nazimno 26.04.18, 12:27 google: unia-jedna-ale-prawo-rozne-przepisy-ktore-moga-zaskoczyc-cie-za-granica-6245310119229569g PS Jak dam link, to czujni ormowcy z GW wykrywaja spam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ki Re: Kamerki w UE 26.04.18, 14:43 Do kitu ten artykul. Uzywanie kamerek wcale nie jest zabronione w Belgii. Natomiast istotnie nie wolno publikowac materialu nakreconego taka kamerka. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Kamerki w UE 26.04.18, 21:52 Nieee. Donieść na policję wolno. Nie wolno umieszczać na jutjubie. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Kamerki w UE 26.04.18, 23:18 do tego pare ciekawostek - nie mozna w iemczech zaparkowac: - kolem na studzience kanalizacyjnej - uzywac telefonu komorkowego podczas postoju przy wlaczonym silniku (juz bylo) ale mozna: - kierowcy zalozyc sluchawki - bo moze to byc w ramach systemu hands-free do telefonu - oczywiscie - moze mozna sluchac oczywiscie sie slyszy okolice a to mnie troche denerwuje u rowerzystow - i znam takich - zakladaja sluchawki i czuja ze jak maja muze na maksa to sa bezpieczni... no nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Kamerki w UE 27.04.18, 08:39 etam. Ja tez na rower zakladam sluchawki, i to noise cancelling. Ale nie wyobrazam sobie, ze jestem bezpieczny. Nigdy i nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Kamerki w UE 27.04.18, 08:51 To noise cancelling oznacza, że nic z zewnątrz nie słychać? Jeśli tak, to nie nadaje się do ruchu ulicznego, bo nie usłyszysz sygnału dźwiękowego, na przykład karetki. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Kamerki w UE 27.04.18, 09:35 Coś tam słychać, zwłaszcza jak muzyka przycichnie. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Kamerki w UE 27.04.18, 11:13 Bardzo dobrze sie nadaje, masz wrazenie jakby wszystkie samochody byly elektryczne. Sygnal dzwiekowy uslyszysz, rozmowe tez, tak to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kamerki w UE 27.04.18, 11:26 do.ki napisał: > etam. Ja tez na rower zakladam sluchawki, Ze słuchawkami jadę tylko wtedy, gdy akurat jest jakaś ciekawa audycja w radiu, której zacząłem słuchać, zanim na rower wsiadłem. Ale wtedy zakładam tylko jedną słuchawkę, a drugie ucho mam wolne. Dlatego też wkurza mnie to, że wiele urządzeń nie ma możliwości przełączenia ze stereo na mono. Znowu ktoś wymyślił, że wie lepiej ode mnie, czego mi potrzeba i że mono nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bunkum Re: Kamerki w UE 27.04.18, 19:26 > > etam. Ja tez na rower zakladam sluchawki, Gacie na dupe, okulary na nos, sluchawki na rower. Wy znacie jakis jezyk? Powinniscie, przeciez macie je w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kamerki w UE 30.04.18, 16:08 bunkum napisała: > > > etam. Ja tez na rower zakladam sluchawki, > > Gacie na dupe, okulary na nos, sluchawki na rower. Wy znacie jakis jezyk? Powin > niscie, przeciez macie je w butach. Mi odpisujesz, ale nie mnie cytujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1080 Re: Kamerki w UE 27.04.18, 21:29 marekggg napisał: > do tego pare ciekawostek - nie mozna w iemczech zaparkowac: > - kolem na studzience kanalizacyjnej Fake news. Odpowiedz Link Zgłoś