wadera_77 21.08.08, 10:45 czy po lekach antypresyjnych typu amitryptylinum i pernazinium tyje się...dlatego, że sie duzo je.. czy dlatego, ze mają takie działanie- bez konieczności jedzenia.. dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: prosze o pomoc 21.08.08, 10:56 w moim odczuciu dlatego że 1. zwiększają apetyt 2. spowalniają przemianę materii/hormony/ coś? że jedząc tyle samo co przedtem zaczyna się tyć 3. mogą zatrzymywać wodę w organizmie, i człowiek czuje się spuchnięty ale lekarzem nie jestem więc nie wiem jaka jest prawdziwa prawda, faktem jest że dużo ludzi na tych lekach tyje, jednakże konieczność jedzenia jest niestety nie do przeskoczenia w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: prosze o pomoc 21.08.08, 11:32 One wpływają na metabolizm, więc jeść więcej nie trzeba żeby przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: prosze o pomoc 21.08.08, 12:47 metabolizm się zmienia, jak mówiły przedmówczynie. u mnie jeszcze dochodzi 'rozluźnienie' gardła. jeśli na lek zaskoczę, to mija jadłowstręt i jem - nie więcej, ale normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: prosze o pomoc 21.08.08, 12:49 Lucyna odpowiedziała na pytanie wystarczająco-wszystko zgrabnie zawarła i to jest to:) Celujący post oby więcej takich Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: prosze o pomoc 21.08.08, 13:12 chyba Ci się naprawdę poprawiło :=))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_suchot Re: prosze o pomoc 21.08.08, 13:32 tak-bo normalnie to już bym się z Tobą kłócił i przyjął żarcik jako atak na swoją personę;d Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: prosze o pomoc 21.08.08, 14:15 a co Ty tak się przymilasz? ostatnio mi nie podpadłeś więc nie ma co się przypodchlebiać. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: prosze o pomoc 21.08.08, 21:18 dziekuje za odpowiedzi.. niestety i tak musze z nich zrezygnować... otepiaja dokumentnie.. dzis o mało co mój syn spadłby z drabiny .. bo ja sie zawiesiłam.. cholera ... Odpowiedz Link Zgłoś