anieatak 26.10.03, 18:38 i co to wogole znaczy zaskoczyc.. wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieatak Re: zaskoczyc 26.10.03, 18:40 anieatak napisała: > i co to wogole znaczy zaskoczyc.. > wkrotce ach, i musze jakos nazwac forum prywatne ktore poradzony mi zalozyc! jakies pro-pozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: zaskoczyc 26.10.03, 18:42 anieatak napisała: > anieatak napisała: > > > i co to wogole znaczy zaskoczyc.. > > wkrotce > > ach, i musze jakos nazwac forum prywatne ktore poradzony mi zalozyc! > jakies pro-pozycje? a czy zakladanie rowna sie zal-o-zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: zaskoczyc 26.10.03, 18:43 anieatak napisała: > anieatak napisała: > > > anieatak napisała: > > > > > i co to wogole znaczy zaskoczyc.. > > > wkrotce > > > > ach, i musze jakos nazwac forum prywatne ktore poradzony mi zalozyc! > > jakies pro-pozycje? > > a czy zakladanie rowna sie zal-o-zyc? a ty co? postanowilas pogadac sobie sama ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
lowczyni Re: zaskoczyc 26.10.03, 19:20 juz myslalam Kolego ze cie zamkneli i na dluzej nie zobacze Cie na stronie. pro-ponuje: anie atak ....jako nazwe, moze byc AA w skrocie, tylko w koleczkach Odpowiedz Link Zgłoś