Dodaj do ulubionych

dodatkowe dwa pytania

27.10.14, 00:00
Nie chce aby wątek "dzien dobry" ciagnał sie miesiąc dlatego zakladam nowy.
Chyba dopadła mnie sytaucja 9mieczy bo nie wiem czy moj upór i obawy co do kontaktu sa słuszne . Musze rozwazyc za i przeciw czy pierwszej napisac cos choc bedzie to jak tortura tak trudne
pyt 1 zapytałam jak on sie zachowa gdybym wyznała czy napisała ze go kocham
as mieczy, królowa buław, król buław
As mieczy to dla mnie wiadomość, królowa buław przejawia inicjatywe ale tutaj i tak wszystko zalezy od króla to on decyduje. Wydje mi sie, ze Król Buław jest bardzo podobny do Cesarza decyzje należa do niego i to on zdecyduje kiedy i co . Gdyby pokazał sie w królu lub rycerzu pucharów to by sie rozczulił wyznaniem a tu on chce decydowac i on chce podjac decyzje o działaniu i to mi sie zgadza z jego chakaterem. Krol Buław on planuje, działa i wyknuje dryguje wszystkim, inicjatywa jest po jego stronie. Po za tym mam tez mysli, ze on moze cos planowac, moze cos organizuje i chce mnie zaskoczyc a ja jemu szyki popsuje.

pyt 2 jakie ma plany wobec mnie kochankowie, 9 pucharów, cesarzowa
no i tu mi sie bardzo podoba , 9pucharów przy cesarzowej to po prostu zyc nie umierać , mysle czy pierwsza nie wskazuje na spotkanie kochankowie w jakims sensie obrazkiem przypomina mi 2 pucharów. Są na pewno pozytwne az mi sie buzka smieje coz trzeba sie samemu jakos pocieszyc big_grin
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka