jane_doe_hej 24.08.11, 02:58 www.youtube.com/watch?v=h5tKnWQ_pmM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_doe_hej Re: Pierdolone muchy 24.08.11, 03:00 Muchy Oj, było, było lato, oj, było, było lato... Oj, było, było lato, oj, było, było lato... Z mych wakacji to wspomnienia będą jednych, moich uwag zbiór świadczący o tym, że świat owadów może być nad wyraz wredny i w dodatku prześladuje ciągle mnie. Będąc szczupłym jeszcze latem raz poznałem piękne dziewczę wykształcone tu i tam. Że bez mamy wypoczywa Odpowiedz Link
jutta_t Re: Pierdolone muchy 06.11.23, 15:07 Pierdolone muchy i komary jebane, pierdolone muchy i komary jak, ptfuj! Hihihi Odpowiedz Link
jutta_t Re: Pierdolone muchy 12.06.24, 17:27 Komary jak Sodoma, mucha jak Gomora! Pozostało mi jedyne wyjście Odpowiedz Link
jutta_t Re: Pierdolone muchy 27.08.11, 16:50 O i sobie obsluchalam i usmialam sie do lezek. Odpowiedz Link
jutta_t Re: hi..hi...: Pierdolone muchy 30.05.12, 18:16 smieszka-on-line napisała: > hihih! Fajna jest! Odpowiedz Link