Dodaj do ulubionych

idę spać

17.11.03, 08:55
Mam dosyć tego wszystkiego. Po co się tak szarpać?
Obserwuj wątek
    • kaba.a Re: idę spać 17.11.03, 15:29
      Czy już wstałaś? Teraz ja idę spać.
      papatki
      • kakofonia Re: idę spać 18.11.03, 10:29
        Prawie każdy sen lepszy niż ta rzeczywistość, ale śnij kolorowo :-)
        • kaba.a Re: idę spać 18.11.03, 11:04
          Bardzo bym chciała, ale niestety obowiązki. Codziennie rano bardzo ciężko
          pracuję, żeby wstać. Bardzo dobrze jest spać i zapomnieć o wszystkim. Jednak
          każde przebudzenie jest coraz gorsze. Może należy powiedziec sobie< zbierz sie
          w kupę>. Ja mówię to kilka razy dziennie.Pomyśl.
          • blue_a Czego słuchasz przed snem? 18.11.03, 11:10
            W Trójce po 23. lecą czasem miłe chill outy. We wtorki? Nie wiem, może ktoś
            podpowie. I wkręć czerwoną żarówkę. Będzie Ci milej. Tylko nie czytaj przy
            niej. Wizyta u miłego okulisty (podoba mi się, to fakt :) obmyślam plan, jak
            go poderwać i zrobię to :) ujawniła, że mam jakby jedną dioptrię więcej w
            oczach. Nieważne.

Jeszcze można, aby się milej spało, zakładać przed snem góralskie skarpety.
            I trzymaj się ciepło.

• kaba.a Re: Czego słuchasz przed snem? 18.11.03, 11:26
              Jestes entuzjastka Trójki, czy Trujki? Ale ja po 23 rzadko jej słucham.
              Zazwyczaj wtedy pracuję i komputer zakłóca odbiór.
              • blue_a szczerze mówiąc, 3 się potwornie zepsuła, ale to 18.11.03, 11:30
                rzecz powszechnie znana. Że się zepsuła.
                Mało słucham radia, bo mnie wkurza :)

Skoro Ci zakłóca..ale to ciekawe, bo u mnie zero zakłóceń przy włączonym
                kompie. Ciekawe, dlaczego.

Skoro są zakłócenia, słuchaj z płyty albo innego nośnika, może być kaseta :)
                Norah Jones ma miły, miękki głos.
                Choćby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka