kakofonia 17.11.03, 08:55 Mam dosyć tego wszystkiego. Po co się tak szarpać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakofonia Re: idę spać 18.11.03, 10:29 Prawie każdy sen lepszy niż ta rzeczywistość, ale śnij kolorowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: idę spać 18.11.03, 11:04 Bardzo bym chciała, ale niestety obowiązki. Codziennie rano bardzo ciężko pracuję, żeby wstać. Bardzo dobrze jest spać i zapomnieć o wszystkim. Jednak każde przebudzenie jest coraz gorsze. Może należy powiedziec sobie< zbierz sie w kupę>. Ja mówię to kilka razy dziennie.Pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Czego słuchasz przed snem? 18.11.03, 11:10 W Trójce po 23. lecą czasem miłe chill outy. We wtorki? Nie wiem, może ktoś podpowie. I wkręć czerwoną żarówkę. Będzie Ci milej. Tylko nie czytaj przy niej. Wizyta u miłego okulisty (podoba mi się, to fakt :) obmyślam plan, jak go poderwać i zrobię to :) ujawniła, że mam jakby jedną dioptrię więcej w oczach. Nieważne. Jeszcze można, aby się milej spało, zakładać przed snem góralskie skarpety. I trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: Czego słuchasz przed snem? 18.11.03, 11:26 Jestes entuzjastka Trójki, czy Trujki? Ale ja po 23 rzadko jej słucham. Zazwyczaj wtedy pracuję i komputer zakłóca odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a szczerze mówiąc, 3 się potwornie zepsuła, ale to 18.11.03, 11:30 rzecz powszechnie znana. Że się zepsuła. Mało słucham radia, bo mnie wkurza :) Skoro Ci zakłóca..ale to ciekawe, bo u mnie zero zakłóceń przy włączonym kompie. Ciekawe, dlaczego. Skoro są zakłócenia, słuchaj z płyty albo innego nośnika, może być kaseta :) Norah Jones ma miły, miękki głos. Choćby. Odpowiedz Link Zgłoś