micaela 08.06.08, 01:24 czy to sekta? pani z forum humanitas i druga z forum depresja i nerwica jakby oszolomione. jak arwen pisze o macierzynstwie i planowaniu rodziny, to widze plakaty trzeciej rzeszy z polowa helga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micaela Re: Milleryzm 08.06.08, 01:27 tylko rasa panow moze miec dzieci a dla reszty eugenika forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48485&w=80202979 Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: Milleryzm 08.06.08, 01:35 Trzecia rzesza, eugenika, a tu tylko panie sobie rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: Milleryzm 08.06.08, 10:47 uleczył mnie pan z forumowania. no i "bóg zapłać" jakby tak jeszcze z depresyji to wogóle byłoby gut a pomysł z trawelicznymi ringsami znakomity, jeszcze tylko 3 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 10:59 myślałem że panie wybrały salbutamol, ale cóż - wolały hitlera, ja przedkładam lek uspokajaco -tonizujacy,a panie to co chcą /nietylko tutaj się pokłóciłem o leki Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Milleryzm 08.06.08, 11:06 czy jedzie pani do santa monica? niestety jestem ostatnim ktoremu dadza wize do tego kraju, ale moge sprobowac zawsze przez meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 11:12 raz wszedłem do biura z jakims podaniem,a tam miedzy innymi była drukarnia i baba mi mówi że mnie nie przyjmie do pracy,w tej drukarni, a ja sobie mysle-ty głupia babo,ja bym i tak tutaj nie chciał pracować,na dodatek przyszedłem po dokumenty zeby się zwolnic,z poprzedniej pracy,wtedy, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 11:23 czasem mysle,ze aureli stworzył zoltanek, bo ma talent literacki,i udaje, ale zoltanek niestety ze zbyt wielką łatwością udaje kobiety, to moze... a co do pracy,to diabli wiedzą o co w tej pracy chodzi, pewnie o szczeniackie wygłupy www.youtube.com/results?search_query=man+at+work&search_type= Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Milleryzm 08.06.08, 01:36 A o co chodzi? Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
krew_i_mleko_i_honor Re: Milleryzm 08.06.08, 01:55 bertrada napisała: > A o co chodzi? Co ma piernik do wiatraka? Piernik do wiatraka może nic, ale 40 lat temu w stanach podwiązaliby ci jajniki. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Milleryzm 08.06.08, 02:03 Może i lepiej, jakbym sama nie miała na tyle rozumu, żeby się nie mnożyć i nie przekazywać tych genów dalej. ;P A zdajesz sobie sprawę, że osoby z depresją raczej nie dostaną dziecka do adopcji? Jak tak, to własne jest gorze czy co, że może mieć takiego rodzica a adopcyjne już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krew_i_mleko_i_honor Re: Milleryzm 08.06.08, 02:24 Taki stopień nazolstwa bywa banalnym rezultatem brania 60 mg citalu. Nie wiem, co ćpasz i czy ćpasz (choć raczej tak). Ale ze zwyczajnej ludzkiej przyzwoitości powinnaś nam oszczędzić swoich naukowych wynurzeń. Niewykluczone, że czasy Akcji T4 jeszcze powrócą i wspólnie zdechniemy zagazowane w jelczu, ty z citalowym uśmiechem na ustach, ja z melancholią ras niższych na żydowskim pysku. Ale to - póki co - pieśń przyszłości. Na razie niech się słabi mnożą. Późnie będzie więcej mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwka_dziwka Re: Milleryzm 08.06.08, 02:39 wg bertrady jedyną godną mnożenia jednostką jest mskaiq. Nazizm umrze z nudów i wzdęcia od marchwi. Między pompką a przysiadem, spacerem a rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 06:44 a ty skąd wziąłeś ten cynizm i złosliwy humor, skopiowałeś od jakiegos samobójcy fajna mielonka...a gdzie aurelia ? Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Milleryzm 08.06.08, 19:55 Mnie tam demol z imienia do odpowiedzi nie wywoła. Ech, życie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Milleryzm 08.06.08, 11:26 już dawno mówiłam że sekta. a przy okazji chciałam zauważyć, że arwen ma identyczną sygnaturkę jak funstein. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 11:32 ale ty aurelia,to jesteś zoltan, ? ..czyli inaczej greta /porozmawiajmy Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Milleryzm 08.06.08, 11:49 tak, jestem aurelią, zoltanem i gretą i lucyną i demolem Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Milleryzm 08.06.08, 11:50 > a przy okazji chciałam zauważyć, że arwen ma identyczną sygnaturkę > jak funstein cholera, wykasowała sygnaturkę Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Milleryzm 08.06.08, 11:53 hmmm......a moze jej nigdy nie bylo aurelko? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 11:55 greta znikła, wygląda jakby, właśnie, nie jestem złodziejem,ale na lekach mam wzrok błędny i zmęczony, wchodze do sklepu i słysze "wygląda jakby pan chciał coś ukraść" właśnie o to idzie, że wygląda jakby, jeszcze na lekach, niejeden pacjent po wyleczeniu ma się gorzej niz przed, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 12:10 ale przeciez nie bede tego do dzisiaj opowiadał przecie to historia jeszcze sprzed wojny ani nie bede zakładał wygaszacza ekranu,no bo łykam leki,i nie potrafie na zamulaczach włączyc tapety,a za to są pieniadze,pamiatki z wczasów,praca i takie inne Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Milleryzm 08.06.08, 12:21 ależ była, makatku np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48485&w=77408247&a=77410953 Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 12:28 jak to powiedziec tym ktorzy są głupsi od szefa,że panienka ma dla mnie zaległy uropik,ale niestety kiedy tylko przychodzi wypłata ona zmaluje jakieś wykroczenie i zabierają jej premie, wtedy musi pracować nadgodziny /oprowadza wycieczki po mieście. wtedy czekam na te biedotę następny miesiąc ,a ona akurat przed czasem popełnia przestępstwo,ale wg. art 34 kara wymierzana jest w miesiącach, gdyby wymierzana była w latach to co innego ona idzie na 2 miesiące do aresztu, albo odrabia zaległości w pracy a jestem smutny Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Milleryzm 08.06.08, 12:42 hmm, ale tam nie ma zadnej sygnaturki. czy chcesz porozmawiac dlaczego tak wazne jest dla ciebie ja widziec? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Milleryzm 08.06.08, 12:45 no ten artykuł 34 wymierza karę w miesiącach, za karę nie dostaniesz faceta,i będziesz pracować przy oprowadzaniu wycieczek ja mam gg nieczynne /wyleciały wszystkie hasła, a porty w kompie mam zablokowane o czym dowiedziałem się z zewnątrz ale rodzina odmówiła mi pomocy,zreszta z nimi to mozna rozmawiać w cztery oczy do konca świata... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Milleryzm 08.06.08, 12:58 ależ jest sygnaturka - cytat z szopenhałera. Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Milleryzm 08.06.08, 13:02 aurelko, to tylko twoja wyobraznia ci mowi ze jest, zastanow sie czemu chcesz zeby funstein i arwen byli podobni -- to mówiłem ja, jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś