suchyxxx2 03.05.08, 23:03 nauroleptyk szaleje bo ma psychozę.lepiej dla niego aby wrócił do drewnicy skąd jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuroleptyk Re: neuro 03.05.08, 23:42 suchyxxx2 napisał: > nauroleptyk szaleje bo ma psychozę.lepiej dla niego aby wrócił do drewnicy skąd > jest Co jeszcze wymyślisz ciekawego? Takim tanim chwytem mnie nie zdyskredytujesz, i sam de fakto strzelasz sobie gola samobójczego, bo ostatecznie jak twoi koledzy z forum wierzący w "choroby psychiczne" mogą wierzyć w diagnozy stawianie przez kogoś, kto sam uznaje sie za "ciężko chorego psychicznie" Oni z definicji chcąc być konsekwentnymi efekty twojej pracy a tym bardziej stawianie diagnozy i porady dotyczące leczenia powinni uznać za czyn choroby i potraktować to, co napisałeś ulgowo. Dla mnie nie jesteś na nic chory albo inaczej cierpisz pan na głupotę ale to nie choroba tylko "choroba" :)) Tylko promujesz stygmatyzacje, a później się dziwisz, że krzywo na ciebie ludzie patrzą ..."no bo ja jestem chory psychicznie" czemu oni mnie tak inaczej traktują?? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: neuro 03.05.08, 23:47 jak nakarmic kota husteczkami higienicznymi ? pościerać stół z konserwy rybnej Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: neuro 07.05.08, 00:37 tez uwazam,ze,lepiej dla niego aby wrócił do drewnicy skąd jest, albo innej strzelnicy Odpowiedz Link Zgłoś