doadst 14.05.09, 23:17 Czy są tu osoby, które doświadczają PSSD(dysfunkcje seksualne, które nie mijają po przestaniu brania tabletek)? Wiem co nieco na ten temat i chciałbym tu rozpocząć dyskusję, ale nie wiem czy ktoś tu tego doświadcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotady Re: Powikłania po SSRI 14.05.09, 23:25 osoby niezrownowazone psychicznie sa marnymi rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
doadst Re: Powikłania po SSRI 15.05.09, 21:14 Zapewne masz rację, ale jaki to ma związek z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: Powikłania po SSRI 14.05.09, 23:29 juz tu na tym forum byla dyskusja na ten temat...permanentnych- trwalych zaburzeniach po SSRI.Straszne.A po innych -TLPD i neuroleptykach to dopiero kaszana! Odpowiedz Link Zgłoś
doadst Re: Powikłania po SSRI 15.05.09, 21:14 Rozumiem, ale chciałbym się skupić na tych po SSRI. Doświadczasz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
decadent.moth Re: Powikłania po SSRI 14.05.09, 23:45 doadst napisał: > Czy są tu osoby, które doświadczają PSSD(dysfunkcje seksualne, które > nie mijają po przestaniu brania tabletek)? Wiem co nieco na ten temat > i chciałbym tu rozpocząć dyskusję, ale nie wiem czy ktoś tu tego > doświadcza. i dysfunkcje o których mówisz i zaburzenia wzroku. jedno i drugie jednakoż , u mnie przynajmniej, mija, po odstawieniu leków. Odpowiedz Link Zgłoś
doadst Re: Powikłania po SSRI 15.05.09, 21:12 O zaburzeniach wzroku nie słyszałem i nie doświadczyłem. Ale to inna kwestia - mam na myśli trwałe powikłania po odstawieniu tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś