków? Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: nikotyna a leki 03.05.08, 09:13 Nikotyna nie osłabia działania leków antydepresyjnych. Za to osłabia leki z grupy benzodiazepin (Xanax, Relanium etc.) i przyspiesza metabolizm neuroleptyków. To tyle co wiem. :-* Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: nikotyna a leki 03.05.08, 09:41 "Nikotyna nie osłabia działania leków antydepresyjnych. Za to osłabia leki z grupy benzodiazepin (Xanax, Relanium etc.) i przyspiesza metabolizm neuroleptyków. To tyle co wiem. :-*" :* :)) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: nikotyna a leki 03.05.08, 17:05 zastępuje strumień świadomości,tak jak kompulsycwne jedzenie,albo słuchanie muzyki w psychiatryku -tam pacjenci wcale nie mysla,trzeba to czymś wypełnic żeby nie zwariować,wściekiem II poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: nikotyna a leki 03.05.08, 20:57 to powszechny pogląd wśród psychiatrów zakładając, że leki w ogóle działają można przyjąc go za prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: nikotyna a leki 03.05.08, 21:00 bo to sztukmistrze,że hoola !! nie masz lepszego, nad na..ego Odpowiedz Link Zgłoś